Jump to content

Moto Zajednica

Sretenje sa Nobelovcima - Kragujevac 15.02.2025.

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000
pre 15 minuta, grafigo je napisao:

Ocistite vizire na motorima, stizu i nalepnice sutra.  Ovaj put naplacujem u krem bananicama.  😁

Spremni 🤣
Krem bananice postaju zastini znak 

Screenshot 2025-02-14 at 10.45.41 PM.png

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: BMW f650 GS
4 minutes ago, draki said:

Срећно браћо и сестре!!!

Жалим што нисам са вама, морао сам у Републику Српску да идем али сам свим срцем уз вас. 

@draki, kao da si sa nama, pozdravi Republiku Srpsku 🫶

Ostali, vidimo se sutra, polako vozite da bismo pre stigli 💪

• Sviđa mi se 4
  • Hvala 1

• Svrati ponekad, 113 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer

Biće borbeno, ali potrudićemo se!

Jel ima neko ideju kako da rešim prste na rukama? Imam kožne rukavice ali je hladno skoro kao da ih nemam. Možda neke tanke platnene ispod tih, nemam pojma ni sam. 

Vidimo se na Sretenje braćo!

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: Moto Morini X cape 650
pre 12 minuta, marcos je napisao:

Jel ima neko ideju kako da rešim prste na rukama? Imam kožne rukavice ali je hladno skoro kao da ih nemam. Možda neke tanke platnene ispod tih, nemam pojma ni sam. 

Ja sam uspeo da uguram moto rukavice u skijaške jer su letnje i stanu tako da msm da sam rešio taj problem 🤣

Promenio član Mijatovicc
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 3061 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

23:37  Trešnja/Ralja - sneg, temp. 2 step, put beo. :(:( :( 

OPREZ!!!!

Promenio član misa-pei
  • Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 732 postova
  • Motocikl: Lucifer
1 hour ago, marcos said:

Probaj ispod da obučeš one gumene hiruške rukavice. Ili preko one žute gumene za pranje suđa.

To će bar od vetra zaštititi, a i zadržaće toplotu na rukama koju telo stvara.

Takođe , kišno odelo ili kišna postava mogu da pomognu da se sačuva toplota tela , pa nije loše obući i ako ne pada kiša , biće toplije.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 1305 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Velike gumene za točenje nafte preko moto rukavica, to sprečava prodor vetra. Unutar njih u kožnim rukavicama biće ti mnogo bolje. Ja sam se jednom tako spasao onim običnom celofanskim sa pumpe, vraćao se preko Rudnika noću u rani mart, hteli prsti da otpadnu dok ovo nisam navukao preko.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 871 postova
  • Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon.

Pobacace so tako da no frx. Put ce biti prohodan, a ako ne skijacemo do Kg...Napreed junaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.:moto3::moto2: Ovaj drugi je Seve kad obara sumu...:lol3:

Promenio član Bole37
  • Sviđa mi se 3
  • Haha 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 437 postova
  • Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V
Ko uzme da se razmišlja, da li i kako krenuti... Preporučujem gledanje dočeka studenata u KG. Na loop! Koga to ne motiviše, ima srce od kamena. 

I jos nesto. Mi SIGURNO krećemo motorom! Biće hladno, ali i neće, ako me razumete. Motori rade odlično i na 4C i to vam ne kažem olako. Takođe, po jedinici studenta motor deluje na moral izuzetno snažno!

Ovo su činjenice, a vi drugovi i drugarice, sestre i braćo, vidite šta ćete... Tamo nas čekaju oni što su sve to prehodali! 

Drugim rečima, sedaj BRE na motor i u pola deset ispred IKEE! 

... a, ako ipak ne, doleci kako znaš u KG, pola Srbije te već čeka tamo! 
Dodacu nesto na ovo....

Deca su tri dana išla peške po prilicno teskim uslovima!!!!

Meni nije teško da sednem na motor!

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

• Sviđa mi se 7
  • Hvala 1
  • Podržavam 4

• Drug član, 1890 postova
  • Motocikl: Honda NC750x
Pre 1 sat, Gordak985 je napisao:

Velike gumene za točenje nafte preko moto rukavica, to sprečava prodor vetra. Unutar njih u kožnim rukavicama biće ti mnogo bolje. Ja sam se jednom tako spasao onim običnom celofanskim sa pumpe, vraćao se preko Rudnika noću u rani mart, hteli prsti da otpadnu dok ovo nisam navukao preko.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Da kupis zimske 🤣

Uzeo sam pred ng ls neke zimske, al je lepo, na Mrazijadi top bilo, posle jos koji put isao ma milina, isplatilo se. 

Nekom smeta to sto su deblje al meni jok, sve top, rade i na telefonu, ima onu gumu da moze i vizir da se obrise. 

• Malinar u pokusaju, 1717 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Dugo sam se suzdržavao da ne pišem ništa, sve manje se bavim politikom, pokušavam sebe da zaštitim od bilo kakave negativne energije i nerviranja.

Radim u privatnoj firmi, jbg pao mi vikend radan, najgora 2. smena, ali sam večeras izašao u 22h sa posla, prošetao gradom i video mlade ljude pune energije, šepaju, ali puni pozitive. Sutra ću do 15h, do početka smene, biti na ulici.

Mislim da je ovo "poslednji voz" da menjamo sistem, za vlast me zabole, svi su isti i svi kradu i samo se rotiraju (vrana vrani oči ne vadi), ali hajde da napravimo sistem da im se ne isplati da kradu! Da nije bitno ko je na vlasti, da ti ne treba hebena veza za bolnicu, lekara, sudiju, policajca,... Da institucije rade ono za šta ih plaćamo, a ne da skupljaju uhlebe i biračko telo!

Moj komšija je 90--ih pešačio za vuka od Kragujevca do Beograda da bi dana drašković danas imala milionče od NIS-a mesečno (mala slova nisu moja nepismenost, već namera). Ne dozvolimo da i muku ove dece neko govno iskoristi u političke svrhe, promenimo prokleti sistem!

Da intelekt, mladost i pamet isplivaju, a pink i hepi potonu, vidimo se sutra!

• Sviđa mi se 20
  • Podržavam 6

• Zainteresovan, 583 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Dobro jutro! Svanuo je taj dan (samo još da izađe sunce)! Kod mene sneg pored puta, ali ne i na putu. Naravno, bezbednost je na prvom mestu i svi smo ovde odrasli ljudi i neće niko nikog da loži da radi nešto što mu ne prija.

Osim što hoće! :jee:

Temperatura u BG u plusu, u ostalim mestima nije još ali biće. Mladenovac, Topola, Kragujevac, prognoza 1-2 stepena, bez padavina kad prolazimo, to je to. Vozilo se i na -12 i po mećavama pa se preživelo. Uostalom, ako su studenti mogli peške da se smrzavaju četiri dana mogu i ja dva sata. :ph34r:

Sad bez šale, ako dolazite motorima samo lagano, bezbednost je prioritet, najvažnije je da svi stignemo tamo kako smo i krenuli. Vidimo se kod Ikee i vidimo se u Kragujevcu, čime god došli.

Idemo da podržimo naše studente!

Idemoooo :jee3::jee3::jee3:

Promenio član Hacky
  • Sviđa mi se 16

• Drug član, 871 postova
pre 50 minuta, Hacky je napisao:

Dobro jutro! Svanuo je taj dan (samo još da izađe sunce)! Kod mene sneg pored puta, ali ne i na putu. Naravno, bezbednost je na prvom mestu i svi smo ovde odrasli ljudi i neće niko nikog da loži da radi nešto što mu ne prija.

Osim što hoće! :jee:

Temperatura u BG u plusu, u ostalim mestima nije još ali biće. Mladenovac, Topola, Kragujevac, prognoza 1-2 stepena, bez padavina kad prolazimo, to je to. Vozilo se i na -12 i po mećavama pa se preživelo. Uostalom, ako su studenti mogli peške da se smrzavaju četiri dana mogu i ja dva sata. :ph34r:

Sad bez šale, ako dolazite motorima samo lagano, bezbednost je prioritet, najvažnije je da svi stignemo tamo kako smo i krenuli. Vidimo se kod Ikee i vidimo se u Kragujevcu, čime god došli.

Idemo da podržimo naše studente!

Idemoooo :jee3::jee3::jee3:

To kad zivis u niziji...Mi ovde na Vidikovcu snimamo Vlak u snijegu II...Odo da lopatam...

• Sviđa mi se 1
  • Haha 4

• Integrisan, 8531 postova

Kafica, doručak, pa polako... ☕

Iskreno, moram da vam priznam, baš me zanima koliko će nas danas biti? Koliko je ovo duboko, koliko nas je pomerilo... :)

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 871 postova
Upravo sada, severian je napisao:

Kafica, doručak, pa polako... ☕

Iskreno, moram da vam priznam, baš me zanima koliko će nas danas biti? Koliko je ovo duboko, koliko nas je pomerilo... :)

Kod mene 20cm...:lol3:

• Haha 2

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: Suzuki V-STROM

Napolju je lepo vreme, sunčano, prijatno, putevi su čisti i prohodni, idelno je za kraću vožnju i razgledanje priordnih lepota...

Uzgled, neko neki predlog, gde bismo mogli?! M?

Čuo sam da je u KG neki popularno EVENT, "ima žemske ima sve" (ok ima i manekeni),  pa sada ne znam ima li uopste zainteresovanih, ko je spreman da malo vidi sveta umesto valjanja ispred tv-a i kreveta (da kupuje roštilj za taštu), te da kuca enter posle eventualno "propustam". 😋

Čuvajte se svi, i ovako lepo vreme kao danas, ume da iznenadi. 🤗🇷🇸

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91

Šta sam sve obukao na sebe,

kada bi mi 2 prsate plavuše ponudile trojku,
rekao bi im "hvala, ali *ebite se same"

Sent from my SM-S721B using Tapatalk

• Sviđa mi se 3
  • Haha 15

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja