Jump to content

Moto Zajednica

Sretenje sa Nobelovcima - Kragujevac 15.02.2025.

Recommended Posts

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: NC750xd

Nekako mi se cini da ce KG da se iznenadi reci ljudi koji ce se sjatiti sa svih strana, kao sto se i NZ iznenadio.

Sklon sam verovanju da su umesali prste i u vremensku prognozu. Danas za NS 7 stepeni, oblacno i moguca kisa, a ono 11 i sunce 🤣

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• 4_tocka_i_karoserija, 1983 postova
  • Motocikl: -

Je l' planira neko, ili bi hteo ali nema kako, da ide kasnije tamo, tipa iz BG oko 8, ili kasnije.

U zavisnosti kako prođem na putu u subotu, tj. ako budem sposoban za vožnju do Kg i nazad, ja ću možda da krenem tad, ili čak i kasnije. Ako budem uopšte išao, idem sam, i jedini cilj mi je da budem na odavanju počasti malo pre ponoći.

• Integrisan, 8531 postova
pre 51 minuta, midnightdk je napisao:

Nekako mi se cini da ce KG da se iznenadi reci ljudi koji ce se sjatiti sa svih strana

Svi se nadamo! 

Nadam se da će ljudi shvatiti koliko je bitno da se u subotu bude u KG. Baš u subotu i baš u KG, zbog svega! 

I da će onda jedno pola Srbije sutra okinuti i pokrenuti se u smeru svojih osećanja, koja su defitivno tu! 

Jer, znamo to svi i da se ne lažemo, kad (zaista) ima prave volje, uvek ima i načina kako! 

Pa da vidimo ima li nas više od srca i o svom trošku, nego iz straha i po radnoj obavezi uz subvencije :) A, kad kažem više, mislim jedno 10x više! 

Mi bar imamo koga i zbog koga. 

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 2

• Drug član, 1888 postova
  • Motocikl: Honda NC750x
pre 2 minuta, severian je napisao:

35 :)

Vozio sam pre ograde i betone, takav isti kamion do vrha pa zato kazem nema puno :D

Svaka im čast na organizaciji, kraljevi su. 

• Sviđa mi se 3

Drage kolege,

kako ne bi došlo do bilo kakvih nesporazuma (puštaju se razne buve kod kolega - ako, ako, znači da žuljamo gde treba), plan koji smo usaglasili sa studentima, proverili smo OPET sa, je li, studentima. Dakle, stoji ovo:

1. Apsolutno smo dobrodošli svi i naravno da dolazak kolone motora i automobila ZAJEDNO i ORGANIZOVANO do Kragujevca (prvo motori, pa automobili) ima podršku. Potvrđenu. Još jednom. Parkira se u KG po objavljenom planu, a onda po objavljenom planu autombilisti idu peške (videti plan!), a na defileu učestvuju SAMO motori. 

Mislim, osećam se glupo što ovo uopšte pojašnjavam, ko je ikada video moto defile automobila, ali eto, da ne ostane ni promil za lov u mutnom :) , pojasnismo i to...

2. Planirana satnica prolaska kolone kroz mesta usput je samo plan. Pošto je moto defile pomeren sa 14h na 13.30h, prosto ćemo malo ubrzati tempo (u odnosu na idealni planiran) i opet stići na vreme (13h). Ako studenti opet promene plan, razumemo svi 101% (jer znamo koliko je zeznuto praviti ovakav skup), mi ćemo opet da promenimo šta treba, pa opet da stignemo kad nam kažu i gde nam kažu. Ako kažu da se okrenemo na pola puta, mi ćemo da stanemo i bezbedno se okrenemo na pola puta svi. Studenti su ovde šefovi, mi smo samo pomoć, dekor, leđa, mišići... šta god traže i kažu buće uvek 100.00% tako, AMIN je za nas, nema iza. Kao uostalom i na svim vožnjama do sada. Mislim, šta da vam uopšte pričam na tu temu...

3. Ovo nije pojašnjenje, već obaveštenje: svi moto redari iz kolone, stavljaju se kolegama u KG na raspolaganju čim stignemo i pomažemo šta treba, gde treba... Potvrdili smo im. Automobilisti su i dalje peške, a automobili kod Metroa :)

4. Studentski kontakt je sve vreme ovde direktno na temi, čita ovo... Nema razloga da se eksponira, ako sam ne želi, ali svakako neće propustiti priliku da momentalno reaguje javno ako bilo šta zeznemo / loše razumemo. Kako i treba da radi, za šta je i delegiran!

A sad, ako smo to rešili, molim od srca da se vratimo na ono čime bi trebali da se bavimo... da nas bude ŠTO VIŠE !!!

To je jedino bitno, zaista to mislim iz dubine duše!

• Sviđa mi se 16
  • Podržavam 4

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA

Drugari, imam jednu molbu - pitanje. 

Grupa studenata iz Prokuplja pešači ka Kragujevcu zajedno sa većom grupom studenata iz Niša. Da li neko ima kontakt sa nekim iz te grupe, pogotovo sa studentima iz Prokuplja?

Zašto ovo pitam? Imam čoveka koji je voljan da studente iz Prokuplja vrati kućama nakon završetka blokade KG-a. Čisto da ih spojim, hvala!

• Sviđa mi se 6
  • Hvala 1

Imamo studenta koji hoda u koloni iz BG, koji nam je jedan od kontakata iz njihove organizacije od prvog dana. ALi, razumljivo, ne javlja se. Ne bih ga ni dirao previše, druge brige i borbe sada ima.

Jedino što iz NS iskustva mogu da kažem, neće biti frke za prevoz bilo koga nazad :) Meni su u tu nedelju rekli: ako hoćete nekog da vozite za BG, moraćete da ga otmete 🤣

• Sviđa mi se 4

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

Pozdrav ekipo.

Ako nekom treba smestaj, domacin kod koga cu prenociti ima mesta za jos jednu osobu, a i preporucio je svog komsiju kod koga mogu da se smeste jos 2 osobe, pa ko se jos nije snasao nek me slobodno cimne na 0652244545 da mu prosledim kontakt.

Smestaj se nalazi u naselju Drača nekih 7-8 km od KG.

Trebalo bi im javiti danas do 19h da mogu da se organizuju.

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 2

• Drug član, 332 postova
  • Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT

Još samo malo, pa POLAZAAAAK!

Već me hvata ona euforija kao kada se kreće u veliku moto avanturu, put u nepoznato...

Polako se pristiže u KG sa svih strana, raznim prevozima, na različite načine.

A samo je JEDNA IDEJA, velika, daleko veća a i važnija od svih nas ponaosob.

Idemo SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE.

PUMPAAAJ!!!

• Sviđa mi se 8

• Drug član, 622 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300

Kolege iz KG, izvršni element @Djordje KG je napravio plan za lokalni defile kroz grad, nakon parkiranja kod Metroa.

IMG-8260d646452e2e6861f6633518efff08-V.jpg

• Sviđa mi se 7

• Zainteresovan, 397 postova
  • Motocikl: Adventure sports 750

Obavezno da se gume naPUMPAJuuuuuu pred put !!!!

Promenio član plumber.ns
  • Podržavam 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja