mradomir 3074 Napisano pre 9 sati 8-bit, 1895 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, ProMaster said: I ja sliku da imam, miša mu malenog... Bilo hladno pa se skupio 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1881 Napisano pre 7 sati Drug član, 648 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, tibor je napisao: Vidim svi ste se kućama vratili..... Izgleda je Fićfirić ostala kratka..... Mislim da nije očekivala toliku nadmoć "neprijatelja" u živoj sili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 670 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Vandrokaš said: Neke vesti su objavile i da je bila razvučena žica, i da je vozio na zadnjem točku, N1 je čak objavila da je izvodio akrobacije u parku ... To su sve gluposti. Nažalost, potpuna nesretna okolnost i nesretni sklop događaja. Gde si video ove lazne vesti, je l' imas link sa N1? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4927 Napisano pre 6 sati Drug član, 1048 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, maxx said: Razgovor sa jednom bakom koja stoji sa malom unukom (na pesackom prelazu kod Merkatora): Baka: Unuka mi se uplasila od motora i uplakala, da li mozemo da predjemo? Ja: Gospodjo razumem vas, ali ne smemo da zaustavljamo kolonu, brzo ce proci. Pet minuta kasnije, jos uvek se ne vidi kraj kolone. Baka: A jel mozemo sad da predjemo? Ja: Izvinite, ali morace te se jos malo strpiti. Sad ce, jos malo. Ja u svojoj glavi: Treba da te bude sramota sto lazes Na ulazu u Staru Pazovu je bila jedna bakica koja je pretila da pretrči gde mesta za pretrčavanje nije bilo. Stanem ja ispred nje da ne napravi neku glupost, ona mi se malo požali da bi prešla, a ja kažem da će morati da se strpi jer je kolona duga. Posle 2-3 minuta vidim nema ovde kraja, siđem s motora, bakicu za ruku i kad se malo otegla kolona, kolege stadoše i bakica pretrča tih nekoliko metara (i to baš pretrča, jako sam se iznenadio ) Baš sam bio ponosan na to dobro delo 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 341 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan @Forsberg ona sa desne strane? 'Mal ne izgibosmo zbog nje. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4927 Napisano pre 6 sati Drug član, 1048 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Punktmann said: @Forsberg ona sa desne strane? 'Mal ne izgibosmo zbog nje. Jok, s leve strane je bila, posle neke krivine na ulazu u Pazovu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1034 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Blackened je napisao: Gde si video ove lazne vesti, je l' imas link sa N1? Još tog dana je Informer objavio da je to veliki propust organizatora i da su oni razvukli kanap. To sam lično video jer je onaj stariji par bajkera koje sam spominjao rekao kako se u Rumi digla uzbuna oko toga jer je Informer objavio da je bila razvučena žica. Tad sam i pogledao šta je Informer objavio, zajedno sa studentima koji su bili tu i koji su kontaktirali svoju službu za medije. Sad sam gledao na Informeru, ublaženo je i ne piše više da je propust organizatora, i piše kako je stvarno bilo. Prilog sa N1 sam video lično i neko je i negde i prosledio klip (probaću da ga nađem). A i lično sam čuo da je neko negde na medijma rekao da je vozio na zadnjem točku, ali to stvarno ne mogu da se setim gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dbajagic 6 Napisano pre 5 sati U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha tenere xt660z Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, ProMaster said: Gledam malo pre snimak Nikshe iz kolone, pa mi nešto...... Došli, krenuli u koloni, prošli, prošetali. Pade mi na pamet da verovatno niko od nas neće doživeti nešto slično , svo ovo uzbuđenje na ulicama, aplauzi, oduševljenje kroz koje prolaziš i koje ne jenjava.. Pre toga svaka osoba koja je nešto prekinula i izašla da nas vidi na putu do NS.. Ne znam, teško za procesuirati sve i ubediti sebe da će nekada opet da bude isto ili slicno. Bude toga za Dedamrazijadu, ali ni približno ovako, verovatno jer dosta ljudi ne zna cilj, verovatno misle da se neke budale voze u odelima kroz grad. Zapravo šta lupam, nadam se da nikada više nećemo povodom ovoga da stavljamo motore na ulice. A do tad... U duhu ovoga što si napisao i Novoga Sada, par stihova Atheist Rap-a: "Vise nista nije isto nikad nece biti kao sto je bilo ranije,ostaje nam samo borba,borba i secanje na neko srecnije vreme,kada smo zajedno bili svi ,koje ni jedna slika ni jedna pesma ne mogu vratiti!” Neće biti isto to je sigurno. Biće složenije, nadam se I pametnije I bolje svakog narednog puta kada se budemo okupljali. Svi smo mi obični ljudi, svako od nas ima neku priču iza sebe a u isto vreme smo I super heroji u očima drugih. Koliko god da nas je bilo u koloni, svi zajedno smo pokazali da solidarnost ipak postoji I da klinci neće sami popraviti ovo naše društvo. Domine su krenule da padaju… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1881 Napisano pre 4 sati Drug član, 648 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Forsberg je napisao: Na ulazu u Staru Pazovu je bila jedna bakica koja je pretila da pretrči gde mesta za pretrčavanje nije bilo. Stanem ja ispred nje da ne napravi neku glupost, ona mi se malo požali da bi prešla, a ja kažem da će morati da se strpi jer je kolona duga. Posle 2-3 minuta vidim nema ovde kraja, siđem s motora, bakicu za ruku i kad se malo otegla kolona, kolege stadoše i bakica pretrča tih nekoliko metara (i to baš pretrča, jako sam se iznenadio ) Baš sam bio ponosan na to dobro delo Ne heroj kog želimo, nego heroj kog trebamo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 670 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, dbajagic said: U duhu ovoga što si napisao i Novoga Sada, par stihova Atheist Rap-a: "Vise nista nije isto nikad nece biti kao sto je bilo ranije,ostaje nam samo borba,borba i secanje na neko srecnije vreme,kada smo zajedno bili svi ,koje ni jedna slika ni jedna pesma ne mogu vratiti!” Ja bih i stihove Mortal Kombata "ko visoko leti taj nisko pada, cak i ako vlada, a ja sam samo tu da pruzim podrsku (tvome dz....)" 1 hour ago, Vandrokaš said: Još tog dana je Informer objavio da je to veliki propust organizatora i da su oni razvukli kanap. To sam lično video jer je onaj stariji par bajkera koje sam spominjao rekao kako se u Rumi digla uzbuna oko toga jer je Informer objavio da je bila razvučena žica. Tad sam i pogledao šta je Informer objavio, zajedno sa studentima koji su bili tu i koji su kontaktirali svoju službu za medije. Sad sam gledao na Informeru, ublaženo je i ne piše više da je propust organizatora, i piše kako je stvarno bilo. Prilog sa N1 sam video lično i neko je i negde i prosledio klip (probaću da ga nađem). A i lično sam čuo da je neko negde na medijma rekao da je vozio na zadnjem točku, ali to stvarno ne mogu da se setim gde. Da, brzoplete to rade za gledanost, rek'o da nadjemo koji je novinar to preneo pogresno, pa im napomenuti. Ipak je N1 izvor gde ocekujemo pouzdanije informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1034 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Blackened je napisao: Ja bih i stihove Mortal Kombata "ko visoko leti taj nisko pada, cak i ako vlada, a ja sam samo tu da pruzim podrsku (tvome dz....)" Da, brzoplete to rade za gledanost, rek'o da nadjemo koji je novinar to preneo pogresno, pa im napomenuti. Ipak je N1 izvor gde ocekujemo pouzdanije informacije. Mladen Savatović je bio. Izveštaj je bio posle završene blokade, oko 18:30 i bukvalno se javljao baš iz ulice Narodnog fronta. Nije to bila glavna vest ali je rekao i to. Ali, moram da naglasim i da je rekao kako je čuo od drugih kolega novinara ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5822 Napisano pre 26 minuta Drug član, 837 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 2.2.2025. at 12:51, Darko Mihajlovic je napisao: Na kraju se još uvek ništa ne zna. Jel ovo taj "Fićfirić" koji se stalno pominje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...