Ibivan 179 Napisano Nedelja u 19:00 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Studenti za prekid blokade Građani se okupljaju oko Mosta sloboda, gde bi u 15 časova trebalo da počne plenum sa građanima. Iako je ranije najavljeno da bi odluka o nastavku ili obustavi blokade Mosta slobode trebalo da se donese na plenumu, reporterka N1 navodi da studenti planiraju da blokadu okončaju danas, kako je i bilo planirano. Namera im je da se sa novim protestima i blokadama pojave za nekoliko dana, a jedan od datuma koji se spominju je 15 februar za Dan držanosti, odnosno Sretenje.Sve mi liči da će da se vozi do Kragujevca...Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15079 Napisano Nedelja u 19:00 moto merkat °°, 4948 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Kopljas je napisao: Utisci? Fenomenalni!!! Hvala Vama kao domacinima, redarima, policiji, Novosadjanima a najvise STUDENTIMA!!! 2700 motora i 30tak redara, sve se moze kada se hoce! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4912 Napisano Nedelja u 19:06 Drug član, 1046 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Ibivan said: Sve mi liči da će da se vozi do Kragujevca... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk Gde je KG, tu je i Niš 8 hours ago, Patriota said: Inače,čisto evidencije radi,redara je bilo samo 11 . Sreća pa su svi razumni i normalni pa i nije bilo teško sarađivati sa tolikim brojem ljudi Čak 11? Kolona je bila toliko duga da sam zbog toliko prostora između redara ispred i redara iza sebe, na momente mislio da sam sam 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 179 Napisano Nedelja u 19:08 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan A u kojoj vise viber grupi jbmt sunce ?!? PS - nadjoh... Ako treba kontakt ili br racuna - javljajte da organizujemo malu pomoc. Covek nije u sjajnom finasijskom stanju . Zivi od popravke auta , a dok ne radi - nema ni para za rent garaze. Skoro mu je preminula supruga ... jebem mu sunceHteo bih i ja nekako da pomognem kolegi koji je pao...kome da se obratim? Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1579 Napisano Nedelja u 19:22 Drug član, 599 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoše da su ga pitali poznanici za odobrenje prvo, pa će javiti detalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 63 Napisano Nedelja u 19:26 U prolazu, 35 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u dvoristu filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Studenti su ga tamo pregurali. Nije u voznom stanju, mislim da je iscurelo ulje.Sent from my iPhone using TapatalkJel se zna možda da li je neko uzeo ključ od motora sa sobom?Neka se javi u porukama da dam broj telefona da spojimo ljude koji će doći po motorSent from my SM-S721B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1252 Napisano Nedelja u 19:59 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, Forsberg said: Čak 11? Kolona je bila toliko duga da sam zbog toliko prostora između redara ispred i redara iza sebe, na momente mislio da sam sam Pa trebalo je da nas bude 12 iz ns, na ocekivanih 500-600 motocikala 12. je nazalost imao peh dok je dolazio na miseluk, ali je proslo ok. Dosao je uvece automobilom do nas, u bolovima, ali je izdrzao. Svaka cast! BJB ekipa je uskocila u pomoc i sve ne proslo u najboljem redu. Kako smo sa Miseluka sisli, mislim da je veci problem bio spreciti posmatrace i pesake da ne skacu u letu na sve nas od srece i da nas grle 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1023 Napisano Nedelja u 20:09 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ZoraNS je napisao: Pribojavao sam se da će studenti (i građani) danas u 15h doneti oduku da se protest produži za dodatnih 24h ali su ponovo doneli odličan predlog (koji je prihvaćen) da se protest produži za 3h radi čišćenja prostora. Pored već pomenutih dešavanja koja izazivaju buru emocija, meni su danas dve stvari izazivale novi talas pozitivne energije. Prva je lucidni šou redara koji su od prelaska pešačkog prelaza na zeleno napravili takav šou i igru u kojoj su se svi beskrajno zabavljali i uživali. Od prelaska pešaka na semaforu napraviti opšte veselje i šou, pa to mogu samo oni Drugi utisak su tri prelepe mlade devojke (jednu je na žalost zaklonio prolaznik) koje su delile super srdačne zagrljaje svima koji to požele. Kao generacija njihovih očeva nisam hteo da zloupotrebim njihovu srdačnost, a postojala je i realna opasnost da bi Hiltijem morali da me razdvajaju... Stajao sam pored njih 10-ak min. Fantastične scene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavle2609 12 Napisano Nedelja u 20:45 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NSS 350 Forza 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto sam juče doživeo u vožnji sa vama, od Beograda do Novog Sada, i kroz sam grad PAMTICU CELOG ŽIVOT. Prvi put u životu sam išao na vožnju tako veliku.. i emocije su UH, još tu. Pozdrav za sve bajkere ljudske veličine. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1871 Napisano Nedelja u 21:46 Drug član, 646 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan 2700 motora? Pa dobro, jel imate vi duše i obraza? Šta sad da rade motorijade po Balkanu kad im se pojavi manje motora od ovoga? Kako dase opravdaju? (ovo dase je da se i oni drugi osjećaju uključeno) 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10282 Napisano Nedelja u 21:52 Drug član, 1066 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, pavle2609 je napisao: Ono sto sam juče doživeo u vožnji sa vama, od Beograda do Novog Sada, i kroz sam grad PAMTICU CELOG ŽIVOT. Prvi put u životu sam išao na vožnju tako veliku.. i emocije su UH, još tu. Pozdrav za sve bajkere ljudske veličine. Veruj da nam je svima ovo ovakvo prvi put... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3685 Napisano Nedelja u 22:12 Drug član, 318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan @Interceptor BP svaka ti ko u Njegoša. Već sam pominjao, ali mislim da trenutno nismo još svesni da živimo i učestvujemo u vremenu koje piše novu istoriju Srpske države sa svim narodima koji žive u njoj. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 80 Napisano Nedelja u 22:25 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam juče prvi put išao na grupnu vožnju (po prirodi sam introvertan, ne volim gužvu, slab sam u komunikaciji s ljudima, ko zna koja još dijagnoza može da mi se pripiše,...), ne mogu da opišem svoje oduševljenje celokupnim događajem, doček kao da smo oslobodioci '45. Hvala svima. 11 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 488 Napisano Nedelja u 22:52 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan 38 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1871 Napisano Nedelja u 23:11 (promenjeno) Drug član, 646 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @milosducati Opa, i @đuntaje tu. Ako nisu naknadno obrađivane, fotke su ti fenomenalne. Promenio pre 20 sati član alexanto preobiman citat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10282 Napisano Nedelja u 23:13 Drug član, 1066 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Gledamo sad neki snimak iz kolone na YT kad žena viče evo teee... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 993 Napisano pre 22 sati Very Funny Rider, 1130 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Motorcyclist said: Momci bilo bi lepo ako coveku bude potrebna bila kakva finansijska pomoc da sredi motor, ili za lecenje i slicno da se organizujemo ovde i pomognemo. Takodje. Daćemo koliko god treba. Jel ima neko info kako je čovek? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 487 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, MaRRe said: Takodje. Daćemo koliko god treba. Jel ima neko info kako je čovek? obavezno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 173 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala još jednom svima koji su se odazvali i došli. Organizacija, redari, policija - rispekt. Jedina zamerka ide onima koji imaju potrebu u koloni koja se polako kreće da pretiču i utrčavaju ispred. Kratak recap video iz moje perspektive: 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 63 Napisano pre 21 sati U prolazu, 35 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje. Daćemo koliko god treba. Jel ima neko info kako je čovek? Pokrenućemo temu,samo da prvo dođe i on danas do telefona, i da nam da broj bankovnog računa.Između ostalog ne samo popravka motora,neće moći sigurno bar 2 meseca da radi,a sam radi u servisu,i plaća kiriju mesečnu za garažu gde je servis radio ne radio.Tako da biće pomoć više nego dobrodošlaSent from my SM-S721B using Tapatalk 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano pre 21 sati Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neke informacije o okvirnom broju motora na protestu u Novom Sadu? Izvinjavam se ako je negde već napisano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 982 Napisano pre 20 sati BJB Maxi Scooter Club, 451 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan 2700-2800 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knjigor 154 Napisano pre 20 sati U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad, Sremska Kamenica Motocikl: Yamaha XMax 125 (2008) Prijavi odgovor kao problematičan Nema zvaničnih, ali po proceni policije 2500 je bilo na Mišeluku, po brojanju kolege oko 2750, ali mislim da tu nisu ubrojani oni koji su se priključili naknadno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17809 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2440 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, BoxX je napisao: Pokrenućemo temu, samo da prvo dođe i on danas do telefona, i da nam da broj bankovnog računa. Između ostalog ne samo popravka motora, neće moći sigurno bar 2 meseca da radi, a sam radi u servisu, i plaća kiriju mesečnu za garažu gde je servis radio ne radio. Tako da biće pomoć više nego dobrodošla Sent from my SM-S721B using Tapatalk Borisav Kostić +381 60 6665081 Promenio pre 20 sati član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano pre 20 sati Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan @JunioR. @knjigor au ljudi moji... u šoku sam. O ovome će se zasigurno pričati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...