the_doctor 8566 Napisano pre 8 sati Drug član, 885 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Stara pazova, 10:55. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5754 Napisano pre 7 sati Drug član, 1416 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Нигде преноса нема. Ни Н1 ништа не снима. Безвезе. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3146 Napisano pre 7 sati Drug član, 1848 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta da prenose, u Bg-u bilo 50 motora a u Pazovi 52 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 417 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Damjanović David, 2001 god, neka mi se javi. Rasula su mu se novcanik i sva dokumenta po asfaltu ispred mene, a ja sam bio dovoljno dobar da ih pokupim.PS Najvise volim Milku Noissete od 300g 0652661669 moj brojПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу ТапатокаIzuzetan čovek ovaj Nenad.. Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3311 Napisano pre 7 sati Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 417 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za novosadjane, dajte neke predloge za parkiranje kolima..Ne znam da li ste već pisali ali ako vam nije teško..Hvala!Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17658 Napisano pre 7 sati Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cudi me da se politicki globus Srbije nije vec ukljucio. Decko je dva dana strimovao setnju iz Beograda. Rekli su studenti da ce danas prenositi uzivo na nekom sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17658 Napisano pre 7 sati Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan https://uns.blokada.info/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17658 Napisano pre 7 sati Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3146 Napisano pre 7 sati Drug član, 1848 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Borzegi je napisao: Pitanje za novosadjane, dajte neke predloge za parkiranje kolima.. Ne znam da li ste već pisali ali ako vam nije teško.. Hvala! Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Bilo negde da je danas dan Ns i da se ne naplaćuje parking, tako da mozes gde god ima obeleženo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8243 Napisano pre 7 sati Drug član, 559 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, RankoBg87 je napisao: Bilo negde da je danas dan Ns i da se ne naplaćuje parking, tako da mozes gde god ima obeleženo Тако је, данас је дан града Новог Сада и донета је одлука да се данас паркинг не наплаћује ... али се не сме никако паркирати на зелену површину јер новосадски зелени паук је немилосрдан 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8243 Napisano pre 7 sati Drug član, 559 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan И НАРАВНО ... ЧЕКАМО ВАС НА МИШЕЛУКУ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3311 Napisano pre 7 sati Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9057 Napisano pre 7 sati 4_tocka_i_karoserija, 1966 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Motorcyclist je napisao: Bez veze... Jedva 600-700... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1006 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Borzegi je napisao: Pitanje za novosadjane, dajte neke predloge za parkiranje kolima.. Ne znam da li ste već pisali ali ako vam nije teško.. Hvala! Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17658 Napisano pre 7 sati Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu na 25min hoda od mosta Slobode, nadam se da ce biti parkinga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1006 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan I još jedna poruka koja je označena kao važna. Nadam se da je nepotrebna ali nije na odmet da se pročita i ima na umu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eGoooD 16 Napisano pre 5 sati U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz NS, ima li neko sajlu kvacila f650GS 2005? Evo ostadoh van kolone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 698 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi uzivo stanje nerealno!!! Stali smo kod Promenade jer kolona zacelja od Miseluka jos nije prosla! Promenio pre 5 sati član estel 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3146 Napisano pre 5 sati Drug član, 1848 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, eGoooD je napisao: Ekipa iz NS, ima li neko sajlu kvacila f650GS 2005? Evo ostadoh van kolone Sad tesko Radulović ne radi, neko ce ti se javiti, gde si ostao? @abarth_maniac mozes li kako pomoci kolegi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eGoooD 16 Napisano pre 5 sati U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prikljcio sam se grupi, bez kvacila vozim. Odoh ka kampusu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5754 Napisano pre 5 sati Drug član, 1416 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Kreni- Promeni (@kreni.promeni) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 3,059 likes, 26 comments - kreni.promeni on February 1, 2025: "Bajkeri su stigli u... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 417 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Snimio sam celu kolonu na silasku pre mosta Slobode, uz malo mrdanja i skretanja pažnje, ali u svakom sl poslaću čim okačim negde jer je video ogroman..17:30 konstantne kolone.. boles' i lek u isto vreme! Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 47 Napisano pre 4 sati (promenjeno) U prolazu, 58 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, RankoBg87 said: Sad tesko Radulović ne radi, neko ce ti se javiti, gde si ostao? @abarth_maniac mozes li kako pomoci kolegi. Promenio pre 4 sati član vsasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 47 Napisano pre 4 sati U prolazu, 58 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, eGoooD said: Prikljcio sam se grupi, bez kvacila vozim. Odoh ka kampusu Nazovi Ziku +381 64 8468950, kazi mu problem, trebalo bi da je tu na Miseluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...