peconibc 66 Napisano Ponedeljak u 10:26 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi! Vidimo se kasnije! Kuda je najbolje da pridjemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 48 Napisano Ponedeljak u 10:34 U prolazu, 28 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi! Vidimo se kasnije! Kuda je najbolje da pridjemo?Po planu će biti tramvajske šine slobodne za prolaz hitne pomoći, može tudaSent from my SM-S721B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18534 Napisano Ponedeljak u 10:36 Integrisan, 8473 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za sve naše, perfektno, ali PERFEKTNO obezbeđen dolazak kolone i koordinacija sa studentarijom. Haki, Nemanja, Sale i ostali, vrhunski. Ko god može da se uključi u toku dana, dođite! Motorom, peške, autom... Najbolje motorom naravno :). Čini mi se, posle ovog jutros, najveća korist od nas bi bila da organizujemo jaku moralnu podršku za smenu od 02h. Noćnu stražu! Skup te grupe je na Steku od 01h večeras. Vreme sarađuje, hvala gornjoj firmi (!) , nema frke po tom pitanju. Nadam se da će nas za graveyard shift biti bar preko 30. Ogroman je uticaj na moral kad organizovano dođe 30ak motora (ili 50, ima li nas?), zabruji i zatrubi i ohrabri! Onda kada ih bude najmanje, umor nastupi, sumnje krenu... a razne ideje raznih, i ako ih ima da ovo provociraju, najviše računaju na sve to. Realno, ko će to da iznese ako ne mi? 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 403 Napisano Ponedeljak u 10:40 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi, pišite i šta da donesemo za noćnu, da li ima nešto konkretno što treba osim već navedenih stvari.Vidimo se večeras!Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18534 Napisano Ponedeljak u 10:44 Integrisan, 8473 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čaj, nešto malo klope, vodu (to im uvek treba). Ništa specijalno, najvažnije je ohrabrenje! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15942 Napisano Ponedeljak u 10:44 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sve je teze nahvatati mobilni signal... Drugari, ovo su nase pozicije. Mi izmedju sebe ne mozemo (sa motorima) da menjamo lokacije, mnogo je ljudi. Jedini nacin da odemo odavde, odnosno jedini nacin da pridjete lokacijama je sledeci: ekipi kod kruznog toka prilazite od kruznog toka. Ekipi kod Juznog bulevara mozete prici iz Juznog bulevara. Nama, ekipi kod ukljucenja sa auto-puta, gde su i paori sa traktorima, mozete prici sa auto-puta (smer ka Nisu). Prilaz iz pravca Slavije ZABORAVITE! 7 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 87 Napisano Ponedeljak u 10:47 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo ima nas, kolege dolaze , odlaze, ljudi se slikaju uz motore i tako ......Sent from my SM-S918B using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 432 Napisano Ponedeljak u 10:49 (promenjeno) Svrati ponekad, 260 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro ovi sto dolaze da dolaze u grupama mozda, jer je kolegi koji je upravo stigao bilo rečeno da ne može da prodje i bio je vraćan od policije, doduše on je bio uporan pa prošao policijske blokade, neko mozda nije toliko spreman da se upušta u raspravu. Promenio Ponedeljak u 10:50 član milosducati 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 87 Napisano Ponedeljak u 10:51 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem na kolegu iznad, iz južnog bulevara i nebojsine ima prolaz , moze lako da se udje, izađe. Policija pusta bez problema sa motorom ko dodje . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajkokobajko 45 Napisano Ponedeljak u 10:53 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i hrabrih branilaca kružnog toka. Inače, koliko mi se čini može da se pristupi iz pravca Kumodraške ili kroz onaj parkić pored Stepinog vajata ako su blokirane ulice. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1599 Napisano Ponedeljak u 10:53 Никад не једи жути снег!, 742 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, milosn said: Da se nadovežem na kolegu iznad, iz južnog bulevara i nebojsine ima prolaz , moze lako da se udje, izađe. Sent from my SM-S918B using Tapatalk А искључење са аутопута у правцу на НБГ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18534 Napisano Ponedeljak u 10:53 Integrisan, 8473 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pročitajte Yogijev post, sve je nacrtao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1599 Napisano Ponedeljak u 10:56 Никад не једи жути снег!, 742 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Па, све је поменуо само ово што сам питао није... али у реду, претпостављам да не може ни одатле да се приђе... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomasmit 24 Napisano Ponedeljak u 10:58 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd, Ruma Motocikl: Yamaha R6 (prethodno R7) Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo lose da se pre kraja smene javi gde smo najpotrebniji i sta treba doneti. Ja sam mislio uzeti kiflice i vodu pa u ranac. I koliko vidim najmrsavija nam je ova jutarnja smena od 06h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8465 Napisano Ponedeljak u 11:01 Drug član, 874 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, severian said: Čini mi se, posle ovog jutros, najveća korist od nas bi bila da organizujemo jaku moralnu podršku za smenu od 02h. Noćnu stražu! Skup te grupe je na Steku od 01h večeras. Vagam sad kad šta kako i taman ovo onda kao potvrda. Posle posla dremka i dolazim, ujedno i za noćnu akciju i podršku. Idemooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sargarepa 34 Napisano Ponedeljak u 11:09 U prolazu, 3 postova Motocikl: Suzuki V-Strom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Prijavio sam se za smenu od 2 do 6 ujutru pa da vidim dal neko ide sa Novog Beograda za tu smenu. Dal se nalazimo negde zbog lakseg prolaska. Dal bih trebao da ponesem kofere, i sta treba da se ponese... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18534 Napisano Ponedeljak u 11:15 Integrisan, 8473 postova Prijavi odgovor kao problematičan Steko 01h skup. Idemo onda zajedno svi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8465 Napisano Ponedeljak u 11:15 Drug član, 874 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, severian said: Čaj, nešto malo klope, vodu (to im uvek treba). Ništa specijalno, najvažnije je ohrabrenje! @Sargarepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 742 Napisano Ponedeljak u 11:16 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Sargarepa said: Pozdrav ljudi. Prijavio sam se za smenu od 2 do 6 ujutru pa da vidim dal neko ide sa Novog Beograda za tu smenu. Dal se nalazimo negde zbog lakseg prolaska. Dal bih trebao da ponesem kofere, i sta treba da se ponese... Nas 3 ili 4 (cekamo cetvrtog) krecemo sa bezanijske kose/zemuna, nacicemo se ili kod ideje na Bezaniji ili negde drugde, ako hoces posalji mi broj u pm pa da te dodam u nasu grupu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan013 69 Napisano Ponedeljak u 11:18 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bacite oko i na ovohttps://x.com/mkrsticMD/status/1883649369477443672?s=08 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1457 Napisano Ponedeljak u 11:18 Drug član, 420 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor Doco znači radimo danas 3. smenu jako. @Sargarepa i ja idem sa Nbgd svakako se skupljamo u 01h na Steko pumpi. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krugdvojke 1 Napisano Ponedeljak u 11:20 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Заинтересовани за скуп на стеку за смену од 14ч? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 150 Napisano Ponedeljak u 11:22 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, severian je napisao: Steko 01h skup. Idemo onda zajedno svi. Onda ću i ja na tu noćnu varijantu da nas bude više, ako treba u tabeli nek se promeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 55 Napisano Ponedeljak u 11:24 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram oko 20h da dodjem na blokadu, odgovaralo bi mi najvise iz Juznog bulevara. Vidim da solidan broj ljudi dolazi oko 20h, mozemo da probamo se organizujemo da odemo zajedno. Na pr, nadjemo se u 19:45 kod NIS pumpe u Juznom bulevaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swim 3 Napisano Ponedeljak u 11:26 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 990SMT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Milomir83 je napisao: Ja planiram oko 20h da dodjem na blokadu, odgovaralo bi mi najvise iz Juznog bulevara. Vidim da solidan broj ljudi dolazi oko 20h, mozemo da probamo se organizujemo da odemo zajedno. Na pr, nadjemo se u 19:45 kod NIS pumpe u Juznom bulevaru. Moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...