Bor-i-slave 7110 Napisano Jul 22 Drug član, 1548 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/20/2025 at 9:48 PM, zaludan said: Ako je istina to da dovoze i puštaju lutalice, onda je to verovatno odgovor. Iako nam tako ne izgleda, lutalice se prilično lako okupe u čopor, i imaju prednost za ovo jer ne beže od ljudi. Pa, ako nema druge hrane, ovce su odlične - spore, i relativno tupave. Inače, ima jedno 15 god da je čopor lutalica u Babama naočigled više ljudi uhvatio i ubio mladu srnu. Upravo me cudi to, da se pitomi gradski psi lutalice skrivaju od ljudi, tako da ih niko dosad nije video. A komsijinog loveceg psa je nesto u minuti rascepalo po hrbatu i butu. Srecom pobegao, pa su mu usili rane. Kurjak, nema druge. Elem pre dva dana, komsinici stradale tri ovce na ispasi. Kad li ce opstina da reaguje, posto isplacuje od 30.000 do 50.000 po ubijenoj ovci. Neto. Advokat, vestak, sudski troskovi uberu jos najmanje toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2087 Napisano Avgust 5 Drug član, 1463 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan [/.url] 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2087 Napisano Avgust 5 Drug član, 1463 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Preživeo vatreno krštenje, do duše sanjao da mi neka zver mrda šator pa se probudio u 2 ujutru, srecom bio samo san.. ali nisam dalje mogao da zaspim. 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2004 Napisano Avgust 5 BJB Maxi Scooter Club, 805 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Ja se vatreno krstim 14. na Durmitoru, ali ipak sam izabrao kamp za početak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 711 Napisano Avgust 6 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Gajo Sevojno said: Preživeo vatreno krštenje, do duše sanjao da mi neka zver mrda šator pa se probudio u 2 ujutru, srecom bio samo san.. ali nisam dalje mogao da zaspim. Kako ti se pokazao taj šator? Naručio sam isti samo Pro verziju (Cloud Up 1 Pro). Planiram i ja jednog dana tako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2087 Napisano Avgust 6 Drug član, 1463 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Dobar, baš sam zadovoljan, lak za montiranje, mailh dimenzija i kvalitetan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 582 Napisano Avgust 6 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam pročitao savet da je bolje uzeti veći šator, npr za dvoje ako putuješ sam, kako bi u šator ubacio i ostalu opemu koju imaš na motoru, da ne bi ostala napolju na izvolte dok ti spavaš. Kakva su iskustva sa tim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3051 Napisano Avgust 6 Drug član, 979 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo ovako nešto, da ne moram čitavu noć da njuškam svoje vlastite čizme posle čitavog dana u njima. Just a moment... WWW.DECATHLON.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 594 Napisano Avgust 6 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan @Gajo Sevojno Свака част, одлично изгледа место. Која локација је у питању, ако није тајна? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 582 Napisano Avgust 6 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, miki je napisao: Ja bih uzeo ovako nešto, da ne moram čitavu noć da njuškam svoje vlastite čizme posle čitavog dana u njima. To i meni deluje kao bolja varijanta, a nije mnogo veći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3535 Napisano Avgust 6 Drug član, 1671 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 7. 2025. at 12:45, Bor-i-slave je napisao: Upravo me cudi to, da se pitomi gradski psi lutalice skrivaju od ljudi, tako da ih niko dosad nije video. A komsijinog loveceg psa je nesto u minuti rascepalo po hrbatu i butu. Srecom pobegao, pa su mu usili rane. Kurjak, nema druge. Elem pre dva dana, komsinici stradale tri ovce na ispasi. Kad li ce opstina da reaguje, posto isplacuje od 30.000 do 50.000 po ubijenoj ovci. Neto. Advokat, vestak, sudski troskovi uberu jos najmanje toliko. Trebalo bi, ali ne jebu 2% ,nista ne isplaćuju za kerove.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 310 Napisano Sreda u 20:09 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, miki je napisao: Ja bih uzeo ovako nešto, da ne moram čitavu noć da njuškam svoje vlastite čizme posle čitavog dana u njima. Just a moment... WWW.DECATHLON.RS Ja taj uzeo za Brno, izdržao dva dana kiše bez da propusti kap. Po sredini staje 2m podloga na naduvavanje, taman za mene 193 da se ispružim a sa strane mesta dovoljno za gomilu stvari umesto te druge osobe Uvek broj veći šator, da. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2087 Napisano Sreda u 21:40 Drug član, 1463 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj šator je deklarisan za 2 osobe, stao je dušek 200×80, i pored dušeka sva oprema i stvari. Jedino sam čizme ostavio u " predsoblju" šatora, taman da se ne okvase od rosé ili eventualno kiše. Neko je pitao za lokaciju, ova lokacija sa slike je pored Soče, par km od Kranjske Gore, skrenuo sa glavnog puta, vozio nekim makadamom 2 ili 3km i našao zaklonjeno mesto, skriveno od pogleda.. Niko me nije ni video ni dirao... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...