Slammer 698 Napisano Subota u 10:12 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 439 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je profi. Btw, ja se u prirodi najlepse i najbrze iskenjam. Vise me zabole noge dok drndam telefon na solji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 112 Napisano Subota u 10:15 U prolazu, 35 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan .....Ovo je vrh.Imam manjak samopouzdanja i na čučavcu, večiti mi je problem gde se olakšati, i po manifestacijama na otvorenom.Žena me non stop zeza što se tripujem da ću da ispolivam po nogama na čučavcu...Znam da sam malo sisica po tom pitanju, ali ovako nešto rešava 90% mojih životnih problema.Hvala kolega.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8667 Napisano Subota u 10:18 Solo Rider, 3262 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Copy-Paste moj slučaj. Što da se mučim. Sve stane u torbu...komplet oprema...jest da izgleda kao da se selim ali libo me tuki...meni je lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7861 Napisano Subota u 11:30 Drug član, 2994 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Taj deo čučanja mi i jeste blokada. A vidjao sam neka pomagala na Aliju, jel radi to, ili je samo klik za Kineza da dobije donaciju od 15-20 dolara?Kod mene je ćerka jako zainteresovana, a puni 5 godina, i možda bi joj bilo i najbolje vreme da proba tako nešto.Sent from my iPhone using TapatalkZato mede i postoje u sumi da otklone tu blokadu Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2539 Napisano Subota u 12:26 (promenjeno) Andragog, 5110 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mogu smo oni sa GS- da ponesu Promenio Subota u 17:19 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3593 Napisano Subota u 13:57 Drug član, 2064 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako pocne nesto nocu da zavija ili krsi po kampu nece vam trebati ta oprema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8667 Napisano Subota u 14:18 Solo Rider, 3262 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, srbac je napisao: Ovo mogu smo oni sa GS-oda ponesu I FJR-isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6123 Napisano Nedelja u 10:16 Drug član, 894 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, srbac je napisao: Ovo mogu smo oni sa GS- da ponesu Oni mogu i Toi-Toi umesto jednog kofera.... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...