Jump to content

Moto Zajednica

MotoGP Brno Češka 18-20.7.2025

Recommended Posts

• Drug član, 961 postova
  • Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N

Karte za MotoGP za Brno su puštene sredinom decembra a obradovan narocito činjenicom da nisu ukinuli Camp A - posle par dana peripetija sa karticama - karta za gospodju i mene je kupljena. Iz nekog razloga - bankovne kartice iz Srbije nisu na listi podržanih - te kartu ne mozete da kupite preko njih…ja sam na kraju zamolio drugara iz Cro da plati njegovom…

No da se vratimo na Camp A (zeleno na mapi)

post-253-0-11648300-1480604761.jpg

Do kraja meseca cena za solo rajdera je 200, dok za vozaca i suvozaca 320e.

Ova karta je isključivo za motoraše (automobili, uključujući kamp prikolice, nisu dopušteni).
Ulaznica uključuje mesto za kampiranje na Camp A području i pristup svim ostalim područjima (B, C, D, E, F i G).
Vreedi za 3 noćenja - četvrtak-petak-subota-nedelja za 1 osobu, 1 šator i 1 motocikl (plus suvozač)
Uz to se dobija i:
Parking mesto za Vaš motocikl pod nadzorom.
Prostor za šator direktno na travi, samo nekoliko metara od staze, za 3 noći (četvrtak - nedelja).
Veliki ekran.
Zona za hranu i piće isključivo za posetioce iz kampa.
Potpuni sanitarni čvor, uključujući tuševe.
Večernji program u petak i subotu.

Napomena: Večernja vožnja na stazi se dogovara s promotorom i trenutno se ne može potvrditi

Bio sam 2 puta u Camp A, i meni je sve to savršeno…bukvalno mozes 4 dana da ne izadjes sa staze, nema nervoze oko parkinga, guzve, cekanja u redu za wc, za pivo…uz to, uvek se skupi extra ekipa, zezanje je ceo dan, na samom mestu imate sve potrebno, od struje da napunite telefone, super čistih toaleta, do ekstra klope i hladnoh piva, uveče svirki, osiguranog parkinga i mogućnosti da provozate svoj motor par krugova po stazi (ovo za sad jos nije potvrdjeno, no sobzirom da je ranije moglo i da smo vozili - iskreno verujem da ce moci i sad)…

uz to, ulaznica za Camp A je ujedno gold karta sa kojom mozete da sednete bilo koji travnati sektor i udjete u srediste staze…gold karta je do kraja meseca 120e, tako da je i racunica jasna, da se Camp A po meni isplati shodno tome sta se sve dobija…

Znam da je vise ljudi sa foruma bilo u kampu, te sam siguran da jos informacija i licnih impresija iz prve ruke  tek sledi…nadam se da ce i ove godine da se skupi ex-yu ekipa i da zabave nece manjkati…shodno tome, dobrodošli da se pridružite… ;)

par mojih fotki:

post-253-0-67574500-1480604126.jpg

06.thumb.jpg.f101f9da9e1efd598845106bbb687800.jpg20160819_155348.thumb.jpg.1ba2eace80e38811dee6fc203965f5d0.jpg

Voznja po stazi:
FB_IMG_1504109942232.thumb.jpg.b37260b273a76eee7dfa6b9000ab9eee.jpg

Promenio član zlig0r
  • Sviđa mi se 10
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 961 postova
  • Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N

da uz sve to dodam i po meni najbolje mesto sa trave za gledanje trke, popularna "omega" ili ti sektor C na mapi:
post-253-0-60727400-1472068718.jpeg

• Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja