zlig0r 1964 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Karte za MotoGP za Brno su puštene sredinom decembra a obradovan narocito činjenicom da nisu ukinuli Camp A - posle par dana peripetija sa karticama - karta za gospodju i mene je kupljena. Iz nekog razloga - bankovne kartice iz Srbije nisu na listi podržanih - te kartu ne mozete da kupite preko njih…ja sam na kraju zamolio drugara iz Cro da plati njegovom… No da se vratimo na Camp A (zeleno na mapi) Do kraja meseca cena za solo rajdera je 200, dok za vozaca i suvozaca 320e. Ova karta je isključivo za motoraše (automobili, uključujući kamp prikolice, nisu dopušteni). Ulaznica uključuje mesto za kampiranje na Camp A području i pristup svim ostalim područjima (B, C, D, E, F i G). Vreedi za 3 noćenja - četvrtak-petak-subota-nedelja za 1 osobu, 1 šator i 1 motocikl (plus suvozač) Uz to se dobija i: Parking mesto za Vaš motocikl pod nadzorom. Prostor za šator direktno na travi, samo nekoliko metara od staze, za 3 noći (četvrtak - nedelja). Veliki ekran. Zona za hranu i piće isključivo za posetioce iz kampa. Potpuni sanitarni čvor, uključujući tuševe. Večernji program u petak i subotu. Napomena: Večernja vožnja na stazi se dogovara s promotorom i trenutno se ne može potvrditi Bio sam 2 puta u Camp A, i meni je sve to savršeno…bukvalno mozes 4 dana da ne izadjes sa staze, nema nervoze oko parkinga, guzve, cekanja u redu za wc, za pivo…uz to, uvek se skupi extra ekipa, zezanje je ceo dan, na samom mestu imate sve potrebno, od struje da napunite telefone, super čistih toaleta, do ekstra klope i hladnoh piva, uveče svirki, osiguranog parkinga i mogućnosti da provozate svoj motor par krugova po stazi (ovo za sad jos nije potvrdjeno, no sobzirom da je ranije moglo i da smo vozili - iskreno verujem da ce moci i sad)… uz to, ulaznica za Camp A je ujedno gold karta sa kojom mozete da sednete bilo koji travnati sektor i udjete u srediste staze…gold karta je do kraja meseca 120e, tako da je i racunica jasna, da se Camp A po meni isplati shodno tome sta se sve dobija… Znam da je vise ljudi sa foruma bilo u kampu, te sam siguran da jos informacija i licnih impresija iz prve ruke tek sledi…nadam se da ce i ove godine da se skupi ex-yu ekipa i da zabave nece manjkati…shodno tome, dobrodošli da se pridružite… par mojih fotki: Voznja po stazi: Promenio pre 18 sati član zlig0r 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1964 Napisano pre 11 sati Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan da uz sve to dodam i po meni najbolje mesto sa trave za gledanje trke, popularna "omega" ili ti sektor C na mapi: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17670 Napisano pre 7 minuta Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prilično zainteresovan. Brno mi je ostalo u srcu, kamp je super priča... Dok ne okvasi što je meni od 3 Brna bilo 2x Pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...