Hacky 850 Napisano Januar 7 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Управо се вратих, били смо на крају нас тројица испред ректората са студентима. 15 минута ћутања, блокада саобраћаја, све по реду. Било је лепо, видимо се следећи пут. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9246 Napisano Januar 7 Drug član, 1922 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan A čekaj ipak je bilo blokade ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano Januar 7 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Јесте, на Студентском тргу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9246 Napisano Januar 7 Drug član, 1922 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pratio zadnjih par poruka, od kad je najavljeno da danas neće biti.. Bezveze, mogao sam doći. Svakako se vidimo u nedelju ! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 917 Napisano Januar 7 Zainteresovan, 715 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ProMaster je napisao: Svakako se vidimo u nedelju ! Nedelju? Sta je u nedelju? Ja mislio sutra... O covece... opet sam nesto pobrkao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9246 Napisano Januar 7 Drug član, 1922 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Za nedelju su studenti pozvali na skup ispred Ustavnog suda. Ima negde unazad slika sto sam stavio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 455 Napisano Četvrtak u 12:44 (promenjeno) Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan mozda je vreme za trece okupljanje? da ne uzurpiram inicijativu organizatorima sa foruma, ali eto, da vide da nas ima... Promenio Četvrtak u 12:45 član bobi_krofna 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17693 Napisano Četvrtak u 13:08 Integrisan, 8369 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se. I uzurpiraj slobodno!! Nije ovo ničija lična inicijativa. A za ovu kretenčinu što je pokosila devojsku i za one koji su takvu atmosferu napravili, samo ovo: uzmite se u pamet. Decu vam nećemo oprostiti!!!!!!! Ako je istina da je devojka životno ugrožena... ma... sve što bih napisao biće samo jedna velika psovka. Zato bolje: uzmite se u pamet, dok je vreme! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 455 Napisano Četvrtak u 14:04 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, severian said: Slažem se. I uzurpiraj slobodno!! Nije ovo ničija lična inicijativa. A za ovu kretenčinu što je pokosila devojsku i za one koji su takvu atmosferu napravili, samo ovo: uzmite se u pamet. Decu vam nećemo oprostiti!!!!!!! Ako je istina da je devojka životno ugrožena... ma... sve što bih napisao biće samo jedna velika psovka. Zato bolje: uzmite se u pamet, dok je vreme! ovo su poslednje informacije, ja sam ispred pravnog... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10175 Napisano Četvrtak u 14:15 (promenjeno) Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ona je imala sreće, hvala nebesima. Kreten je uhapšen pod optužbom ubistvo u pokušaju. https://www.blic.rs/vesti/politika/vozac-iz-ruzveltove-osudjivan-7-puta-dacic-otkrio-detalje-hapsenja/6wfpk9d https://x.com/bgd1718384/status/1879851299623276636 Promenio Četvrtak u 14:21 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6279 Napisano Četvrtak u 14:16 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Devojče se odlično snašla... Okrenula se, ispravila, prihvatila se za šipku na korvu, jedino što je nezgodno sletela i bojim se da je tu udarila malo glavom o asfalt. Sve u svemu, kako je moglo da bude, ovo je odlično prošlo po nju. A samo mi je žao što to đubre nije dopao šaka ljudima. Linč... pa šta? Za takve ni ne postoji drugi jezik, način da razumeju. Mislite li da će taj ikada prihvatiti da je pogrešno postupio? Da takvim mozgovima može da se objasni koliko je pogrešno njihovo ponašanje ili, ne daj bože, mišljenje? Da to može nešto da shvati šire od septičke jame sopstvenog ubeđenja. Ne misliš kao ja, gazi! 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10175 Napisano Četvrtak u 14:22 Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 7 puta osuđivan... A da li je jednom ležao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 455 Napisano Četvrtak u 14:30 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan ajmo kolege sad ovaj bes i ostalo da kanalisemo u ponovno okupljanje, da vide da motka uvek ima dva kraja, ako zatreba... pozivam @severian da svojim autoritetim ponovo okupi forumase, prosli put nas je bilo trojica, ali smo bili, ne dajmo da im ovo prodje... 1.bobi krofna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Četvrtak u 14:34 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Na snimku se vidi da je prilikom pada sa krova na ledja udarila potiljkom u asfalt. Ako je bilo krvi iz uva to nije dobro nikako. Nadam se da će biti dobro.Sent from my moto g54 5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6475 Napisano Četvrtak u 14:40 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Cele sledece nedelje ce biti solidno vreme za voznju, oko 10 stepeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17351 Napisano Četvrtak u 14:48 Integrisan, 5139 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Blaza said: 7 puta osuđivan... A da li je jednom ležao ? Cigani su povlasceni. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17693 Napisano Četvrtak u 15:03 Integrisan, 8369 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čemu ovaj komentar? Bezvezno i bez svrhe. Hvala bogu ako je tačno da je devojka ok! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17351 Napisano Četvrtak u 15:06 Integrisan, 5139 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo zato sto je istinit. Barem je tako ovde. Sumska kradja, ne odgovaraju. Pale gume i plastiku u NASELJU i truju narod po Vajski i opstini, nadlezni ne reaguju. Voze zapregu bez signalizacije, prosipaju otpad iz prikolica, ne odgovaraju. Ne salju decu u skolu, ne odgovaraju... To pisem iz bliskog iskustva, nista nisam izmislio niti ja sada sirim neki hejt. Samo cinjenice. Otisao sam u offtopic, ali kako drugacije da odgovorim. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 455 Napisano Četvrtak u 15:13 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan apelujem da se sto manje dopisujemo, dajte datum i vreme pa da odemo, stvarno ovo vise nikakvog smisla nema sta nam se dogadja, bas stvarno... kontaktirati studente u blokadi, pojaviti se tamo gde i kad nam oni kazu da im trebamo, a ja cu da delim krem bananice ko se pojavi... one jeftine iz lidla, al od srca su 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17693 Napisano Četvrtak u 15:16 Integrisan, 8369 postova Prijavi odgovor kao problematičan To sto radiš je obična generalizacija, jer to rade pojedinci, a ne "cigani", kao što ni srbi ili hrvati ne rade ovo ili ono, nego konkretni likovi... Takođe, da, širiš hejt, prema celom narodu. Tome u ovoj temi nema mesta i molim te da se preseliš u opšte teme, ako hoće ba dupe da ti izađe da nastaviš. Poz i nije obavezno da nastaviš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4688 Napisano Četvrtak u 15:33 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću biti sutra ispred RTS-a i ne mogu da idem motorom, ali pratim šta se dogovorite. Inače sam bio i preksinoć kad je bilo povodom onog napada na Pravnom. Oduševio sam se koliko su klinci dobro organizovani i ozbiljni u organizaciji te šetnje, a verujem i ostalih, samo nisam toliko obraćao pažnju kao sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 212 Napisano Četvrtak u 18:15 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za +1. A bio sam i danas, pešaka doduše i bolje jer se išlo u šetnju. A verovarno ću stići sutra i do rts-a. U svakom slučaju možete me računati i za akciju podrške motorima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17394 Napisano Četvrtak u 18:31 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2408 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Blaza je napisao: 7 puta osuđivan... A da li je jednom ležao ? Naravno da nije, zato sto valja stranci, radi za njih prljave poslove. Daj Boze da i sada bude osudjen. Promenio Četvrtak u 18:31 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 455 Napisano Četvrtak u 21:53 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, milosducati said: I ja sam za +1. A bio sam i danas, pešaka doduše i bolje jer se išlo u šetnju. A verovarno ću stići sutra i do rts-a. U svakom slučaju možete me računati i za akciju podrške motorima. verujem da mnogi od nas samostalno odu, pridruze se kad god je prilika, ali eto verujem i da bi nase pojavljivanje u grupi imalo jaci efekat, ja zaista mislim da ovoj omladini treba neko da bude njihovi navijaci, njihovi lojalisti, njihove kobre ajmo kolege, jednom se ovo desava da bobi pere motorce za skup! 1.bobi krofna 2.milosducati 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4219 Napisano Četvrtak u 22:19 Nemanja Stojanović, 1419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tek od četvrtka je preko 4 stepena. Dajte dan i vreme, dobre su šanse da se i ja uklapam (meni ne smeta ni kad je 0 stepeni, ali mislim da će više ljudi doći kad je malo bliže 10). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...