misa-pei 6276 Napisano Januar 5 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @Гоша Idealno je "Nepročitane teme od poslednje posete". Dobiješ samo ono gde je pisano nešto od kad si poslednji put bio. Ja uvek tako radim, ništa mi (zanimljivo) ne promakne. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10175 Napisano Januar 5 Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Гоша je napisao: Možda se samo ja ne snalazim na Forumu, a možda nas ima takvih nesnalažljivih više, pa vredi razmisliti i o nama Ispod svake teme imaš da štikliraš "praćenje i obaveštavanje". Ja sam npr nekoliko tema "zapratio" koje su mi interesantne, i dobijam obaveštenje na e-mail. Meni odgovara ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2066 Napisano Januar 5 Drug član, 814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćemo opet prikupljati potrepštine? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skundra 1 Napisano Januar 5 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaxa XMAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Sale 2.Seve 3. Stefan 4. Vuk 5. Duck 6. Miša 7. Bobi krofna 8. Saxi 9. milosducati 10. Jelena 11. Marijo 12. Sara 13. Sharky 14. miloshmi 15.milosn 16. matori351 17. Sveti Atila 18. Light on Throttle 19. Гоша 20. skundra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15804 Napisano Januar 5 Drug član, 1794 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1. Sale 2. Seve 3. Stefan 4. Vuk 5. Duck 6. Miša 7. Bobi krofna 8. Saxi 9. milosducati 10. Jelena 11. Marijo 12. Sara 13. Sharky 14. miloshmi 15. milosn 16. matori351 17. Sveti Atila 18. Light on Throttle 19. Гоша 20. skundra 21. yogibear 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5630 Napisano Januar 5 Drug član, 841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Za fdu obavezno cigarete i duvan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5630 Napisano Januar 5 Drug član, 841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 20 pravednih dusa na celom moto forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 454 Napisano Januar 5 Svrati ponekad, 73 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Nisam htela da se je javljam jer je dogovor da se ne oglašavaju oni koji ne mogu. Ipak smatram da nije fer nazivati nas nepravednim dušama, neki nisu u zemlji, neki imaju zdravstvenih problema, neki kao ja zabranu vožnje od strane tima fizijatara zbog povrede kičme. To što nismo na našim motorima taj dan ne znači da nećemo biti uz studente negde na blokadama. Znam da je bilo dobronamerno ali ipak ujeda za srce. 9 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5630 Napisano Januar 5 Drug član, 841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Peppermint je napisao: Nisam htela da se je javljam jer je dogovor da se ne oglašavaju oni koji ne mogu. Ipak smatram da nije fer nazivati nas nepravednim dušama, neki nisu u zemlji, neki imaju zdravstvenih problema, neki kao ja zabranu vožnje od strane tima fizijatara zbog povrede kičme. To što nismo na našim motorima taj dan ne znači da nećemo biti uz studente negde na blokadama. Znam da je bilo dobronamerno ali ipak ujeda za srce. Pa kako nikog nista nije bolelo za dedamrazijadu?Kad ja mogu sa 6 diskushernija i koksartrozom oba kuka, mislim da sam relevantan da prozovem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5630 Napisano Januar 5 Drug član, 841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Da pojednostavim, cenis da su svi , bolesni, u inostranstvu, i sa zabranama pa od ovoliko hiljada clanova koji su u Bg, ne moze da se nakupi 300 ljudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5630 Napisano Januar 5 Drug član, 841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Kome je frka zbog posla da ne bi bio snimljen, lepo ne skida kacigu kad su mediji oko nas i cao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4687 Napisano Januar 5 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem da dobar deo ljudi ne zalazi u ovaj deo foruma, pogotovu ako nije vreme za Dedamrazijadu. Već sam, kao i neko na prethodnoj strani, predlagao da se kreira baner koji bi iskočio prilikom otvaranja stranice foruma o obaveštenju o skupovima i vožnjama u organizaciji foruma, ali to se nije desilo. Napravio sam u Opštim temama temu obaveštenja da ovo organizujemo (i prošli put je krenulo iz Opštih tema), pa ćemo da vidimo hoće li biti jači odziv. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5578 Napisano Januar 5 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim čemu ovakav pritisak pojedinca na sve clanove foruma. Mora da je Đilasovac 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5630 Napisano Januar 5 Drug član, 841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, drmilan_ je napisao: Ne vidim čemu ovakav pritisak pojedinca na sve clanove foruma. Mora da je Đilasovac Taj sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4687 Napisano Januar 5 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Samo u Opštim temama, tema nije potrajala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2066 Napisano Januar 5 Drug član, 814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ćemo sakupljati hranu i slično (link iz prve teme se i dalje ažurira) moramo da završimo sutra pošto u utorak ništa neće raditi, pa zato pitam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17692 Napisano Januar 5 Integrisan, 8369 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da se međusobno ne prepiremo i ne prozivamo. Pogotovo mi koji po ovom pitanju slično mislimo. Dolazi ko može i ima motiv i to je to. Ko dodje, biće mi zadovoljstvo da zajedno vozimo, ko ne dodje i to je ok. Više ljudi mi je pisalo sa pitanjem može li da uplati kintu, pa da nešto kupimo. Iako je motiv plemenit, a svrha sama definicija onoga što zovemo sevap , molim sve kolege za razumevanje, jer, bar ja, nisam u prilici da ispunim predlog. Hvala na razumevanju i dobroj volji i izvinjavam se što nisam svima pojedinačno odgovarao... Vidimo se! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17692 Napisano Januar 5 Integrisan, 8369 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Forsberg je napisao: Samo u Opštim temama, tema nije potrajala Svašta! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9243 Napisano Januar 5 (promenjeno) Drug član, 1922 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Forsberg je napisao: Samo u Opštim temama, tema nije potrajala Shift + Delete Kod koga se kupuju baneri, da zakupimo jedno vidno mesto... Promenio Januar 5 član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2978 Napisano Januar 5 Drug član, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Bole37 said: Pa kako nikog nista nije bolelo za dedamrazijadu?Kad ja mogu sa 6 diskushernija i koksartrozom oba kuka, mislim da sam relevantan da prozovem. Možda na grublji način, ali kapiram suštinu. Prosto mnoge stvari su pomodarstvo i u moto svetu. Za Uskrs kada idemo u Sremčicu ne skupi se ni deseti deo ljudi koji idu pred NG. Isti cilj, ista deca, praznik mnogo veći. Kada smo išli na Kosovo bude nas par sa foruma, zato svaki treći u Trebinju. Jbg tako je kako je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2978 Napisano Januar 5 Drug član, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Prošli put kasno videh, sada sam pratio i uspeo da se organizujem i ako mi motor nije baš pri ruci. Vodim još jednog vanforumskog bajkera . 1. Sale 2. Seve 3. Stefan 4. Vuk 5. Duck 6. Miša 7. Bobi krofna 8. Saxi 9. milosducati 10. Jelena 11. Marijo 12. Sara 13. Sharky 14. miloshmi 15. milosn 16. matori351 17. Sveti Atila 18. Light on Throttle 19. Гоша 20. skundra 21. yogibear 22. Max80 23. Čiko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5630 Napisano Januar 5 (promenjeno) Drug član, 841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, max80 je napisao: Možda na grublji način, ali kapiram suštinu. Prosto mnoge stvari su pomodarstvo i u moto svetu. Za Uskrs kada idemo u Sremčicu ne skupi se ni deseti deo ljudi koji idu pred NG. Isti cilj, ista deca, praznik mnogo veći. Kada smo išli na Kosovo bude nas par sa foruma, zato svaki treći u Trebinju. Jbg tako je kako je. 100 ljudi 100 cudi. Jbg. Promenio Januar 5 član Bole37 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5630 Napisano Januar 5 Drug član, 841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Seve je good cop ja sam bad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 89 Napisano Januar 6 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna plan kad se na koji fakultet ide? Želeo bih da se priključim ali ne znam u koje vreme se vraćam za BG pa da vidim da li bih stigao na neku lokaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5630 Napisano Januar 6 Drug član, 841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Xnikolax je napisao: Jel se zna plan kad se na koji fakultet ide? Želeo bih da se priključim ali ne znam u koje vreme se vraćam za BG pa da vidim da li bih stigao na neku lokaciju Pravimo plan na licu mesta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...