JevtaNS 1866 Napisano pre 3 sati Drug član, 2862 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Strom 650 će držati cenu decenijama kao afrika. Za ostale nisam siguran pogotovo za kineze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 157 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mala digresija: GS obožavam jer se na svaki iole dalji put vozim sa suprugom i gomilom prtljaga, a da je obratno i da se vozim najčešće sam Aprilia Tuareg 660 bi mi bila verovatno prva opcija. Eto meni je to opredeljući faktor za kupovinu motocikla. A što se tiče gore pomenutih modela ja bih izabrao V-Stroma na prvu iako nisam ni najmanje gadljiv na Kineze ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2415 Napisano pre 2 sati Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan QJ SVT 650 odličan motor, bolji od Stroma i lepši... QJMOTOR SVT 650 X AKCIJA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM QJMOTOR SVT 650 X AKCIJA, 2024. godište, Enduro / Cross, Novi Sad. Cena 6.590 € - Motori - Polovni Automobili 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...