araS 318 Napisano Subota u 14:46 U prolazu, 45 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Влајко je napisao: П.П.С Да ли нам се угрејала колегиница? Jeste Javile su mi se kolege sa fakulteta, obradovali smo ih sve i raznežili. A i zaplašili smo one koje treba. Nadam se da nam je ovo prva vožnja/blokada od mnogih. 31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17531 Napisano Subota u 14:48 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je, osim suza jedne studentkinje ispred pravnog, utisak dana pitanje mladog etf kolege, onako u pola glasa : "jeste li došli da nas branite?". Jesmo, nego šta! 36 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4861 Napisano Subota u 14:50 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Veliki respekt za akcijaše 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 178 Napisano Subota u 14:51 Svrati ponekad, 170 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, salem je napisao: E a sad ce da nam skoci registracija. Upravo suprotno, pojeftinice Bravo ljudi i hvala na podršci od moje bratanice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 889 Napisano Subota u 14:52 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan A mi muskarcine, pola nas nije skidalo kacigu ili dizalo suncani vizir... suzice bi samo blistale... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 889 Napisano Subota u 14:55 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko brojao koliko motora je bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kouč D. 101 Napisano Subota u 14:57 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna atmosfera i energija je bila danas, davno nisam osetio toliko pozitive na jednom mestu. Sutra idem da podržim drugare sa poljoprivrednog fakulteta u Zemunu na blokadama, pa ukoliko postoji interesovanje da se nastavi ova priča eto predloga za sutra. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Subota u 15:03 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi! Nadam se da se vidimo na nekoj narednoj voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1806 Napisano Subota u 15:19 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko je naci reci posle ovakvih slika i snimaka i naravno komentara na drustvenim mrezama (cak je i N1 u vestima izvestio o akciji). Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 500 Napisano Subota u 15:20 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Jedan grupni snimak kod ušća. vjerovatno ću nocas iskoristiti da bar nešto izmontiran od ostatka video materijala. https://youtube.com/shorts/84xAvhS8gWA?si=hU2KWf0WQPW-xu5d 20 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1535 Napisano Subota u 15:20 Никад не једи жути снег!, 724 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, araS said: Jeste Javile su mi se kolege sa fakulteta, obradovali smo ih sve i raznežili. A i zaplašili smo one koje treba. Nadam se da nam je ovo prva vožnja/blokada od mnogih. Биће, биће... П.С. Поздрав за Љубишу од Јаворке 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 626 Napisano Subota u 15:22 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 411 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovoga moze samo jos veca akcija da bude. Bravo ljudi, najezio sam se. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 674 Napisano Subota u 15:31 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Ima nas dosta koji nismo iz Bgd ali smo bili sa vama. Verujte nam! Bravo, bravo, bravo! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9870 Napisano Subota u 15:42 Ne silazi, 2299 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, salem je napisao: Jel neko brojao koliko motora je bilo? Na snimku od @kokot 30 motora / 31. osoba... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17531 Napisano Subota u 15:43 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti si znači taj što broji u glavu! 1 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 663 Napisano Subota u 15:46 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Momci,svaka Vam cast. Iskreno ponosan sam sto sam deo ovakve jedne zajednice. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8871 Napisano Subota u 15:54 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, severian je napisao: Ti si znači taj što broji u glavu! Samo nemoj da računa prostorno zauzeće po veličini odeće, kao neki onomad.. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Subota u 15:56 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna atmosfera i energija je bila danas, davno nisam osetio toliko pozitive na jednom mestu. Sutra idem da podržim drugare sa poljoprivrednog fakulteta u Zemunu na blokadama, pa ukoliko postoji interesovanje da se nastavi ova priča eto predloga za sutra.Odlična ideja. Ja sam za 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Subota u 15:57 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za kolege i hvala svima koji doprinose studentskoj snazi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11625 Napisano Subota u 16:25 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Blaza je napisao: Na snimku od @kokot 30 motora / 31. osoba... ko mu sad broji kad nema vise one sline stefanovića, sad će vulin reći bilo 3, 4 motora, zalutali. Bravo ljudovi, svaka čast, deca su odusevljena, dobar glas vas je prestigao. SVIĆE sviće rujna zora , sa motora, sa motora 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Subota u 16:41 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Momci naklon do poda od mene,poruka preneta kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17531 Napisano Subota u 17:00 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilans akcije, da sumiramo i to, je i puno pomoći koju smo sakupili i predali klincima, na različitim mestima. Odneto je dosta hrane & pića još u toku akcije i predato studentima na ETFu. Nakon toga, išli smo do studenata na FDU na Novom Beogradu i pitali šta njima treba, pa da kupimo. Sakupili smo novac na licu mesta i od toga im odmah uslišili deo želja , a od onoga što je ostalo kupili smo večeras i 12 dušeka na naduvavanje, 8 jastuka i 2 pumpe za sve to (naš kolega im ovu pošiljku upravo uručuje na FDU). Pored toga, od novca koji je sakupljen @Bole37 je napunio gepek sa raznom klopom&pićem i upravo uručuje to na centralnom punktu kod KST. Moram reći i da su klinci IZUZETNO dobro organizovani i međusubno solidarni. Međusobno sve dele između fakulteta. Mi smo želeli da kupimo baš ono što im treba, umesto onog što mi mislimo da im treba, i mislim da smo u tome solidno uspeli. FDU: ETF: 40 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 421 Napisano Subota u 17:03 (promenjeno) Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, severian said: Bilans akcije, da sumiramo i to, je i puno pomoći koju smo sakupili i predali klincima, na različitim mestima. Odneto je dosta hrane & pića još u toku akcije i predato studentima na ETFu. Nakon toga, išli smo do studenata na FDU na Novom Beogradu i pitali šta njima treba, pa da kupimo. Sakupili smo novac na licu mesta i od toga im odmah uslišili deo želja , a od onoga što je ostalo kupili smo večeras i 12 dušeka na naduvavanje, 8 jastuka i 2 pumpe za sve to (kolega @Džim Džarmuš im ovu pošiljku upravo uručuje na FDU). Pored toga, od novca koji je sakupljen @Bole37 je napunio gepek sa raznom klopom&pićem i upravo uručuje to na centralnom punktu kod KST. Moram reći i da su klinci IZUZETNO dobro organizovani i međusubno solidarni. Međusobno sve dele između fakulteta. Mi smo želeli da kupimo baš ono što im treba, umesto onog što mi mislimo da im treba, i mislim da smo u tome solidno uspeli. PS: Još jedna crtica, danas nas je više od nekoliko studenata pitalo da li ljudi planiraju sutra na Slaviju. U mom okruženju baš dosta ljudi planira da se prošeta sutra do Slavije i tako sam im i odgovorio. Utisak mi je da im znači ako sutra bude dosta ljudi, ali i da nisu sigurni hoće li ih biti. Ja ću ići i pozivam sve, u svoje ime, da takođe dođu. Nema potrebe sutra motorom, naravno, gužva je (nadam se). samo se dodje Promenio Subota u 17:04 član bobi_krofna 14 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Subota u 17:28 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za akciju, znači im podrška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8871 Napisano Subota u 17:40 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jedan predlog, ukoliko vas za dolazak odbija potencijalna gužva i zastoj saobraćaja koji će biti neminovan, sedite na voz i izadjite kod Franša.. Vidimo se. #samokažem 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...