Bole37 5378 Napisano juče u 10:38 Drug član, 808 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Roba kupljena. c628bf7c-9248-4bd1-8677-812aaa7890f7 hosted at ImgBB IBB.CO Image c628bf7c-9248-4bd1-8677-812aaa7890f7 hosted in ImgBB 18 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 870 Napisano juče u 11:12 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Au ja nesto lezim... otpevao Rigoleto, long version... bole misici i glava... ako budem u boljem stanju sutra obavezno dolazim ali ako me ne popusti... jbg, prastajte... podrska ostaje... sin ce biti na svom faksu (Filozofski) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11573 Napisano juče u 11:55 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, VelikaBeba je napisao: Da li to ima skup i u NS i da li je motorima? nije,pisanje se nije odnosilo na moto podrsku, bilo bi malo bez veze da ja iz SM organizujem NS moto voznju, ja sam redovno tamo na 4 točka, na to se odnosilo moje pisanije. Izvinjavam se ako sam uneo zabunu. A mi iz ovih nasih sela tesko da mozemo po ovom vremenu doći motorima do NS, BG, pazite se i vi klizavog puta i ludog saobraćaja koji ste lokalci. Podrska se daje u svim oblicima ko i kako moze, ne manjka za sada. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9834 Napisano juče u 12:06 Ne silazi, 2286 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, salem je napisao: Au ja nesto lezim... otpevao Rigoleto, long version... bole misici i glava.. Ista priča i sa mnom, plus temperatura 38°C...ne mogu ni do garaže da osposobim motor, curi antifriz, a curi i nos...raspad sistema... Podrška iz kreveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 177 Napisano juče u 12:18 Svrati ponekad, 170 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje momci, svaka čast za odluku. Tesko doci iz Trstenika, tako da šaljite na Pp nečiji zr da uplatim neke parice za pametne ljude, pa kupite sta mislite da treba. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17279 Napisano juče u 12:30 Integrisan, 8324 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da pišemo ko ne dolazi, imamo vreme i mesto, doći će onaj ko smatra da može i treba. A koliko će nas biti, videćemo sutra. Vreme će biti bez kiše, put mokar, a temperatura ok za ovo doba godine, pa ko došao u tom okviru dobrodošao... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 454 Napisano juče u 15:36 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 870 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nakljukao sam se lekovima juce i sada vec mislim da cu doci... Zmaj 2, 10;30... Zna li se gde se ide? Imamo listu potrbstina ali za sve fakultete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17279 Napisano pre 10 sati Integrisan, 8324 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlučićemo na licu mesta, na Saletov predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17279 Napisano pre 10 sati Integrisan, 8324 postova Prijavi odgovor kao problematičan Negooo... Dobro jutro! Kafu popili? Motor čeka? Kiša ne pada, ulice mokre, vreme iznad nule itekako... Fin decembarski dan za vožnju i kaficu/čaj negde posle. Vidimo se! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1527 Napisano pre 9 sati Никад не једи жути снег!, 721 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Negooo... Dobro jutro! Kafu popili? Motor čeka? Kiša ne pada, ulice mokre, vreme iznad nule itekako... Fin decembarski dan za vožnju i kaficu/čaj negde posle. Vidimo se! Спремни к'о запете пушке!Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 504 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1986 Napisano pre 8 sati Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je neobično na ovoj slici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 293 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo nas 4 za 10ak minSent from my 23078PND5G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9834 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Ne silazi, 2286 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Blokada fakulteta 21.12: Poljoprivrednici kuvaju gulaš studentima NOVA.RS Državni fakulteti širom Srbije su u blokadi. Rad su obustavili univerziteti u Beogradu i... https://x.com/CuvariVatre/status/1870427662524789106?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1870427662524789106|twgr^cca28a35c26cfaa0a1f18c53c7f9aa74caff5b9e|twcon^s1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fnova.rs%2Fvesti%2Fdrustvo%2Fblokada-fakulteta-21-12-poljoprivrednici-kuvaju-gulas-studentima%2F Promenio pre 5 sati član Blaza 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5592 Napisano pre 5 sati Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Čuvari/ke vatre (@cuvarivatre) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,582 likes, 35 comments - cuvarivatre on December 21, 2024: "Danas su se studentima tehničkih... Браво браћо. Мало је рећи да сам се најежио гледајући. Нажалост овај пут само овако подршка, надам следећи пут и уживо. Наклон до пода. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9834 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 2286 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za ekipu !!! Sve pohvale za organizaciju. Kratko i jasno, bez puno priče, Sale, Seve i ostali su napravili prvi korak podrške studentima, i ostalim građanima. Kako sam trenutno neispravan, žao mi je što nisam prisustvovao, ali se takođe nadam da će biti još ovakvih akcija gde ću biti sa vama. I lajkovi ne trebaju ovde, već na prvi post ove teme. Živeli !!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 25 Napisano pre 5 sati U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao dalje da nastavim sa ekipom, zbog drugih obaveza. Hvala na inicijativi i organizaciji. Zaista je bila cast biti deo danasnje voznje. Sutra podrska u drugacijem formatu, malo da se djonovi obuce trose:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano pre 5 sati Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bravo drugari !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8738 Napisano pre 4 sati Drug član, 1883 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kakva tišina danas.. Nisam mogao ni da zamislim da ću kod Vukovog spomenika da čujem tišinu, tek poneka truba iz daleka. Neverovatno. 25 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 426 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 70 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari!!!Nisam mogla sa vama jer mi je zabranjena vožnja min do polovine januara zbog pada niz stepenice, ne mogu da kažem da se nadam da ću kad to prodje i ja sa vama jer valjda rešimo problem do tada. Srce mi je puno, ponosna sam što sam deo jedne zajednice koja ima najveće srce na planeti.Uživajte u svim vožnjama a eto i Džoli i ja dolazimo brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16877 Napisano pre 4 sati Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3764 Napisano pre 4 sati Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super,lepo gest smo napravili. Videlo se u ocima studenata iznenadjenje i radost ali i ponos. Mene startovao udbaš ispred etf-a . Onako stidljivo i suptilno mi je prisao malo me i zbunio,uglavnom pitao me nenametljivo jel dolazite i sutra u 16h. Ja reko ma da ,samo u jos vecem broju 6 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 388 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, punisa 16 said: Bilo je super,lepo gest smo napravili. Videlo se u ocima studenata iznenadjenje i radost ali i ponos. Mene startovao udbaš ispred etf-a . Onako stidljivo i suptilno mi je prisao malo me i zbunio,uglavnom pitao me nenametljivo jel dolazite i sutra u 16h. Ja reko ma da ,samo u jos vecem broju mene nista udbasi, mene startovale gospodje drzece, a ja na celu kolone pa lep leeeep visok uh, nov motor strane table, prva farba padano malo samo, plenim sta cu! 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4730 Napisano pre 4 sati Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo udjes u komentare od ove objave i sve ti ja jasno 1/1 .. VolU nas ljudi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...