Jump to content

Moto Zajednica

A da mi takozvani bajkeri, podrzimo studente?

Recommended Posts

• Drug član, 796 postova
  • Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon.
Pre sat vremena, zika56 je napisao:

Ovo što si napisao bilo bi smešno (da nije žalosno).

Ovo što se dešava je čista politika, a nikako nekakav bunt nezadovoljnih studenata i ti vrlo dobro znaš šta je u pitanju i neprimereno je da nam prodaješ muda za bubrege.

Ova vlast je loša (bez ikakve sumnje) i treba je skloniti, ali ovde sada nije u pitanju borba protiv vlasti, nego upravo borba za vlast.

Neka zainteresovani traže izbore, neka daju svoj program, namere i cilj i (sobzirom kakve sada imamo na vlasti) trebalo bi vrlo lako da pobede.

Pa zbog čega onda biraju ulicu i izvode decu?

A da neće možda ovi studenti i srednjoškolci da nam budu u vladi kada ovi padnu? Biće isto kao što je bilo i 2000., organizatori (i par procenata vrhuške) dohvatili se svega, a izvođači radova (a i svi ostali) dobili kurčinu.

I treba da te bude sramota što ovaj forum koristiš za ovakve stvari.

Da imaš barem trunke morala napisao bi izvinjenje za ovu objavu (ne zbog toga što si izneo svoje mišljenje, nego zato što moto forum koristiš za pozivanje ljudi da podrže tvoju političku opciju).

Stvarno smo kao narod stigli do dna.

samo si zastao u jednom trenutku, i ne vidis siru sliku.Bez ljutnje bata Zile nije da treba matorci da se mesaju .Jednostavno ne dobacujete.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1286 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L
Pre 1 sat, BaneVuk58 je napisao:

Ništa mi nije jasno 🤔:neznam::stabre:

Studenti izašli na protest valjda zbog tragedije...išarali gradove sa bojama, blokirali nastave.....a sad "SKONUS" predstavnici studenata Srbije bili na sastanku sa Vladom Srbije....i sve vreme je bila priča nadoknadkivanju propuštene nastave, dali važe uplate za ispite, ispunjenje uslova za budžet......bla bla bla ...kaže gdjica. Margita....razgovor je bio isključivo studentska pitanja ...nisu politička.

Pa jbt  koji qrac je i bio protest kad sad gledaju kako da nadoknade sve propušteno koje su imali već. Izmanipulisani do jaja

🙄🙄🙄🙄🙄🙄

da ti objasnim, tom skonusu(namerno malim ) je jutros izglasano nepoverenje od strane studenata, jer su tu jedino budući uhlebi i klosari koji samo lizanjem dupeta mogu nesto uraditi, znači predstavnici studenata ala milica zavetnica, klinci su sve pročitali i idu korak unapred, pamet radi.

Isti kurac kao i savez studenata u vreme slobe, pa smo onda mi pravili Unije studenata kao protivteza vulinu i ostalim klosarima.

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 1

• Drug član, 796 postova

Ne treba da mracimo u ovoj temi,vec ako cemo da podrzimo studente,da se okupimo,da im ponesemo neku hranu i kazemo im da smo uz njih.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 796 postova

Ovde nema mesta raspravi i palamudjenju.Ako hoces moze, ako neces ne palamudi.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Solo Rider, 3149 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A
pre 2 minuta, Bole37 je napisao:

Ti najmanje treba da ucestvujes u ovoj temi.U njoj ne trebaju tvoja pitanja. Samobanuj se iz iste. Nije tvoja interesna sfera. Bez ljutnje Bane. 

Ne ljutim se ...i ovo će sve proći....

• Podržavam 2

• Drug član, 1286 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

nas dosta se organizovalo i skupljamo sredstva i sta ko hoće za studente Tehnološkog u NS, odziv je nenormalan tako da su danas stopirali sve, imaju dovoljno ,javiće se kada bude bilo nesto potrebno, mali nasi domaći plaćenici i izdajnici zivi bili:jee1:, a @Bole37 svaka čast na ideji za motoriste,nemam lajkove da podelim pa ovako.

• Sviđa mi se 10

• Solo Rider, 3149 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A
pre 7 minuta, piki je napisao:

da ti objasnim, tom skonusu(namerno malim ) je jutros izglasano nepoverenje od strane studenata, jer su tu jedino budući uhlebi i klosari koji samo lizanjem dupeta mogu nesto uraditi, znači predstavnici studenata ala milica zavetnica, klinci su sve pročitali i idu korak unapred, pamet radi.

Isti kurac kao i savez studenata u vreme slobe, pa smo onda mi pravili Unije studenata kao protivteza vulinu i ostalim klosarima.

E jbg.....isključujem se iz ove NE moto teme....ludilo 🙄

Promenio član BaneVuk58
  • Podržavam 1

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3645 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)
1 hour ago, Pablo said:

Društvo, naravno da podržavamo studente, tu ne sme biti dileme. Oni su budućnost našeg društva i države. I podržavam svačiji trud da im se pomogne, svako prema svojim mogućnosti. 

Što se tiče organizacije vožnje (?) u znak podrške studentima, molim da se toga neko od vas prihvati jer je nas nekoliko zauzeto oko organizacije nadolazeće Dedamrazijade i obilaska drugih ustanova (vrtić, škola). Kao i za druge vožnje i akcije, ova zajednica je otvorena za inicijative svojih članova, dokle god se ljudi ponašaju unutar okvira koje smo definisali pravilima foruma.

Molim sve da se suzdržimo od propagiranja bilo koje političke opcije, ma koliko mislili da smo u pravu. Ovo je pre svega moto zajednica ljudi koje je ovde okupila ljubav prema motorima. Bavljenje politikom je na našim prostorima makar uvek bio izvor razdora među ljudima. Pritom, pisana reč je podložna lošem razumevanju, bolje takve diskusije ostavite za uživo. Ko ima volju i želju za tim.

Inače, verujem da je suština bunta studenata nezadovoljstvo zbog stanja u društvu, nepostojanje/nefunkcionisanje sistema, svojevolja ljudi u vlasti itd. Zato svako nas treba u svojoj okolini da insistira na poštovanju zakona, da ne pristaje na korupciju/mito, tj. na dođem ti - dođeš mi, na mirnom načinu rešavanja nesuglasica i nepribegavanju sili, pogotovo kad si jači itd. Verujem da to mora da postane zadatak svakog od nas i da će tek tako ovo društvo moći da se promeni. 

Pablo

Pablo     1,872 Posted March 25, 2009team_gallery_1470_161_3502.png

• Vlasnik sajta, 5,361 posts
  • Motorcycle: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Zdravo, dobri ljudi!

Poslednjih par nedelja je nas Forum prilicno zabrazdio u svakodnevne politicko-socijalne vode. Takve stvari nas se svih neminovno ticu, ali ovaj forum uopste nije zamisljen da bude plodno tle za takve diskusije. Postoje forumi otvorenog tipa gde se dozvoljava i cak propagira diskutovanje o svemu aktuelnom, pa je tamo mnogo bolje da se tamo presele sve diskusije zainteresovanih da svoje vidjenje stvari prenesu u javnost. Tamo ce takve diskusije i imati smisao jer ce biti ukljuceni ljudi raznih profesija i sklonosti. Diskusija o tome na nasem MOTO forumu apsolutno nikakvu korist nikome nece doneti, osim sto ce nas smoriti kao sto vec jeste. Shvatam da nam je svima potreban ventil za ispustanje frustracije i besa koji nam svakodnevno generisu svi, ali ovo mesto prosto nije pravo za takve stvari.

Sajt bjbikers.com je predvidjen da bude mesto gde cemo biti liseni svih dnevno-politickih hit vesti i trzavica jer smo na razne druge nacine i preko drugih medija i tako time stalno bombardovani. Ovo je nase utociste i tako ce i ostati.

Mozemo diskutovati o nasim problemima koji su vezani za nasu ljubav prema motorima, koja nas medjusobno vezuje u grupaciju. Mozemo diskutovati o registraciji, osiguranju, problemima motociklista i slicno, ali na forumu necemo diskutovati o dnevno-politickim problemima jer to ne vodi nicemu pozitivnom.

Zato, od danas ce urednici azurno da brisu sve teme koje nemaju nikakve veze sa motociklizmom. Kao i kod svakog pravila, i ovde mogu postojati izuzeci, tako da ce na urednicima foruma ostati da odluce koje i kakve granicne teme ce biti dozvoljene.

Takodje, ovim putem najavljujem u narednim danima radove i promene na forumu, u smislu dodavanja novih podforuma i reviziju urednickog tela, o cemu cete blagovremeno biti obavesteni.

Hvala na razumevanju,

Ivan

Vidiš prijatelju, ovo si upravo ti napisao svojevremeno.

I šta bi, jel važi ovo što si tada napisao, ili važi ovo što si sada napisao?

Ili važi da se prilagođavamo (menjamo) kako vetar duva?

•  

• Vlasnik sajta, 5366 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Žiko, nit si mi prijatelj nit želim da se sa tobom raspravljam o bilo čemu. Tako da, produži dalje i okani me se.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 796 postova
pre 9 minuta, zika56 je napisao:

Pablo

Pablo     1,872 Posted March 25, 2009team_gallery_1470_161_3502.png

• Vlasnik sajta, 5,361 posts
  • Motorcycle: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Zdravo, dobri ljudi!

Poslednjih par nedelja je nas Forum prilicno zabrazdio u svakodnevne politicko-socijalne vode. Takve stvari nas se svih neminovno ticu, ali ovaj forum uopste nije zamisljen da bude plodno tle za takve diskusije. Postoje forumi otvorenog tipa gde se dozvoljava i cak propagira diskutovanje o svemu aktuelnom, pa je tamo mnogo bolje da se tamo presele sve diskusije zainteresovanih da svoje vidjenje stvari prenesu u javnost. Tamo ce takve diskusije i imati smisao jer ce biti ukljuceni ljudi raznih profesija i sklonosti. Diskusija o tome na nasem MOTO forumu apsolutno nikakvu korist nikome nece doneti, osim sto ce nas smoriti kao sto vec jeste. Shvatam da nam je svima potreban ventil za ispustanje frustracije i besa koji nam svakodnevno generisu svi, ali ovo mesto prosto nije pravo za takve stvari.

Sajt bjbikers.com je predvidjen da bude mesto gde cemo biti liseni svih dnevno-politickih hit vesti i trzavica jer smo na razne druge nacine i preko drugih medija i tako time stalno bombardovani. Ovo je nase utociste i tako ce i ostati.

Mozemo diskutovati o nasim problemima koji su vezani za nasu ljubav prema motorima, koja nas medjusobno vezuje u grupaciju. Mozemo diskutovati o registraciji, osiguranju, problemima motociklista i slicno, ali na forumu necemo diskutovati o dnevno-politickim problemima jer to ne vodi nicemu pozitivnom.

Zato, od danas ce urednici azurno da brisu sve teme koje nemaju nikakve veze sa motociklizmom. Kao i kod svakog pravila, i ovde mogu postojati izuzeci, tako da ce na urednicima foruma ostati da odluce koje i kakve granicne teme ce biti dozvoljene.

Takodje, ovim putem najavljujem u narednim danima radove i promene na forumu, u smislu dodavanja novih podforuma i reviziju urednickog tela, o cemu cete blagovremeno biti obavesteni.

Hvala na razumevanju,

Ivan

Vidiš prijatelju, ovo si upravo ti napisao svojevremeno.

I šta bi, jel važi ovo što si tada napisao, ili važi ovo što si sada napisao?

Ili važi da se prilagođavamo (menjamo) kako vetar duva?

•  

Zile prestani da zagadjujes temu.Aj molim te.

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Svakom po zasluzi, 12420 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Свакоме ко у јавним наступима Србију и Србе назива геноцидним, велича етничко чишћење Срба из Хрватске, релативизује и пориче српске жртве и страдања у Јасеновцу, позива на укидање СПЦ у Црној Гори и на КиМ,  или истиче како је тзв. Косово независна држава не може бити предмет мога одобравања, поготово што сви добро знамо ко и зашто стоји иза свих ових протеста, немојте да се правимо наивни. 

Политика је упропастила многе форуме а чини ми се да и ово наше место где смо се дружили, заједно возили, помагали један другом у срећи и несрећи дефинитивно клизи у блато међусобних свађа и препуцавања. 

Нека вам је наздравље. 

• Sviđa mi se 4
  • Hvala 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 1396 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...

Ја давно рекох да овде грађански рат на крају мора бити.

Ова стока са власти у миру отићи неће, јер ако кула почне да се руши, ту су векови робије.

Ус**о се и почео је да пушта пионе на обичан народ.

Не само да се он уплашио, него и весела назови "опозиција", на мапи их нема.

Мора да су сви на консултацијама код "послодавца".

Ал' колико читам малопре, и послодавац у Немачкој наје*ао.

Ако ово још мало потраје биће озбиљнијих сукоба а ту ћемо видети од чега смо.

Одлутах од теме...

Пуна подршка за студенте, професоре... да се држе да им "опозиција" не упропасти, за сад, јако добре потезе.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 11

• Drug član, 1877 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Još nisam video plakat sa natpisom neke stranke, a ni odobravanje ovoga što navodis, Rajko.

Čak su se čula upozorenja da ne žele ljude iz opozicije i "opozicije". 

Ovo je poziv za one koji hoće, ko neće, ne mora. Uvek na Pinku može da se ogleda očekivano iskrivljen izveštaj..

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 1378 postova
  • Motocikl: SMC 300

Posto hocemo da podrzimo studente, koji imaju svoje zahteve, kako opste  tako i studentske, mogli bi i mi motoristi da imamo svoje.

Jel u redu da se placa tolika cena godisnje obnove registracije za motocikle. Recimo , mogu zahtevi ici i na smanjenje cene putarine ili prelazak na vinjetu , ukidanje poreze na motorna vozila po kubikazi   itd. Naterati da posteno rade,  pogotovo sudstvo. Ukoliko to bude ostvareno, neko ce u zatvor, neko ce da se plasi da radi neposteno...

Kad bi svako istrajao na svojim zahtevima bilo bi dobro. Ukoliko neko bude poklekao zbog licne koristi, bice to vec vidjeno.

Mislim da je Zika pogresno tumacen. I bio je u pravu da su studenti krajem devedesetih ispusili dok su se preko njihove grbace drugi okoristili.

• Sviđa mi se 2

• I N S T R U K T O R, 1205 postova
  • Motocikl: R 1200 R

@slave74 

U pravu si, sad kad su se ovi uplašili moglo bi se možda izvući i nešto korisno za nas.

Ovi šta god traže on im daje. :) 

• Podržavam 2

• Drug član, 1378 postova
  • Motocikl: SMC 300
1 minute ago, jasminko VIR said:

@slave74 

U pravu si, sad kad su se ovi uplašili moglo bi se možda izvući i nešto korisno za nas.

Malo po malo i eto boljitka. Mada, ne sumnjam da ce posle ispunjenja doci sve na naplatu. Djavoli su to🙂

• Drug član, 1805 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT
pre 3 minuta, jasminko VIR je napisao:

@slave74 

Hocemo i mi stanove za 750€!!!!! 🤣

• Haha 1

• Zainteresovan, 427 postova
  • Motocikl: k9

Meni nije jasno zasto svaka tema mora da ode u raspravu, nadmudrivanje, svadju, prepiranje... Tema je o tome da li i kako podrzati studentske proteste?! Ko je zainteresovan daje predloge, ko nije ne ucestvuje u temi. Jednostavno. Dosta vise svadje u svakoj temi. Ne mora bas u svakoj da se bude mirodjija.

Podrska za studente

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 6

• Ol' dirty bastard, 610 postova
  • Motocikl: TDM
16 minutes ago, ProMaster said:

Još nisam video plakat sa natpisom neke stranke...

Pre neki dan su vikali "protiv sns rektora", daklem ima politike i te kako.

Ova devojka ima ponasanje mafijasa.Bas je gadna.

Nego kad sam video klip, prvo mi palo na pamet: cekaj bre, jesi ti dosla na faks da ucis ili da isterujes zaposlene na ulicu?

https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1439531/hajku-rektora-predvodi-osoba-kojoj-srebrenica-genocid-mila-pajic-slavila-etnicko-ciscenje-srba-centru-zagreba-video

• Podržavam 1

• Ol' dirty bastard, 610 postova
  • Motocikl: TDM
2 minutes ago, Djokic said:

Pre neki dan su vikali "protiv sns rektora", daklem ima politike i te kako.

Ova devojka ima ponasanje mafijasa.Bas je gadna.A jedan je od kolovodja.

Nego kad sam video klip, prvo mi palo na pamet: cekaj bre, jesi ti dosla na faks da ucis ili da isterujes zaposlene na ulicu?

https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1439531/hajku-rektora-predvodi-osoba-kojoj-srebrenica-genocid-mila-pajic-slavila-etnicko-ciscenje-srba-centru-zagreba-video

• Drug član, 1877 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Pa da li znaš jednog direktora škole i to  osnovne, što je pozicija totalno beznačajna, realno, a da nije u vladajućim strankama.

Šta misliš da je na univerzitetima, gde ipak to ima ozbiljnu težinu... ?

Opet ponavljam, nisu istakli lidera, ne veličaju nikog, samo hoće odgovorne i hoće njihovu smenu.

E sad ako mi kažete da se i slažete da sve ovo treba da prodje bez odgovornih, onda ste vi deeebelo ogrezli u podršku režimu i nemamo o čemu da pričamo, jer nećemo o političkim liderima i nećemo o tome ko je dobar i zbog čega, već kreñimo od toga ko je loš.

Kad pogledate decu, unuke, zastanite za kratko, pa se zapitajte, šta ako odluče da se bave nekim poslom za koji sad trenutno treba veza ili članska karta, da li želite da ih za 10,15,20 godina, neko uslovljava da se voze autobusima  gore-dole. Samo ih pogledajte i razmislite...

Promenio član ProMaster
  • Sviđa mi se 4
  • Podržavam 2

• Drug član, 2937 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750

Nastavite s prebrojavanjem

Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока

• Podržavam 1

• Drug član, 1017 postova
  • Motocikl: Honda VT750 ACE

Svaki punoletni gradjanin je politički subjekat mada su "ovi" to usavršili pa na izborima su i gradjani susednih država politički subjekti kod nas a i pokojnici. Prestanite sa tim glupostima da je nešto "političko" ,pa naravno da jeste jer je sve politika i ona nije rezervisana samo za političare i stranke. Nikakav problem nije ako studenti imaju i političke zahteve (a nemaju ih) jer na to imaju pravo a činjenica je i da nisu politički organizovani u stranku.

pre 17 minuta, jasminko VIR je napisao:

A u stvari ne daje ništa...

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Drug član, 1485 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600

Praktično svi ozbiljni fakulteti su u blokadi studenata a njihovi profesori ih podržavaju. Zna li neko kakva je situacija na raznim privatnim kikiriki - Mega bleja fakultetima koji štancuju diplome kadrovima u državnoj upravi, javnim preduzećima? Onim gde je Gangula diplomirao, Toma - diploma i slični...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja