andra 6 Napisano April 8 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 4/6/2026 at 7:15 PM, Vlajko95 said: Pozdrav drustvo. Da li ima neko od vas ovde da je pazario na sajmu u Beogradu novu hondu nc750x? Ja sam kaparisao sivu (gray mat), po recima prodavca nova boja za 2026god. Od dodatne opreme sam uzeo poboljsano sediste vozaca, centralni stender i USB prikljucak. E sad meni je receno da ce masina stici krajem aprila, pa me zanima ako ima neko od vas da ceka sta su vama rekli sto se roka isporuke tice? Pozdrav, Ja sam kaparisao ali ne na sajmu nego u februaru. Tako su i meni tada rekli, međutim po informacijama koje imam od dilera Car Box iz Niša, prva tura im stiže u prvoj polovini aprila za one koji su ranije kaparisali a za ostale krajem aprila. Koliko te je koštao za vreme sajma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlajko95 2 Napisano April 8 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, andra je napisao: Pozdrav, Ja sam kaparisao ali ne na sajmu nego u februaru. Tako su i meni tada rekli, međutim po informacijama koje imam od dilera Car Box iz Niša, prva tura im stiže u prvoj polovini aprila za one koji su ranije kaparisali a za ostale krajem aprila. Koliko te je koštao za vreme sajma? 9.200e osnovna varijanta sa DCT menjacem, sto se tice opreme imao sam 10% popusta i besplatnu ugradnju na to za sta sam se odlucio.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SVD 39 Napisano April 17 U prolazu, 31 postova Lokacija: Niš Motocikl: NC750X, FZ1 Fazer, Yamaha MT-07, Kawasaki ER6F Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da je nasao workshop manual .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7416 Napisano April 17 Ne silazi, 3317 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Isto ti je to sve i od predhodnog modela, pogledaj temu za 23 god, imam za predhodni model u pdf-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 700 Napisano April 18 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2026 i Suzuki Burgman 400 2018. Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam je u Delti NBG – crvena, sa dosta dodatne opreme. Bio je popust i na cenu i na opremu. Tokom zime sam prebacio većinu stvari sa starog motora. Za sada – sve top. I dalje, međutim, jurim drugi daljinski za Honda alarm, čekam aplikaciju za navigaciju i treba da naručim Veridian elektronski tempomat. Motor me je stvarno oduševio: znatno bolje kočenje bolja zaštita od vetra odličan TFT ekran mnogo lepši prednji kraj izuzetno gladak menjač OEM dodatna oprema je generalno vrhunskog kvaliteta. Možda su grejači ručica malo slabija tačka, ali: nosač top-case-a podesivi vizir komfor sedište — sve to realno vredi svake pare. Jedina zamerka je što se sa Hondom i dalje cimam oko daljinca i aplikacije za navigaciju – to baš kvari utisak. I da – Trailmax gume su veliko razočaranje. Nisam očekivao da će Japanci tu toliko štedeti, praktično odmah sam morao da razmišljam o zameni. Ali dobro… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apesic6 24 Napisano April 18 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, maxmladen said: Uzeo sam je u Delti NBG – crvena, sa dosta dodatne opreme. Bio je popust i na cenu i na opremu. Tokom zime sam prebacio većinu stvari sa starog motora. Za sada – sve top. I dalje, međutim, jurim drugi daljinski za Honda alarm, čekam aplikaciju za navigaciju i treba da naručim Veridian elektronski tempomat. Motor me je stvarno oduševio: znatno bolje kočenje bolja zaštita od vetra odličan TFT ekran mnogo lepši prednji kraj izuzetno gladak menjač OEM dodatna oprema je generalno vrhunskog kvaliteta. Možda su grejači ručica malo slabija tačka, ali: nosač top-case-a podesivi vizir komfor sedište — sve to realno vredi svake pare. Jedina zamerka je što se sa Hondom i dalje cimam oko daljinca i aplikacije za navigaciju – to baš kvari utisak. I da – Trailmax gume su veliko razočaranje. Nisam očekivao da će Japanci tu toliko štedeti, praktično odmah sam morao da razmišljam o zameni. Ali dobro… Izdržaće gume. Ni meni se nije dopalo što su Dunlop. Čim bude menjam ih za Metzeler Roadtec. Brzo se zagreva, odlična po suvom i vrlo dobra na vlažnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 700 Napisano April 18 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2026 i Suzuki Burgman 400 2018. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, apesic6 said: Izdržaće gume. Ni meni se nije dopalo što su Dunlop. Čim bude menjam ih za Metzeler Roadtec. Brzo se zagreva, odlična po suvom i vrlo dobra na vlažnom. Ma nije problem što je Dunlop, nego što je zastarela Dunlop guma sa kojom ništa ne smeš sem pravo po suvom. Recimo, Mutant je odlična. Prosto uvaljuju stare gume sa novim motorima, bruka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1878 Napisano April 22 Drug član, 572 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 4. 2026. at 14:10, maxmladen je napisao: Uzeo sam je u Delti NBG – crvena, sa dosta dodatne opreme. Bio je popust i na cenu i na opremu. Tokom zime sam prebacio većinu stvari sa starog motora. Za sada – sve top. I dalje, međutim, jurim drugi daljinski za Honda alarm, čekam aplikaciju za navigaciju i treba da naručim Veridian elektronski tempomat. Motor me je stvarno oduševio: znatno bolje kočenje bolja zaštita od vetra odličan TFT ekran mnogo lepši prednji kraj izuzetno gladak menjač OEM dodatna oprema je generalno vrhunskog kvaliteta. Možda su grejači ručica malo slabija tačka, ali: nosač top-case-a podesivi vizir komfor sedište — sve to realno vredi svake pare. Jedina zamerka je što se sa Hondom i dalje cimam oko daljinca i aplikacije za navigaciju – to baš kvari utisak. I da – Trailmax gume su veliko razočaranje. Nisam očekivao da će Japanci tu toliko štedeti, praktično odmah sam morao da razmišljam o zameni. Ali dobro… Koliko je taj komplet kostao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 364 Napisano April 23 Svrati ponekad, 302 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 4. 2026. at 2:29, SVD je napisao: Jel ima neko da je nasao workshop manual .. NC 750X 2021 manual.pdf Usermanual RH09 od 2021- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...