Jump to content

Moto Zajednica

Honda NC 750x 2025

Recommended Posts

• Drug član, 882 postova
  • Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V)

Da, i meni su trazili u Stojanovu za cb500x, 500e, 2023. godina. Spustili su  300e naspram redovne cene iz ponude (7200e), i za Transalpa su davali nizu ponudu ako se odmah kaparise (10700). Krajem Januara je to bilo, pre izlaska cenovnika za 2023.

Promenio član Blackened
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 2 postova
36 minutes ago, miki88 said:

Zdravo. Juce sam dobio predračun, sa brojem šasije, i izvršio sam uplatu avansa, tako da kod njih nema nista na reč, sve je dokumentovano. U pitanju je Delta NBG. Cena se zna, cini mi se 9600e za najnoviji model.

E hvala za info.

Sad sam pisao novosađanima. Oni obećavaju da će cena za aprilski kontigent 2026. biti 9.400e. (uz prethodno pomenutu uplatu rezervacije od 100e)... Tako da, uz plaćen transport od NS do BG razlika od tih 200e  će skoro da se "istopi" 😏

• Haha 1

• Integrisan, 9723 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Pre sat vremena, andra je napisao:

Zdravo,

I ja sam zainteresovan za kupovinu ovog modela pa me interesuje da li su ti za rezervaciju tražili neki avansić ili samo podatke? Ovo pitam zato što su meni u NS-u tražili 100e za rezervaciju, pa sam odložio dok ne proverim u Delti.

Objasnili su mi da prilikom rezervacije dobijaš broj šasije jer po tome znaš boju i tip menjača. Da li si dobio neku pisanu potvrdu ili je sve bilo "na reč" i da li su znali cenu obzirom da motori tek stižu?

Tnx

Ajmemene šta neću pročitati.

Kolega ne mislim na tebe direktno već samo da se nadovezem na post.....

Ovo su neke, ajd da ih nazovemo novine gde Ti kao kuoac možeš misliti nemaš bajk ali imaš br. šasije.

Wauuuu al baš wauuu što imam, to što imam....br šasije koji Mi apsolutno ništa ne znači.

Stvar je vrlo prosta (mnogo skupa i komplikovana) .... ovlašćena kuća ima određen budžet sa kojim može raspolagati. Na osnovu tih cifara i uslova, ispunjava se povlačenje (kupovina) dvotočkaša (motocikla, tricikla, skutera).

Neko pametan, treba da sedne i sračuna traženo ( tu ima kumova, rodbine, starih drugara.... I td) gde se prvi zahtev podrazumeva (ovo u zagradi), drugi ide raji kome šta zapadne.

Imati na umu da za svoje novce Vi birate kako će i šta biti.....politika (firme) je politika.

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: Honda NC750X DT
Pre 7 sati, andra je napisao:

Zdravo,

I ja sam zainteresovan za kupovinu ovog modela pa me interesuje da li su ti za rezervaciju tražili neki avansić ili samo podatke? Ovo pitam zato što su meni u NS-u tražili 100e za rezervaciju, pa sam odložio dok ne proverim u Delti.

Objasnili su mi da prilikom rezervacije dobijaš broj šasije jer po tome znaš boju i tip menjača. Da li si dobio neku pisanu potvrdu ili je sve bilo "na reč" i da li su znali cenu obzirom da motori tek stižu?

Tnx

Ni meni nisu uzeli nista, samo su upisali sta i kako i zvali me kad je stigao dogovoreni model. Cena je 9600E

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja