Jump to content

Moto Zajednica

Dragan Misita

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    Trenutno bez - ceka se AA500 :D

Dragan Misita's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Nole stvarno si zmaj, to je taj deo @Vaximo944 Hvala ti, probacemo sutra drugar i ja nesto da "nabudzimo" pa cu videti kako je, ako nije kasno da ti se javim sutra uvece ?
  2. Ma jeste, neka vrsta dihtunga, cuo sam se sa jednom firmom danas, verovatno ce imati ili ce mi napraviti neki, u pon idem kod njih.
  3. Pitao sam Roberta, javila mi se neka devojka i koliko smo se razumeli to nije to sto oni imaju a i pitanje je da li ce moci da mi prodaju, ako neko zna gde bih jos mogao da pitam slobodno neka javi.
  4. Cao, trebala bi mi mala pomoc za nabavku jednog dela za auspuh. Ne znam kako se tacno zove ali nalazi se na ulazu u auspuh, tacnije na mestu gde cev iz motora ulazi u auspuh, izgleda kao neka termo folija i sluzi za prigusivanje auspuha, stara mi je istrulila pa sada skuter "prdi" i mnogo se jace cuje. Pitao sam par auspuh servisa za kola ali su me samo bledo gledali. Eeee da, skuter je Aprilia atlantic 200cc. Ako znate gde bih mogao da pogledam, slobodno javite. Unapred hvala i pozz
  5. Cao, tebala bi mi pomoc oko doticnog posto sam jurio po netu i ne mogu da nadjem nigde. Ako neko ima polovan, otkupio bih ga. Znam da na koferu dolazi deo koji sluzi kao naslon za suvozaca ali sam se trenutno istrosio pa nemam parice za kofer, a hteo bih da kupim od 46L pa stekam, a dotle sam mislio da nabavim ovaj deo. Neko mi je cak rekao da naslom moze da me kosta isto kao i ovaj deo (sto mi je malo glupo) ali ... Pozdrav i unapred hvala na odgovorima
  6. Cao, zovem se Dragan i trenutno ne vozim nista (pre 3-4 meseca san prodao mog Liberty-ja 125cc) ali nadam se da cu ovo prolece uzeti nesto jace, barem 200cc ako ne i jace.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja