Rider000 2653 Napisano Avgust 20 Drug član, 1789 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 6. 2026. at 12:28, apesic6 je napisao: 75-80ks, rezervoar bar 17-18l, tempomat, bolje sedište, upside down napred i bar USB u osnovnoj opremi. I naravno spoljna temperatura i koliko km je preostalo do praznog. To vec ima. Zove se NT1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilovrb57 69 Napisano Avgust 22 U prolazu, 27 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, primetio sam da mi se penje temperatura ba 98-99 bez obzira na stil vožnje. Honda mi je na 20k kilometara sad, nisam ništa radio osim redovnog održavanja.Primetio sam i da mi ventilator pali kasnije, negde preko 95C, teško je proceniti jer temperaturu mogu da gledam samo kad motor stoji.Kad sam je kupio, ventilator je palio na 88C, baš nije dao motori da ode na 95-100C.Jel imao neko slično iskustvo? Ja sam ovo primetio jer mi greje ispod sedišta i unutar frunk-a prilično. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra 6 Napisano pre 12 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Da li neko možda ima "service manual" za model iz 2025-2026.? Konkretno, trebaju mi podaci kojom jačinom (nm) da zategnem šrafove M12 koji nose motor, odnosno motor i crash barove. Naime, pre dan-dva montirao sam HEED crash barove a u njihovom uputstvu za montažu piše "koristite moment koji je propisao proizvođač motocikla". Za model pre 2025. našao sam podatke da je sila zatezanja šrafova tačno 54 nm, ali za aktuelni model nigde ne mogu da pronađem koliko je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 18362 Napisano pre 10 sati Integrisan, 9865 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo andro, pričaj srpski da te ceo svet razume Valjalo bi korostiti naše reči jer tamo neki englez il amerikanac ne koristi naše ko mi njine reči sigurno .... užas ako neko mene pita, više sramota jer je naše slovo bar duplo bogatije. Treba ti podatak na koliko Nm ili ti sila stezanja ide za srafove nosaca motora iz servisnog uputsva. Pošto si našao za prethodnu generaciju podatak, isti primeni kod tebe + dodaj obavezno masti tovatne (gušće koja trpi temperaturu) na navoj, stegni i uživaj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Misita 24 Napisano pre 3 sati U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X DT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako nesto znaci honda nc750x 2025.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Misita 24 Napisano pre 3 sati U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X DT Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 8. 2026. at 14:05, danilovrb57 je napisao: Ja sam razmišljao o ovome. Imam 3d štampač, odradiću svakom ko mi nađe STL fajl, jer ne umem da dizajniram. Sa druge strane, nisam komotan da bušim plastiku, možda bih radije zalepio nekom dobrom dvostranom trakom. Treća opcija bi bila tank torba sa magnetima, pa da se nalepw magneti i na unutrašnju stranu frunk poklopca. Ali ozbiljno sam nameračio da napakujem tank torbu na NCa, baš znači. @Naroz019 javi šta si poradio Sent from my SM-S918B using Tapatalk Ovde imas da skines fajl, samo nisam siguran da je za 2025 + modele, mozda je samo za starije... Ako ti se isplati probaj pa javni sta si uradio, ako uspes radis i meni, placam sta treba naravno + klopa, pice itd. https://makerworld.com/en/models/1382159-sm-motech-pro-ring-adapter-for-honda-nc750x-2021#profileId-1430773 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra 6 Napisano pre 2 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Satelis said: Zdravo andro, pričaj srpski da te ceo svet razume Valjalo bi korostiti naše reči jer tamo neki englez il amerikanac ne koristi naše ko mi njine reči sigurno .... užas ako neko mene pita, više sramota jer je naše slovo bar duplo bogatije. Treba ti podatak na koliko Nm ili ti sila stezanja ide za srafove nosaca motora iz servisnog uputsva. Pošto si našao za prethodnu generaciju podatak, isti primeni kod tebe + dodaj obavezno masti tovatne (gušće koja trpi temperaturu) na navoj, stegni i uživaj. Da, u pravu si naše reči i jezik treba čuvati i negovati. Samo tako možemo opstati kao nacija...skroz se slažem. Nego sam po stranim forumima sve pretrazio pa mi to "service manual" ostalo. Hvala za savet, onda ću staviti na 54 nm, pa kod puklo da puklo A umesto masti imam Loctite 243, njega stavljam kao sredstvo srednje jačine, za zaštitu od odvijanja prilikom vibracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra 6 Napisano pre 2 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Dragan Misita said: Evo ako nesto znaci honda nc750x 2025.pdf 10.6 MB · 1 download Hvala Dragane, ali ovo što meni treba je nešto drugo. Ne trebaa mi "Uputstvo za upotrebu", nego "Servisno uputstvo". Inače...kad ga već pomenusmo, za one kojima treba, imam uputstvo za upotrebu na srpskom jeziku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 18362 Napisano pre 1 sat Integrisan, 9865 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dabome, upravo tako. Samo, ne zameri opet te moram ispraviti tj ponoviti napisano.....na navoj stavi mast i stegni, neće se odviti. Zašto mast a ne lepak za navoj? Zato što gvoždje srafis u aluminijum koje se ne odvija tako često. E sad, ako hoćeš poslušaj....ako ne, radi kako ti volja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17998 Napisano pre 1 sat Integrisan, 8789 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stvara se korozija i zapekne. Moze i malo bakarne masti da se pecne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...