draki 2617 Napisano Decembar 28, 2024 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, ProMaster je napisao: Totalno neopravdano, brza je od tate koji vozi Stroma, to je sigurno.. Муке бити бржи од тате 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7355 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 3057 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Šečer šećer, pu pu pu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 356 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovani drugari, Od mene prva tura. Ovako je pocelo 24 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 356 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druga tura okupljanje i slikanje 18 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 356 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treca Tura Kolona polazak 26 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2983 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nemam vise reakcija. Top je bilo, super su slike. Vreme nas je bas poslužilo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 61 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 14 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 3 godina uzastopno idem i nadam se da do kraja zivota neću nikada propustiti.Mnogo sreće kod dece,koja su zaslužila pažnju.Sent from my SM-A528B using Tapatalk 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 356 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sremcica nesto malo i fajront. 15 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 356 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je bio, zna kako je bilo, za one koji nisu mogli, evo kraći klip (7 min) da im malo dočara, iz ugla jednog od par stotina učesnika 13 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 220 Napisano Decembar 28, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam uspio da se iskombinujem da vozim sa vama, bas mi zao. Al smo dosli da damo malo podrske. Hvala, uljepstali ste nam dan. @Blaza, @yogibear, @araS, @RankoBg87 Promenio Decembar 28, 2024 član drazenye 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
genekfilms 3 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ćao! Potražite se ovde: Deda Mrazevi 2024 by @genekfilms 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8080 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Opa, motorče mi u prvom planu iza voditeljke na Dnevniku - RTS. 22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10485 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, BokyBoy je napisao: Neprocenjivo iskustvo...svaki put... a evo vise od deset godina traje... Stari drugari Za sada, jedina fotka koja pokazuje razlog organizovanja ove vožnje. Bravo @BokyBoy !!! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2026 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.viory.video/en/videos/a3609_28122024/santa-on-two-wheels-santa-clad-bikers-in-belgrade-deliver-holiday-cheer-to-children-in-need 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2983 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, drazenye je napisao: Ja nisam uspio da se iskombinujem da vozim sa vama, bas mi zao. Al smo dosli da damo malo podrske. Hvala, uljepstali ste nam dan. @Blaza, @yogibear, @araS, @RankoBg87 Bice prilike, jos dugo ce ovo da traje, godine su pred nama. Rekoh bih da nas je svake godine sve vise i vise. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 344 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 47 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan Druga Dedamrazijada za mene, a prva sa normalnim gumama Presrećna sam što sam deo ove zajednice i nadam se da ćemo u istom broju otići i za Usrks. Evo i od mene čak 2 slike! 22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Decembar 28, 2024 (promenjeno) MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan https://radiomagnum.rs/tradicija-koja-traje-moto-deda-mrazovi-na-ulicama-zajecara-foto/?fbclid=IwY2xjawHdPmVleHRuA2FlbQIxMQABHb_atPTglijdW8pb8fHiMeH22NOmRib0TjQxAfpnnDhp_-UwguSQHk1IYg_aem_XQTWbcqK5H6rSIWiClvTbg Samo da se javim, ni mi iz provincije ne kaskamo Promenio Decembar 28, 2024 član Mire019 17 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 136 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imate ovde i video: https://una.rs/vesti/drustvo/radost-u-doma-za-decu-u-sremcici-deda-mrazevi-bajkeri-podelili-im-novogodisnje-poklone 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1283 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Fali slika sa aftera. Pozdrav od ekipe koja polako, ali sigurno dobija epitet najveselije na forumu. Danas je sve bilo kao u priči. Pozdrav za ljubomorne radnike @Atorn od veselih lezileba 19 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2983 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jos su nas pozdravili i rekli da smo najjaca ekipa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2026 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan ja cu podeliti samo 2 slike. na drugoj sam sa ćerom. prvi put je sela na motor. 25 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2983 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Rodjak snimio celu kolonu. 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4186 Napisano Decembar 29, 2024 Nemanja Stojanović, 1408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bilo manje stepeni nego prošle godine, ali zbog sunca je sve bilo lepše Zaboravio sam zimsku postavu za jaknu - nije mi falila, a grejače ručki nisam morao ni da palim! Dosta nas je bilo, više nego što sam očekivao. Svaka čast svima koji su došli van Beograda! Žao mi je što nisam mogao u peticu, ali ono glavno smo uradili - obradovali sve u domu Koliko njima ovo znači možemo samo da naslutimo po njihovim reakcijama, ali verujte mi da je to više nego što možemo da zamislimo! O ovome se u domu priča 6 meseci pre i 6 meseci posle Ja sam ove godine strašno malo dokumentovao, nisam ni poneo kameru. Imam samo tri fotografije sa telefona, ali na svu sreću tu su ljudi kao Miha da nas sve počaste Drago mi je da sam vas video sve opet, i već se radujem sledećoj dedamrazijadi Ostanite mi tako lepi i veseli! 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Decembar 29, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj poslodavac nije imao mnogo obzira prema mojoj želji da idem na ovu divnu akciju.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Decembar 29, 2024 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Alexa90 je napisao: Moj poslodavac nije imao mnogo obzira prema mojoj želji da idem na ovu divnu akciju.. Jedan od razloga za to je i sto ova akcija, iako tako masovna i upadljiva, nije dovoljno propracena u "mainstream" medijima... Ima ljudi koji i dalje ne znaju za ovo iako se sve desava u strogom centru, blokira na kratko najprometnija ulica u gradu... Pretrpani su ruznim vestima tako da nema prostora za one lepe 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...