Alekre 12522 Napisano Novembar 7 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šuška se da jeste. Izgleda da ima motor iz Z500. Jedva čekam da vidim kako su ga zamislili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7137 Napisano Novembar 7 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, slobasuper9 said: Moto Morini CORSARO GT Šta je agregat??? Prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Novembar 7 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, boza_kg said: @Mr_Wolf Mene zanima Kymco CV-R5, pa ako ti nije teško, baci oko i neku sličku. Pre svega, kad kreće u proizvodnju, ako znaju. Hvala! Nikakav info nisam dobio... A i engleski im je katastrofa pa su me mozda samo otkacili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15476 Napisano Novembar 7 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper 750cc, V2, 96 ks... maks. brzina 210 km/h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Novembar 7 Drug član, 3627 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, OgiBG je napisao: Nikakav info nisam dobio... A čuće se već, kad dođe vreme. Hvala ti puno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Novembar 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Zontes 703F Cena 8690€ Krece u prodaju Mart(mozda je i Maj opet engleski bas los) Promenio Novembar 7 član OgiBG 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12522 Napisano Novembar 7 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, OgiBG said: Nikakav info nisam dobio... A i engleski im je katastrofa pa su me mozda samo otkacili. Koji šit Forma Ideale. ADV skuter... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Novembar 7 Drug član, 3627 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je sad hit, ako nisi znao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Novembar 7 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Cf Moto 700mt Kao manji 800mt bar tako meni izgleda. Cf Moto 800Mtx Ovo je jedan od razloga odlaska u Italiju. Kako su ga predstavili na netu uzivo onako nista spec. Mozda sam ja ocekiva previse. Iskreno mnogo mi izgleda krho... Plastike tvrde, bojm se da pri drugom trecem padu pucaju sa lakocom. Ali opet znam sto se kaze coveka koji vozi 800mt inao lep pad i klizanje plastike ostale na mestu. Mozda se i varam... Na slikma se vidi i dodatni rezervoar. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Novembar 7 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki sa novitetima za 2025. DR-Z4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7137 Napisano Novembar 7 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, OgiBG said: Nikakav info nisam dobio... A i engleski im je katastrofa pa su me mozda samo otkacili. AKO stigneš, slikaj tablu sa specs kad slikaš motor, čisto da imamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7137 Napisano Novembar 7 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Alekre said: Koji šit Forma Ideale. ADV skuter... Vidi, meni je i lep. A koncept je ludilo.. Verovatno i cena će da bude bešte noge dok vas nisam 'osro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Novembar 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: AKO stigneš, slikaj tablu sa specs kad slikaš motor, čisto da imamo Izasao sam guzva je nenormalna. A sve sam vec video juce. Danas sam svratio samo zbog par stvari. Savet ko ide, nek ide odma ujutru. U 12-1 je vec guzva takva da ko nema celicne zivce bolje da izadje. Za kymco nema table Promenio Novembar 7 član OgiBG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Novembar 7 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan I da ne zaboravim najizdrzljiviji i najpouzdaniji motor. Ono drugo je neki Sweden KTM a svi znamo koliko su oni pouzdani. Jedna od slika pre dolaska u Milano Dolomiti. Ostale slike su manje vise ono sto se moze videti kod nas... Imam nesto i na foto aparatu pa cu to u toku dana ili sutra... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5290 Napisano Novembar 7 Drug član, 1893 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da si otišao na sajam i nisi izbacio ni jednu kasvetnu sliku hostesa 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Novembar 7 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Novembar 7 (promenjeno) Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ku-ku ubice ih kinezi sve Onaj cf 700mt odličan. Ako je 800mt sad na akciji 8990 kolko li će biti 700? Jednostavno biće bez konkurencije. Moto morini crveni- no coment Isto voge 800 brutalan izgled. Ostali isto vrlo vrlo ozbiljni. Promenio Novembar 7 član bopk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16520 Napisano Novembar 7 Integrisan, 4948 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drz kao klr u Americi, peri deri? Dokle ce Japanci igrati na kartu nismo najbolji ali smo pouzdaniji i jeftiniji od Evrope? Kad ce ponovo poceti da se stvarno takmice? To je moje vidjenje njih, samo sigurica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 268 Napisano Novembar 7 Svrati ponekad, 139 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Motorcyclist said: Drz kao klr u Americi, peri deri? Dokle ce Japanci igrati na kartu nismo najbolji ali smo pouzdaniji i jeftiniji od Evrope? Kad ce ponovo poceti da se stvarno takmice? To je moje vidjenje njih, samo sigurica. 100% u pravu. Svi izbacuju nešto novo, pokušavaju, oni izbace 40 godina star model za ubrizgavanjem. To se može videti i kada se ode u Japan, u nekim stvarima su nenormalno moderni, dok u nekim prodavnicama\menjačnicama imaju računare stare 30 godina koji imaju ms dos i koriste fax mašine, odela koja su bila moderna pre 50 godina, a pojedina omladina se oblači futuristički. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Novembar 7 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Gile je napisao: Jel istina da je Kawasaki vratio KLE 500? Napravili su mali teser ovi iz Kawasakija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Novembar 7 Drug član, 4126 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na vise postova, ali mi je tako lakse kad saljem sa telefona. Ako nekog zanima jos nesto pisite. Sutra idem opet. @boza_kg videcu sutra za kymcoRoyal Enfield Scrambler 650Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Novembar 7 Drug član, 3627 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, h0use je napisao: u nekim stvarima su nenormalno moderni, dok u nekim prodavnicama\menjačnicama imaju računare stare 30 godina Pre će biti Linux. Ma zato što su tehnologiju izgustirali, još sa Tamagochi-em, nije im to više hajp :) Ko neke moje kolege programeri, super su u svom poslu, prave prava mala čuda, a nose i koriste telefone i po 10+ godina stare. Malo im se fućka za novi Ajfon 16... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 268 Napisano Novembar 7 Svrati ponekad, 139 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije Linux, ms dos. Video sam svojim očima. Čudni, ali jako zanimljivi ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Novembar 7 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta kaze al reko bi da od njih nema nista kad gledaju nesto levo pored nje Elli Vignudelli - Personaggio pubblico, motociclista e pilota (@elli_vignudelli) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 37K likes, 1,420 comments - elli_vignudelli on January 27, 2023: "E pensare che è partito tutto da... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Novembar 7 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan "Problem je što oni zaista gledaju motor...njih petorica" Matori dobacuje da oni, matorci, gledaju gde treba...a klinci, jbg...klinci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...