deys 101 Napisano Septembar 22 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da dodam jos za ovaj motor priblizio sam se cifri od 10000 km , jos malo vreme za treci servis.. jedno sto mi smeta je u nocnoj voznji po krivinama izuzetno nisko postavljen snop dugog svetla (koji prati siluetu kratkog) i kad nagazis na kocnicu ono jos gore...ali ima podesavanje ispod oplata za kratko i za dugo svetlo po visini ... Na autoputu i van odlicno se ponasa sa koferima 150-170 kmh odlicno podnosi i ne manjka mu snage..ali nekako mu sa koferima najvise prijaju brzine od 120-150 sa saputnikom tad su i manji udari vetra u ramena. I to gledam da resim prosirenim vizirom..potrosnja od 4.9 do 5.7 litara i to ga ne mazim narocito. Aplikaciju jos nisam uspeo povezem i azuriram frimvare. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3910 Napisano Octobar 22 Drug član, 1936 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno sam ga probao, oduševio me u skoro svim aspektima. Od mana, ne mogu da prežalim što nema cruise control i na autoputu već preko 120 nekako me baca vetar, morao sam da spustim vizir u najniži položaj, onda je bolje ali bučniji vetar. Agregat sjajan, kako reži posle 6000rpm, milina... Kvikšiter radi odlično. Izuzetno stabilan na milećim brzinama, čak i stojeći. Odličan paket.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3910 Napisano Octobar 22 Drug član, 1936 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Slike, drugi pokušaj.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5782 Napisano Novembar 4 Drug član, 1229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Sreo sam jednom momka prekjuče kad sam se vozio na crnom 703F. Motor jako interesantno deluje, ali mi se čini i da se malo više dere nego što bih voleo. Nisam ga provozao, pa ne mogu još da komentarišem kako je voziti ga, ali planiram da zakažem probu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 101 Napisano Novembar 6 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 11. 2025. at 12:05, Forsberg je napisao: Sreo sam jednom momka prekjuče kad sam se vozio na crnom 703F. Motor jako interesantno deluje, ali mi se čini i da se malo više dere nego što bih voleo. Nisam ga provozao, pa ne mogu još da komentarišem kako je voziti ga, ali planiram da zakažem probu. Kako to mislis vise se dere...mislis na obrtaje kad vristi agregat....kod njih je zbog 3 cilindra malo zivahniji iznad 6k obrtaja...sve ispod toga je miran.... Sad po ovom hladnom vremenu da ga testiras ...hmm upitno je sobzirom sta moze da ti pokaze ...poteze lepo ali nije za trke od semafora do semafora, za krivine je strah i trepet pegla ih neprikosnoveno... Cekaj da temp bude bar 20°C da bi se gume zagrejale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 101 Napisano juče u 16:11 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Da li smo ostali prevareni sa starim modelom u odnosu na ovaj za 2026 godinu...mnogo toga nema stari...a i na novom na sajmu je drugacije sediste..i komande na volanu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4547 Napisano juče u 17:05 Drug član, 2878 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, deys je napisao: Da li smo ostali prevareni sa starim modelom u odnosu na ovaj za 2026 godinu...mnogo toga nema stari...a i na novom na sajmu je drugacije sediste..i komande na volanu .. Nisi prevaren već oprema zavisi od uvoznika/dilera, on bira šta će od opcija uzeti sa motociklom. Konkretno AP je birao opcije koje se kod nas prodaju…zato nemaš kršteni QS već na pola i td. Objašnjenje dilera je bilo paaa opcije koje navodiš bi podigle cenu motora a mi moramo da budemo konkurentni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 101 Napisano juče u 17:32 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, mick je napisao: Nisi prevaren već oprema zavisi od uvoznika/dilera, on bira šta će od opcija uzeti sa motociklom. Konkretno AP je birao opcije koje se kod nas prodaju…zato nemaš kršteni QS već na pola i td. Objašnjenje dilera je bilo paaa opcije koje navodiš bi podigle cenu motora a mi moramo da budemo konkurentni. Mislim da diler nema veze sa ovim sto je prikazano...mi koji smo kupili uzeli smo verziju za 2025 , nismo znali da ce biti restilizovan dizajn blagi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 287 Napisano juče u 18:39 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Za očekivati na ovom modelu je bilo da se poprave(dodaju) sitnice: -ride by wire -obostrani quickshifter -tempomat -cornering abs -i valjda bolje sedište. Šta je od ovoga ubačeno,nisam u toku,nisam stigao da ispratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 741 Napisano juče u 19:41 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Pa ljudi su prodavali/prodali sta su u tom trenutku imali da ponude. I 800mtx je stigao kod nas sredinom godine pa su evo vec sad izbacili hiljadarku... Iz tvog ugla, da mogu da razumem da si razocaran, ali tako za sad funkcionise kineska masovna proizvodnja novih motocikala... pogledaju druge brendove rade isto svake godine novi model, ristajling, neki dodatak... Na taj nacin zele da povecaju svoju prodaju... Sve je to cis biznis, emocija bez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3910 Napisano juče u 19:44 Drug član, 1936 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Ček, ček, pa nisu samo kitajci takvi, uvek možeš da kažeš joj što sam uzeo prošlogodišnji model, ovogodišnji ima xyz...Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 101 Napisano juče u 20:26 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedine zamerke koje ima to je neobicne komande za zmigavac i dugo svetlo nehotice se upali i na sediste koje je za mene neudobno na duze ture.. inace na vozne karakteristike nemam ni najmanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 279 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 132 postova Prijavi odgovor kao problematičan @deys Ja sam star i nemoćan, ali poslušaj savjet starog paralitika : najbitnije je da ti je motor legao ciklistikom i voznim karakteristikama. Hoće li "poboljšani" model imati mrvicu veći ekran ili modove vožnje - totalno nebitno za esenciju motociklizma. Na kontrole ces se naviknuti vremenom. sjedalo ćeš doraditi da bude bolje nego na novom modelu. Emocija vožnje motora se ionako ne puni preko usb-a. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21250 Napisano pre 8 sati Integrisan, 6600 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan To se zove early adopters. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2108 Napisano pre 6 sati Drug član, 1445 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, deys je napisao: Pa jedine zamerke koje ima to je neobicne komande za zmigavac i dugo svetlo nehotice se upali i na sediste koje je za mene neudobno na duze ture.. inace na vozne karakteristike nemam ni najmanje.. Dzoj na prekidacima za meni: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1570 Napisano pre 5 sati Drug član, 1276 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Mali Kinez bio umoran kada je pisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...