malaga94 145 Napisano Februar 28 U prolazu, 23 postova Lokacija: Medvedja Motocikl: HONDA NC700x Prijavi odgovor kao problematičan Ako izuzmemo izgled, koji nekome odgovora a nekom ne(bas lici na tracer 9 - 2025) meni ce licno ovaj model biti babaroga, pogotovo ako uzmemo u obzir manju tezinu, vecu snagu i sto je najbitnije udobnost(ako zadrze sediste iz 703f). Cak su i popravili komande na kormanu u odnosu na 703f Mene je i 703f odmah kupio zvukom, bas je dobar, sve ove masine sa 2 cilindra su manje vise smorile, ko traktori Ako mu cena bude kompetentna i slicna 703f mislim da ce vredeti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2910 Napisano Februar 28 Drug član, 1460 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Top. Nisam ni znao da su ga najavili.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 50 Napisano Februar 28 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Gordak985 je napisao: Top. Nisam ni znao da su ga najavili. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Po youtube pregrst snimaka ..spotova o najavi vec ima 4 meseca, samo ja nisam obracao paznju dok nisam sveo na 3-4 modela u uzi izbor pa mi Zontes na 1, Voge na 2, Qj moto na 3 i Cf na 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2910 Napisano Februar 28 Drug član, 1460 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Videh i f 21/18 i f 19/17 i rr, ali t mi promakao :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3613 Napisano Utorak u 18:00 Drug član, 2462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam malo probao ovaj motorin...bome ima šta da pokaže. Ciklistika je jaako fina baš me je iznenadio balans, vrlo lako se manevriše sa njim, osmice pravi kao od šale i ima opako mali radijus okretanja...osećaj je da može pun krug na 3m da napravi. Vrlo lepo povlači i opako voli više obrtaje 6000-7000rpm mu je laganica u bilo kojoj brzini. Lepo se propinje kad se da jači gas...i mislim da će crvenu zonu na obrtomeru često dostizati jer ne odaje utisak agregat da se nalazi na granici, deluje kao da može još da ide. Kvikšifter mi je onako...ne znam koliko bi ga koristio ispod 3 brzine malo je sirov mada demo model ima tek 200km na satu moguće da treba sve da se još razradi. Da ima bliper to bi bio komplet pogodak....mada mooožda može softverski da se otključa ako ima opcija. Mislim da mu je veća potrošnja goriva...na displeju je pokazivao potrošnju od 6.3l što je dosta. Svetla su lepo odrađena...maglenke imaju 4 moda, belo, žuto i 2 moda sa blinkerima. Sedište je nešto najudobnije što sam vozio...za to znam jer sam imao prilike i 310ku da vozim, baš udobno gel sedište. Pri tom...sedište za vozača je ogromno, bukvalno i najdebeloguziji vozač će moći da smesti zadnjicu u ono. Plastika je sasvim dobra, nema krckanja ili uvijanja...ista stvar sa vizirom koji je dobro urađen i kad se podigne u viši položaj nema problema sa udarima vetra u kacigu. Jedino me malo odbija plastika na komandama na volanu...taster za dugo svetlo mi je nekako nekvalitetan...bojim se da će se polomiti pri korišćenju ali osim toga...jaaako dobro urađen motorin. Mislim da je opet pogođen best buy segment do 8000e pored njega SRT 800X sa istom cenom nema šta da traži pa čak i 700X koji je jeftiniji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2910 Napisano Utorak u 18:11 Drug član, 1460 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljna potrošnja, treba naravno videti posle prvog servisa ali prvi pokazatelj, onako, podosta.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3613 Napisano Utorak u 18:13 Drug član, 2462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pazi...mislim da sličnu potrošnju ima CF. Svakako što se mene tiče jeste više mada se to moožda može rešiti maširanjem ili je to uslovljeno trenutno zbog zaključanog motora. Dok je u razradi elektronski je motor ograničen na 7000rpm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 5 Napisano Četvrtak u 06:57 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam da ce se prodavati ko blesav, na prvi pogled odskace posvecenost detaljima. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3613 Napisano Četvrtak u 07:05 Drug član, 2462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ta slika nije od Zontesa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 5 Napisano Četvrtak u 07:27 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slika je screnshot prezentacije modela Zontes 703 za 2025.. Video okacen na prosloj stranici teme, pre 21 minuta, mick je napisao: Ta slika nije od Zontesa... Cemu laz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3613 Napisano Četvrtak u 07:34 Drug član, 2462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, balinjera je napisao: Slika je screnshot prezentacije modela Zontes 703 za 2025.. Video okacen na prosloj stranici teme, Cemu laz? Momče..prvo...upoznaj se sa pravilima foruma...drugo poštovanje starijih članova ti je negde vaspitanje pa i neka mala obaveza na forumu a treće...juče sam testirao Zontes mašinu pa ti mogu iz prve ruke reći da to nije slika sa zontesa ako govorimo o 703F, i o par skutera veće kubikaže. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2167 Napisano Četvrtak u 07:39 (promenjeno) Drug član, 725 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, balinjera je napisao: Slika je screnshot prezentacije modela Zontes 703 za 2025.. Video okacen na prosloj stranici teme, Cemu laz? @mick je u pravu, ali ti bi mogao malo da smanjiš doživljaj. Jeste Zontes ali ZT 703, ne 703F. Kakva je razlika? Pojma nemam. S jedne strane, ako ovako nešto banalno i vidljivo zeznu, šta su još zeznuli dublje pod oklopima ili u agregatu. Sa druge strane, možda su energiju usmjerili da ono što je bitno urade kako treba, a ovo je banalno i nebitno. Ko kupi neka javi kako je prošao/la. Promenio Četvrtak u 12:16 član miki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3613 Napisano Četvrtak u 07:44 Drug član, 2462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, miki je napisao: @mick je u pravu, ali ti bi mogao malo da smanjiš doživljaj. Jeste Zontes ali ZT 703, ne 703F. Kakva je razlika? Pojma nemam. 703F, 703T i običan 703 model postoje. Mislim da su pokušali da naprave priču oko turing, ulične i enduro verzije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1509 Napisano Četvrtak u 07:48 Drug član, 998 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Hoće biti opoziv za ovo? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7803 Napisano Četvrtak u 09:33 Drug član, 3218 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Rider000 said: Hoće biti opoziv za ovo? "Skandalozno! Povlači se ovaj motor poznatog proizvođača" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5100 Napisano Četvrtak u 10:08 Drug član, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Možda su navikli narod na slovne greške, pa sad moraju namerno da zajebu da se zna da je pravi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 499 Napisano Četvrtak u 11:17 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Ima jako dobar youtube snimak, neki kinez je pričao o njemu. Analizirao je poprilično u detalje, i što je najbitnije, nije promotivan snimak, već je sa subjektivnog mišljenja pričao po njemu o nedostacima. Ono što sam ja odmah uočio je čudno postavljen auspuh. Takođe ovaj kinez je to isto komentarisao i merio toplotu kod lonca auspuha koja je negde oko 70c. I zaista kad suvozač sedne noga prelazi preko auspuha...tako da možda to bude problem pri letnjim temperaturama. Ali zato ima i drugih snimaka gde rade mali servis i dosta je praktična primena i servis na njemu. Filter vazduha se vrlo lako skida i sl.... Da nisam kupio svt 650, sigurno bih kupio ovaj zontes. Ali mislim da je bolje da drugi kupe, voze, pa za 2-3 sezone da vidimo kako se drži, pa potom razmišljati o kupovini polovnog ili novog, bar mi je to neko iskustvo sa svt 650 ali i sa srt 800, 700 i td...a i da se serviseri malo poduče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 50 Napisano Četvrtak u 19:48 (promenjeno) Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje vidjenje danasnje voznje..motor je zaista agilan, nema vibracija, odlican ..cak smem da kazem da su mu plastike za 3 broja bolje od cf moto mt800 kojeg sam i njega vozao...zastita od vetra je solidna..na brzini vecoj od 110 udara u ramena bas i malo oko struka, noge zasticene dobro.., sto kaze kolega prethodno polozaj za dugo i blic svetlo je bas je nezgodno, i malo migavci polozaj mozda sto sam i navikao na biper na africi pa i to...u odnosu na svt kojeg sam isto danas vozao je ogromna razlika, bas je balansiran , a mislim da ce sa 19-17 felnama biti jos bolji. Potrosnju nisam gledao... Vidim da jos je zakljucan na obrtaje... Od NBG do skretanja za expo krug napravio..nas dvoje na motoru ...ide ko nevreme 160 kao od sale...jedino sta mora je siri vizir i za cm do dva vislji ili da bude povijen malo na gore da odbija udar. Sta sam jos primetio je da greje se bas na kreni stani ventilator zna da radi ..a kad radi uh ne da duva vruc vazduh. Hmm utisak ocena 8.8 sobrizom sta nudi za tu cenu... 8800 sa koferima 35l x2 plus 50l topcase. Promenio Četvrtak u 20:37 član deys Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...