Satelis 15642 Napisano Septembar 26 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Juče je dobro tukla kiša u MML, kolega je bežao od oblaka pošto je sa te strane od Avale išao. Kolega je napravio grešku koja je mogla glave da ga košta. Prvo što se to nikad ne radi na taj način, čest je slučaj da neko čuči u sporoj traci. Tu kome stane vozilo.... zaključaj i beži gore na brdo, najsigurnije je. Drugo....trebao je da legne na kočnicu kad je video kamion ispred sebe. Ovako je gurnuo koske i meso među više tona gvožđa....vrlo pametan potez. Da mi je sin....nek je živ i zdrav. Jebo bi mu mater kod kuće. Snimak baš lepo prikaza kako za čas može da te nema. 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7710 Napisano Septembar 26 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega kad zaleči povrede, ako je na forumu, da se javi ovde na grdnju! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 266 Napisano Septembar 26 drumski ratnik, 168 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, ProMaster said: Crvena afrika ? Da nije on onaj što tuViva... Sto se tiče sudara, negde sam video da je decko ok, sačekao je hitnu koja ga je odvela na ispitivanje, valjda ce sve proci dobro. Mnooogo je sreće imao ovde, ali mnogo. Jes' ta, ali moja je električna, ne čuje se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15335 Napisano Septembar 26 Ne silazi, 1156 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ijao majkice... Kakav nepromišljen potez. Uleteo je u turbulencije između dva kamiona, tu je izgubio kontrolu. Treba čovek u saobraćaju da razmišlja koliko će problema drugima napraviti svojim neodgovornim ponašanjem. U ovom slučaju kamiondžije moraju da čekaju policiju i pišu zapisnike umesto da idu svojim poslom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12439 Napisano Septembar 26 Ne silazi, 7272 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma je sve to super kako je moglo da bude. Mene je tih velika vozila strah i od njih gledam da bežim ko djavo od krsta. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7626 Napisano Septembar 26 Drug član, 2916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iznenadio ga je mikser na koji je naisao bas u krivini, a nije smio od slepera promjeniti traku te se zakucao u mikser. Da se uvecati snimak i tada se bas dobro vidi.Rekao bih danak neiskustvu al jbg lako je sad nama pametovati. Sreca pa ga pogledao onaj odozgoПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9529 Napisano Septembar 26 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je, i da li policija ima ovaj snimak, da ne optuže kamiondžije pogrešno ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7663 Napisano Septembar 26 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan E jebo ga bas ako motorista nije priznao gresku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8280 Napisano Septembar 26 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Blaza je napisao: Pitanje je, i da li policija ima ovaj snimak, da ne optuže kamiondžije pogrešno ? Sta ima da ih optužuje, udarac u zadnji deo kamiona u desnoj traci... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7563 Napisano Septembar 26 (promenjeno) Solo Rider, 3067 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Jbt , mogao je da zavrsi pod tockove...u qrac... Nevezano za temu... jel ove kamere iz auta validan dokaz na sudu u slucaju sranja... I drugo pitanje , koliko su otpilike ? Da......i od 20€(Ali/Temu).....pa 100€ plus (Gigatron i sl.) Ja bez toga ne sedam u auto/motor....na konto tog snimka navataše idiota koji umalo pregazi dete na pešačkom......jbg. drukara sam i time se dičim edit: Drugar imao bliski susret sa traktorom ...na konto mog snimka naplatio mislim oko 600.000 rsd. pijani ratar isto kažnjen Promenio Septembar 26 član BaneVuk58 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1448 Napisano Septembar 26 Drug član, 936 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, BaneVuk58 said: Da......i od 20€(Ali/Temu).....pa 100€ plus (Gigatron i sl.) Ja bez toga ne sedam u auto/motor....na konto tog snimka navataše idiota koji umalo pregazi dete na pešačkom......jbg. drukara sam i time se dičim edit: Drugar imao bliski susret sa traktorom ...na konto mog snimka naplatio mislim oko 600.000 rsd. pijani ratar isto kažnjen Da pocnete da iznajmljujete usluge (salu na stranu, jos uvek ne znam zasto nisam stavio kameru u auto...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 4963 Napisano Septembar 26 Drug član, 771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Abi je napisao: Da pocnete da iznajmljujete usluge (salu na stranu, jos uvek ne znam zasto nisam stavio kameru u auto...) pa kad si stipsa. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 168 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, QmBGD je napisao: Što se tiče kamere (dash-cam), ja već preko deceniju ih imam u autu, za "ne daj Bože" ako zatreba. I na motor sam je ugradio, prednja i zadnja... Kako to izgleda na motoru i ako moze neki link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3352 Napisano Septembar 26 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Nevezano za temu... jel ove kamere iz auta validan dokaz na sudu u slucaju sranja... I drugo pitanje , koliko su otpilike ? Kolko sam ja upoznat, nije zakonski obavezno da se uvaži snimak, ali se često dešava da se uvaži i bude od koristi. Ja koristim 70mai (to je zapravo Xiaomi) već 6-7 godina. Odličan kvalitet snimka, dosta velika širina, zvuk snima izvanredno. Ne vidim šta bi više moglo da treba od ovoga. 70mai Dash Cam 1S Voice Control Smart Driving Assistant 70MAI.STORE The 1S Dash Cam captures clear road details at 1080P with Sony IMX307. Night owl vision for HD recording even at night. Loop recording overwrites unlocked videos to free up space. Voice commands for... Cena je i tad bila kao i sad, smešno. Ima modela koji imaju ekran, ali ne vidim poentu, preko telefona se jako lako upravlja njome i pregledaju snimci, verovatno i lakše nego na malom ekranu. Ima i verzija koje imaju GPS, one prikazuju i trenutnu brzinu kretanja (ako je to uopšte plus ) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7563 Napisano Septembar 26 Solo Rider, 3067 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan U svim varijantama bolje imati nešto ..nego doći sa qrcem u ruci SoloRider 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3953 Napisano Septembar 27 (promenjeno) Drug član, 887 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, DuleTs je napisao: Kako to izgleda na motoru i ako moze neki link Kamera je Viofo MT1, centrala mi je ispod sedišta, a kamere se montiraju gde kome odgovara, može slika da se rotira tako da nema da je "naopačke" postavljena... Kao i u autu, kamera se pali kada se da kontakt i gasi se sa gašenjem motora. Ima WiFi za povezivanje i podešavanja, skidanje snimaka... Kod mene je prednja iza vizira, zadnja na blatobranu. Promenio Septembar 27 član QmBGD 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...