donmarkoni® 266 Napisano Septembar 25 (promenjeno) drumski ratnik, 168 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan INFORMER: Sudar kamiona i motora Snimak sa kamere mog prijatelja Zna li neko nešto više? Promenio Septembar 26 član donmarkoni® Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2641 Napisano Septembar 25 Drug član, 1596 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam niz bubanj malo posle, rekoh bih da sam video da je sedeo. Losa procena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1011 Napisano Septembar 25 (promenjeno) Zainteresovan, 418 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Bubanj potok zajeban. Svi hoce u levu traku. Onda ti krenes srednjom da pretices i evo sta se desi... Nadam se da je kolega dobro... I da ce bar neki od nas da nauce nesto iz ovoga, ja prvi Promenio Septembar 25 član ske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Septembar 25 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt , mogao je da zavrsi pod tockove...u qrac... Nevezano za temu... jel ove kamere iz auta validan dokaz na sudu u slucaju sranja... I drugo pitanje , koliko su otpilike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9529 Napisano Septembar 25 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Koju sreću je imao da ovako prođe...auuh...strašno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 266 Napisano Septembar 25 drumski ratnik, 168 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Jbt , mogao je da zavrsi pod tockove...u qrac... Nevezano za temu... jel ove kamere iz auta validan dokaz na sudu u slucaju sranja... I drugo pitanje , koliko su otpilike ? Komšo, ti li si? Za prvo pitanje ti je kompetentan @Skyrunner, ako se ne varam. A za drugo... Nemam pojma, ne vozim auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7626 Napisano Septembar 25 Drug član, 2916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Validan jeПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Septembar 25 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @donmarkoni® , Mare ?! Iz Slavka Rodica ? Zajebavas me da si na forumu a nisam znao da si ovo ti ?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 266 Napisano Septembar 25 drumski ratnik, 168 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Darko Mihajlovic said: @donmarkoni® , Mare ?! Iz Slavka Rodica ? Zajebavas me da si na forumu a nisam znao da si ovo ti ?!?! Ja, ja, mada spadam već 'vamo u Knezevačku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Septembar 25 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Idi jbt .... Haha .. top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12439 Napisano Septembar 25 Ne silazi, 7272 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi rođendan. Hvala gospodu Bogu što mu je odložio. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2589 Napisano Septembar 25 Drug član, 1289 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, ske je napisao: Bubanj potok zajeban. Svi hoce u levu traku. Onda ti krenes srednjom da pretices i evo sta se desi... Nije ovo srednja traka, nego spora… 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1011 Napisano Septembar 25 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ma svejedno, krenes u srednju, pa guzva i tu, onda aj na brzinu cu da ih preskocim sporom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1448 Napisano Septembar 25 Drug član, 936 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je covek ok. Imao je srece da ga kamion nije pregazio. Svima za nauk, ne treba jurcati sporom trakom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8280 Napisano Septembar 25 (promenjeno) Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: @donmarkoni® , Mare ?! Iz Slavka Rodica ? Zajebavas me da si na forumu a nisam znao da si ovo ti ?!?! Crvena afrika ? Da nije on onaj što tuViva... Sto se tiče sudara, negde sam video da je decko ok, sačekao je hitnu koja ga je odvela na ispitivanje, valjda ce sve proci dobro. Mnooogo je sreće imao ovde, ali mnogo. Promenio Septembar 25 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Septembar 25 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, ProMaster said: Crvena afrika ? Da nije on onaj što tuViva... Svi znamo da je tuvivanje dok radi chech engine losa stvar 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8280 Napisano Septembar 25 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio na to, govnaru.. Nego se traži divljak iz kraja koji budi pošten svet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Septembar 25 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa , pa to su trkaci posle Mareta.... Onaj plavi krš , gikser, iz one perionce , i drugari mu , preko puta Portofina , uzbrdo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano Septembar 25 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Колега свећу да пали сваке године на овај дан... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10960 Napisano Septembar 26 Ne silazi, 2187 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan O cemu je razmisljao kad je tako jurio skroz desnom trakom? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6561 Napisano Septembar 26 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Prva kiša...i ti sebi dozvoliš da se u laganom nagibu nađeš na razdelnoj liniji..između dva kamiona? Ovaj što snima se vozika levom trakom jebi ga..Onaj sa šleperom, takođe ne bi trebalo da je u srednjoj (verovatno je obilazio mešalicu)..ali pošto to ne može da se promeni...promeniš se ti. Kaže se..strpljen, spašen. Mnogo loše, mnogo...prosto ovako ne treba. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2489 Napisano Septembar 26 ODUSTO OD DIJETE, 2612 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kardinalna greška vozača motora. Krenuo da se provuče između dva kamiona i verovatno nije dobro procenio brzinu i udaljenost ovo dvoje a i svoje mogućnosti. Ako je ovo nameračio trebao je po gasu i da se provuče na vreme, zakasnio i verovatno neiskustvo ili panika i udara u mixer. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3953 Napisano Septembar 26 (promenjeno) Drug član, 887 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako, potpuno nerezonski potez... Neverovatan splet srećnih okolnosti na kraju ipak. Edit: Krivina na desno i nagib motora, nije mogao u levom retrovizoru da vidi gde je tačno kamion koji je pretekao... Što se tiče kamere (dash-cam), ja već preko deceniju ih imam u autu, za "ne daj Bože" ako zatreba. I na motor sam je ugradio, prednja i zadnja... Promenio Septembar 26 član QmBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 428 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tako neiskusna i suluda vožnja, bez ikakvog obzira prema sopstvenom životu. Prosto neverovatno! Viđam svakodnevno ovakve "motoriste" u gradu, i u velikom broju slučajeva im prođe ludovanje. Ali ponekad se poklope kockice i dođe do ovoga. Neverovatno mi je da neki motoristi "moraju" da se provuku, obiđu, preteknu vozilo pod bilo kakvim okolnostima! Jednostavno ne mogu da ukoče i sačekaju par sekundi, dok se ne raščisti situacija. Kao da ih nešto nagoni na to 6 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 181 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma krive su kamiondzije... posto je kolega nas i mi nikada ne gresimo i mi nikada nismo krivi... Ovo treba i u bahate mamlaze da se postavi... mogao je bez kacige da pokusa dase provuce... mozda bi imao bolju areodinamiku kao Triniti u Matrixu, a mozda je i krekovao kod Matrixa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...