JoeD 591 Napisano Septembar 5 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Registracija skoci za 50 evra otprilike, sto na godinu dana i nije neka cifra, slabo ima motora od 500ccm u zadnje vreme. Tako ja za prvi motor gledao nesto do 500ccm zbog registracije, na kraju zavrsih na 850 i sa registracijoim kao za auto od 2000ccm.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 311 Napisano Septembar 5 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Drug ima cbf500 planira da ga proda. Zanima li te?Sent from my SM-S918B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 5 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Don_Kihot je napisao: Drug ima cbf500 planira da ga proda. Zanima li te? Sent from my SM-S918B using Tapatalk @Don_KihotOdakle je, kakvo je stanje, koje godiste, cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 311 Napisano Septembar 5 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Užice, motor je dobar baš često smo išli u vožnu zajedno. Išao je najduže do Grčke pre nekih godinu dana ja tad nisam bio. Išli smo do Trebinja zajedno. Čini mi se da je 2004, ali mogu ti sve proveriti ili te povezati sa njim ako te zanima.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 5 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Don_Kihot je napisao: Užice, motor je dobar baš često smo išli u vožnu zajedno. Išao je najduže do Grčke pre nekih godinu dana ja tad nisam bio. Išli smo do Trebinja zajedno. Čini mi se da je 2004, ali mogu ti sve proveriti ili te povezati sa njim ako te zanima. Sent from my SM-S918B using Tapatalk @Don_Kihot zanimljiv mi je, to je modernizovan cb500, agregati mi se cini da su jako slicni a ostalo je poboljsano, jedino da li cu finansijski dobaciti zavisi od toga koliko trazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 311 Napisano Septembar 5 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Zvah ga sad, ne javalja se, na poslu je verovano gužva. Ima auto malo veće vrednosti, planira da proda auto (auto je već u oglasima) i motor pa da uzme jeftiniji auto i bolji motor..možda se i predomislio, ali čuću se sa njim posle pa ako prodaje poslaću ti u poruci broj i ti zovni pa nek ti kaže šta i kako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 5 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Don_Kihot je napisao: Zvah ga sad, ne javalja se, na poslu je verovano gužva. Ima auto malo veće vrednosti, planira da proda auto (auto je već u oglasima) i motor pa da uzme jeftiniji auto i bolji motor..možda se i predomislio, ali čuću se sa njim posle pa ako prodaje poslaću ti u poruci broj i ti zovni pa nek ti kaže šta i kako. Okej, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 828 Napisano Septembar 6 (promenjeno) Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta, barem je kod 500tki jasna stvar, kawa er5, Honda cb500, suzuki gs500, u tom nekom sličnom cenovnom rangu. Imaš Blažinu Er5-icu, imaš preporučen pouzdan hondin agregat koji je vozio kolega, imaš preporuku za motor od koleginog prijatelja. Idi pogledaj, sedi na motor i vidi šta tebi najviše leži i odgovara. Svaka preporuka zlata vredi, a dobra je i za kasniju prodaju opet na ovom istom forumu. O kilometraži nemoj da razmišljaš, teško da bilo koji ima realnu navedenu kilometražu. Gledaj stanje, rad, to su sve agregati koji postoje decenijama i generalno su pouzdani. Promenio Septembar 6 član Luka9905 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 7 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim, pazario sam hondu cb500 ciji je bivši vlasnik @kvaicnenad, u ponedeljak resavam papire i dolazi motor, hvala svima na veoma korisnim savetima, mislim da uopste nisam pogresio. Jos samo par pitanja za bivseg vlasnika posto od trenutka kada ga je prodao nista nije radjeno zanima me sta bi trebao da promenim, uradio bi servis( ulje ,filter ulja i vazduha) koje ulje si koristio i sta preporucujes, da li je menjana rashladna tecnost i kad, svecice? Plocice vidim da imaju jos mesa samo me zanima koliko su stare, kociona tecnost, da li je kad je stavljen top podesavan karburator i smeša ili nije bilo potrebe posto planiram da stavim fabricki da vidim sta mi se vise svidja i ako se setis necaga slobodno spomeni. Bice slike kad stigne motor 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Septembar 7 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da zameniš karike i ležajeve radilice. Ostalo redovno sve. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9623 Napisano Septembar 7 Ne silazi, 2266 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @mile94 Čestitke na kupovini, odličan izbor ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 300 Napisano Septembar 7 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, mile94 said: Evo da se pohvalim, pazario sam hondu cb500 ciji je bivši vlasnik @kvaicnenad, u ponedeljak resavam papire i dolazi motor, hvala svima na veoma korisnim savetima, mislim da uopste nisam pogresio. Jos samo par pitanja za bivseg vlasnika posto od trenutka kada ga je prodao nista nije radjeno zanima me sta bi trebao da promenim, uradio bi servis( ulje ,filter ulja i vazduha) koje ulje si koristio i sta preporucujes, da li je menjana rashladna tecnost i kad, svecice? Plocice vidim da imaju jos mesa samo me zanima koliko su stare, kociona tecnost, da li je kad je stavljen top podesavan karburator i smeša ili nije bilo potrebe posto planiram da stavim fabricki da vidim sta mi se vise svidja i ako se setis necaga slobodno spomeni. Bice slike kad stigne motor Ulje Ipone R4000rs 15W50, imas ispod sedista na plastici zalepljenu nalepnicu, pise datum kad je zamenjeno i kilometraza, filter ulja sam menjao pri svakoj zameni ulja. Filter vazduha je menjan pre 2 godine, prosle godine je samo izduvan kompresorom. Svecice su takodje menjane pre 2 godine (oduzmi od te kilometraze koja pise na nalepnici nekih 7000km). Prosle godine na pocetku sezone je menjan disk, stavljeno pancirno crevo, kociona tecnost, antifriz, lezajevi u tockovima i semerinzi, remontovan alnaser. Mislim da je u aprilu prosle godine kupljena i zadnja nova guma, koja je posle 100km pokupila ekser na putu, tako da imas crvica na njoj. Ventili su ti menjani kada i gume, na prednjoj pogledaj DOT. Kada je Ranko (abartmaniak) radio to na motoru, nisu imali polusinter plocice, tako da nismo dirali te organic koje su na njemu 2 ili 3 godine. Zadnja guma treba da je 130/80 r17, bila je neka nestasica guma kada je kupovana tako da je stavljena 130/70 r 17 (mislim), tako da kad je potrosis stavi odgovarajucu dimenziju. Provozaj sa tim auspuhom par stotina kilometara da steknes utisak kako motor vuce i ide, pa onda probaj fabricki. Nece ti se dopasti fabricki, bice ti lenj motor i mnogo tisi. Taj auspuh kad sam stavio motor je prodisao. Vidim da na slikama nema kofer, ja sam ga prodao sa koferom na koji sam stavio led traku i spojio sa stop svetlom. Ako nema kofer, skini poklopac stop svetla i raskaci zice sa kucista sijalice, mislim da sam ih na konektor montirao, jer ti nece trebati ta zica sa dzeksnom. Akumulator ti je 3 godine star, mislim. Ako nemas, kupi smart punjac iz Lidla (oko 2500 din je valjda) pa ga preko zime odrzavaj. Ne mogu da se setim niceg vise, kad stigne motor, ako te jos nesto zanima pitaj. U zdravlju ga vozio, i puno lepih kilometara ti zelim 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 7 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan @kvaicnenadHvala na detaljnom odgovoru, ide kofer uz njega i da, ima led svetlo da se priključi sto mi se dopada, primetio sam da nema rashladne tecnosti u ekspanzionom sudu pa sam se malo zabrinuo ali sve ce biti reseno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 7 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan @kvaicnenadKoja rashladna ide? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 300 Napisano Septembar 7 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan To je vise pitanje za @abarth_maniac, on je menjao, pa zna sta je sipao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 7 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce se @abarth_maniacjaviti, znacila bi mi ta informacija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 7 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Treba da zameniš karike i ležajeve radilice. Ostalo redovno sve. Naručeno, stiže sutra, a i nije neki posao, samo dva klipa ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 7 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko crash barove za cb500 ili padove sve jedno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 81 Napisano Septembar 7 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 9. 2024. at 15:41, aca-ks je napisao: Ако могу да понудим Хорнет 600 Jel moze na njega da se montira vizir? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 837 Napisano Septembar 8 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, kick88 je napisao: Jel moze na njega da se montira vizir? мислим да може Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Septembar 8 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, kvaicnenad said: To je vise pitanje za @abarth_maniac, on je menjao, pa zna sta je sipao. Pozdrav drugari. Sipan Ipone antifriz. Radiator Liquid pise na boci. @mile94 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Septembar 8 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, mile94 je napisao: Ima li neko crash barove za cb500 ili padove sve jedno? Da li mozes da uslikas kako je resen izvod za kofer. I ospod sedista kako je povezano. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 10 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 9. 2024. at 17:42, Zarkela je napisao: Da li mozes da uslikas kako je resen izvod za kofer. I ospod sedista kako je povezano. Hvala Nisam ni ja jos pogledao, mogu sutra, videcu, ali mislim da je na izvod za stop svetlo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile94 25 Napisano Septembar 10 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cb500 Prijavi odgovor kao problematičan Ev i koja slika, uskoro detaljan pregled 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Septembar 10 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, mile94 je napisao: Nisam ni ja jos pogledao, mogu sutra, videcu, ali mislim da je na izvod za stop svetlo Kontao sam da je na izvod od stopa. Nego mene interesuje kako je to skriveno, reseno. Da mi da novu ideju ili da se drzim moje zamisli hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...