MF 4435 Napisano Četvrtak u 20:52 Drug član, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bežanijska kosa, kod Instituta za inkluziju, takođe 2 parking mesta za motore, sa znakom, takođe često parkiran auto na tom mestu iako ima praznih mesta pored....Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 929 Napisano Četvrtak u 22:32 BJB Maxi Scooter Club, 2109 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan За то би требало казна да се пише, јер је нама забрањено да се паркирамо на паркинг место које је обележено за аутомобиле. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 480 Napisano Četvrtak u 22:51 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 3. 2025. at 22:32, bracabgd je napisao: За то би требало казна да се пише, јер је нама забрањено да се паркирамо на паркинг место које је обележено за аутомобиле. Raširi Ne znam...dal je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3127 Napisano Četvrtak u 22:52 Drug član, 1604 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 3. 2025. at 22:32, bracabgd je napisao: За то би требало казна да се пише, јер је нама забрањено да се паркирамо на паркинг место које је обележено за аутомобиле.Jeste li? Ako parkiram na mesto za auto i platim parking telefonom, dobiću kaznu?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3738 Napisano Četvrtak u 22:59 Malinar u pokusaju, 1753 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti neće prihvatiti poruku, jer tablice nisu istog formata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2462 Napisano Četvrtak u 23:04 Drug član, 802 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da format igra ulogu, meni uplate preko telefona i prođe bez problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3127 Napisano Četvrtak u 23:04 Drug član, 1604 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ako dođem da parkiram auto sa tablicama strane zemlje? Inače mislim da sam plaćao par puta za prethodni motor ali ne mogu da tvrdim da li sam samo hteo ili stvarno platio.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 929 Napisano Četvrtak u 23:16 BJB Maxi Scooter Club, 2109 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Требало би да је забрањено, али све то треба проверити. Нисам 100% сигуран али мислим да не сме мотор на место обележено за аутомобил и ако платиш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 929 Napisano Četvrtak u 23:27 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2109 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan https://nsuzivo.rs/novi-sad/parkiranje-motocikla-u-gradu-evo-gde-se-nalaze-parking-mesta-i-koliko-kostaju Ево ово сам нашао, значи половично сам у праву. Нашао сам још пар тема на форуму о овом проблему, неке старе и по 10 година Promenio Četvrtak u 23:29 član bracabgd Допуна поста Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4280 Napisano Četvrtak u 23:51 Drug član, 961 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Motor je dozvoljeno parkirati svugde gde i automobil. Strahinjića bana pre ugla sa Dobračinom dva mesta, i Strahinjića bana ugao sa Dositejevom 3 mesta za motocikle, jasno obeležena. TC Ušće, TC Mercator, Delta city, BEO SC... Imaju jasno obeležena mesta za motore. Što se mene tiče, bolje da možemo da parkiramo svugde gde ne smetamo, samo da se ne plaća. Parkiranje u pešačkim zonama treba da se kažnjava. Pa mene su skidali sa bicikla u Knezu kao klinca i šamarali jer vozim pešačkom zonom... A onda opet, u pešačkim zonama postoje parkinzi za motore - Zmaj Jovina ispred Pošte i ispred TANJUG -a sa druge strane... Ostali od ranijih vremena. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3738 Napisano Petak u 00:42 Malinar u pokusaju, 1753 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, zaboravljate da u ovoj zemlji postoje i mesta van Beograda, a tu toga nema... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
partlov 77 Napisano Petak u 17:13 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 3. 2025. at 23:51, QmBGD je napisao: Motor je dozvoljeno parkirati svugde gde i automobil. Raširi Mislim da ovo nije baš tačno, osim ako grad ne donese eksplicitno odluku kojom ovo dozvoljava (jer na kraju grad reguliše uređenje javnih parking mesta). Striktno govoreći, član 65 Zakona o bezbednosti saobraćaja kaže: Prilikom parkiranja vozač je dužan da vozilo parkira na jednom parking mestu predviđenom za parkiranje te vrste vozila. Znači isto kao što parkiranje auta nije dozvoljeno na parking mestu za autobuse, tako je i ako gledamo motore i aute. Viđao sam takođe negde komentare da ljudi kažu da može da se parkira ako se parkiraju dva motora, što je još gore u ovom slučaju jer em si parkirao dva vozila em je neodgovarajuće vrse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1715 Napisano Petak u 18:22 Drug član, 1061 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan A ako se stane izmedju dva parkinga gde je bandera? Da li je i to prekrsaj? Na tom mestu je parking kraci, moze taman motor da stane. U ns je takvih parkinga sijaset. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11528 Napisano Petak u 18:28 Ne silazi, 2415 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije precrtan zutim ,mislim da moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 929 Napisano Subota u 14:04 BJB Maxi Scooter Club, 2109 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 3. 2025. at 18:22, Zarkela je napisao: A ako se stane izmedju dva parkinga gde je bandera? Da li je i to prekrsaj? Na tom mestu je parking kraci, moze taman motor da stane. U ns je takvih parkinga sijaset. Raširi Ово и пише у овом чланку од пре 2 године, могу 2 мотора на обележено место за ауто. Питам се само како би третирали троточкаше, МП 3 и тако то Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4776 Napisano Subota u 15:42 Drug član, 1144 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu je dozvoljeno parkiranje motocikla na obeleženom parking mestu, koje se ne plaća, ili koje se plaća i koje platiš, eventualno ako je striktno zabranjeno parkiranje za motore. To, kao, dva motora na jednom parking mestu, nema veze, jedino što je kulturno. Ko mi pokaže kaznu zato što je parkirao motor na obeleženom parking mestu, koje se plaća, ili ne, a da nije označeno da je zabranjeno za motocikle, plaćam piće. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7377 Napisano Nedelja u 00:03 Drug član, 3110 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bolje mu plati kaznu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 431 Napisano Nedelja u 15:41 Svrati ponekad, 434 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Kada bih na Vracaru parkirao motor na obeleženim zoniranim mestima, predvidjenim za automobile, ne bih brinuo za kaznu. Vise bih brinuo da li će mi besni vozač auta odgurati,.pomeriti motor da bi on uparkirao svoj auto! Tolika je frka za parkiranje, a tamo mu neki motor zauzima parking mesto Plus, na Vracaru postoje parking senzori na svakom mestu, tako da bi davali lazno obavestenje, jer motor ima malu masu i ne bi prekrio senzor, koji bi pokazivao da je mesto slobodno, a nije!Tako da je moj topli savet da ne parkirate svoje voljene dvotočkaše na obelezena parking mesta za automobile!Sreca pa je pisanje kazni od strane komunalaca na nivou statističke greške!:mobilizator: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...