Gile 1633 Napisano Jun 6 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto ali pukao me zivac da menjam motor, gledam da uzmem novog Morinija ili Stroma, garaza vec puna, unutra jos Vulcan i LTD, pa sam resio da pokusam da prodam svog Versysa. Motor je najbolji i najlepsi na oglasima (svaki Cigo svoga konja hvali), nakrcan opremom - poviseni vizir, nosac navigacije i telefona, mrezica na sedistu, crash barovi, maglenke, centralni kofer Kappa i bocni koferi Givi, tank torba, Scotoiler. Odradjen servis kod Kalca u KVu u martu, sve zivo utegnuto, skoro se vratili sa Sicilije, 3500 km bez da stucne, prosle godine Austrija, Slovenija, Rumunija, Grcka, CG i Albanija vise puta... Motor za preporuku. Cena 4500, bez korekcije. Za dodatne informacije slobodno pozovite. Neki dan neka ga samo ovde pa ce i na PA ako se ne proda. 064 14 80 322 Mihailo - Gile 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7237 Napisano Jun 6 Drug član, 3018 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Buraz, posle versysa kad sedneš na stromića... Ima da se razočaraš. Kao da je popio bendžos... Sve usporeno.. I gas, i motor i kočnice... Brat kupio novog, vozam ga malo malo.. Nja... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16840 Napisano Jun 6 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Buraz, posle versysa kad sedneš na stromića... Ima da se razočaraš. Kao da je popio bendžos... Sve usporeno.. I gas, i motor i kočnice... Brat kupio novog, vozam ga malo malo.. Nja... A v2 cupanje iz niskih obrtaja i to? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7237 Napisano Jun 6 Drug član, 3018 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Motorcyclist said: A v2 cupanje iz niskih obrtaja i to? ...versys ga strpa u džep i kaže "šššš".. Na papiru je Vstrom jači 12ks, a kad ih probaš misliš da je slabiji 20ks. Nije sve u ciframa. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano Jun 6 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...versys ga strpa u džep i kaže "šššš".. Na papiru je Vstrom jači 12ks, a kad ih probaš misliš da je slabiji 20ks. Nije sve u ciframa.Hahahaha, lep opis, kolorizovano :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Jun 6 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: ...versys ga strpa u džep i kaže "šššš".. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2548 Napisano Jun 6 (promenjeno) Drug član, 1611 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: ...versys ga strpa u džep i kaže "šššš".. Na papiru je Vstrom jači 12ks, a kad ih probaš misliš da je slabiji 20ks. Nije sve u ciframa. Ne znam odakle vadiš ove cifre, nit su tačne za težinu što si ranije pisao niti sada za snagu što pišeš... Inače lep ovaj žućko iz oglasa, srećna prodaja Promenio Jun 6 član Milanezi 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1633 Napisano Jun 6 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je tako. Versys je zverka, drzak na gasu, u mojoj ekipi jos Tenera 700 i Tracer 9, vozimo barabar bez problema, samo sto ja uvek sipam malo vise goriva od njh jer ga zavrcem da bi isao. Nemam pojma, takvo mi raspolozenje sada, u planu su neke daleke destinacije i vece kilometraze, malo me ne drzi ni jedan motor nesto dugo osim LTDa iz 82'... Novi Versys mi je toliko vizuelno odbojan da ne razmisljam o njemu. Da dajem preko 10 soam ne zelim, tako da su mi ova dva ostala kao izbor. Mozda i Voge 900DSX. Videcu jos. U svakom slucaju cu zakazati test voznje pre odluke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7237 Napisano Jun 6 Drug član, 3018 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Milanezi said: Ne znam odakle vadiš ove cifre, nit su tačne za težinu što si ranije pisao niti sada za snagu što pišeš... Inače lep ovaj žućko iz oglasa, srećna prodaja Eto sad... Ispadam ja lažov ko da imam nešto od toga .. Za konje vidim sad da sam pogrešio, 7ks, a težinu nose totalno različito, Kad sedneš na motor imaš utisak da je versys teži jer mu je težište visoko, vstrom nosi težinu jako nisko, al je na papiru teži. Kao što rekoh, cifre ne znače ništa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2548 Napisano Jun 6 Drug član, 1611 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ne kažem da si lažov ali voliš malo da zalećeš, da pišeš onako, senzacionalistički Razlika u težini nije više od 7-8 kg, kakvih 30kg razlike, parkiraj ih jedan pored drugoga, zapitaj se gde je tih 30kg viška na stromu...i u jačini je razlika 6-7 ks... Versys je odličan motor, meni se lično ne svidjaju ta 2 cilindra i njihovo "čukanje", nema mi ugladjenost... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1633 Napisano Jun 6 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Milanezi je napisao: Ne kažem da si lažov ali voliš malo da zalećeš, da pišeš onako, senzacionalistički Razlika u težini nije više od 7-8 kg, kakvih 30kg razlike, parkiraj ih jedan pored drugoga, zapitaj se gde je tih 30kg viška na stromu...i u jačini je razlika 6-7 ks... Versys je odličan motor, meni se lično ne svidjaju ta 2 cilindra i njihovo "čukanje", nema mi ugladjenost... Jesi ti zadovoljan sa Stromom? I generalno koji ti vise odgovara, on ili Versys? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2548 Napisano Jun 6 Drug član, 1611 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljan sam, ovo mi je 4-ti po redu, ukupno oko 170 000 km na njima. V-Strom ima ugladjeniji agregat, komotniji je za dvoje, ima bolju zaštitu od vetra i za mene je bolji izbor ako ćeš praviti duže ture, pogotovo sa sapunikom. Možeš i sa njim da se zabaviš po krivinama, u njegovim granicama normalno. Oba su dokazana, bez nekih problema, pravi primerci japanske škole kvaliteta i pouzdanosti. Probaj oba pa izvagaj šta ti više leži... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7237 Napisano Jun 6 Drug član, 3018 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Milanezi said: Ne kažem da si lažov ali voliš malo da zalećeš, da pišeš onako, senzacionalistički Razlika u težini nije više od 7-8 kg, kakvih 30kg razlike, parkiraj ih jedan pored drugoga, zapitaj se gde je tih 30kg viška na stromu...i u jačini je razlika 6-7 ks... Versys je odličan motor, meni se lično ne svidjaju ta 2 cilindra i njihovo "čukanje", nema mi ugladjenost... Versys radi kao krupara, zuji, bruji, ali kažu ljudi to tako treba Vstrom je sav ko puter. I ima da ih izmerim, neće me mrzeti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1258 Napisano Jun 6 prisutan, 1135 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Na stočnu vagu pod itno!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8689 Napisano Jun 8 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Vstrom je motor za nekog ko ce stalno putovati u dvoje, pa mu znaci ta udobnost koju on ima i duze sediste, kada dvoje sedi. Ne znam koji je neki razlog da neko izabere Vstrom pre Versysa, osim nekih licnih razloga. Versys je zabavniji, ima mnogoooo bolje kocnice, bolje vesanje i meni je neobicniji, lepsi (znam, cudno je).. Srećna prodaja i pazi sta radis... 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1633 Napisano Jul 29 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan 25.7., cena ista. Primerak za pozeleti. Ovi na tehnickom mislili da kosta bar 6-7 soma. A kupac ga dobija za neverovatnih 4.5k. Salu na stranu, i dalje je na prodaju. Ako ne ode u narednih 20-ak dana verovatno cu da zapalim za Moldaviju s njim. Dok jos nije u sastavu Ruske federacije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Jul 30 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Možda koja slika više da se postavi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1633 Napisano Jul 30 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, brate, ali ako mi verujes nemam vremena da ga islikam. A da kacim umetnicke sa voznji necu jer i ja ne podnosim kad vidim takve na oglasu. A imam ih mali milion. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1633 Napisano Jul 31 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Evo svezih fotki. Kad bolje razmislim ne znam ni sto bih ga prodavao. Ovaj kofer ja koristim i ne ide uz motor, ide Kappa odlican klasicni crni 46 litara i bocni Givi sa nosacima, ja sam sve skinio, vise mi smeta nego koristi. Bili smo devet dana na Siciliji, sve sam stvari spakovao u ovaj metalni i jednu nepromocivu torbu. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Jul 31 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor! I svidja mi se blatobran zadnji, duzi je od ovog Kappa na mom modelu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9813 Napisano Jul 31 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Gile je napisao: Bili smo devet dana na Siciliji, sve sam stvari spakovao u ovaj metalni i jednu nepromocivu torbu. Svaka ti čast za ovo ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7237 Napisano Jul 31 Drug član, 3018 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Gile said: Evo svezih fotki. Kad bolje razmislim ne znam ni sto bih ga prodavao. Tačno znam taj osećaj, pre koji dan sam skinuo oglas za svog, jer ne znam šta za te pare, a za sve što bi želeo moram da dodam barem par hiljada.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1633 Napisano Jul 31 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: Svaka ti čast za ovo ! Hvala. Sto vise putujem sve vise shvatam koliko ti je u stvari malo toga potrebno za put. Dokumenta i pare, papuce, cetkica za zube, par gaca, carapa i majica, naocare za sunce, punjac za telefon, kisno odelo i rezervno moto odelo u nepromocivu vrecu i to je to. Bez svega ostalog se moze, a ima i da se kupi usput. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1633 Napisano Jul 31 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Andrej_Hotstepper je napisao: Tačno znam taj osećaj, pre koji dan sam skinuo oglas za svog, jer ne znam šta za te pare, a za sve što bi želeo moram da dodam barem par hiljada.. Meni samo nesto proradi da menjam, bez realnog razloga. I ako prodam ovo ne znam sta cu da kupim posle. Mozda novog Stroma, ali sto vise citam sve vise se hladim, svi su u fazonu da nije za vozace koji vole agresivniji stil voznje. Opet putujem dosta na duge relacije, pa mi on nekako deluje kao logicno resenje... I Moto Morini mi je vrh. Mozda neki idealan prelaz i kompromis izmedju Stroma i Versysa. Agregat iz Versysa, tockovi i konstrukcija kao na Stromu. A lepsi od oba, moje subjektivno misljenje. Da na njemu pise bilo koje japansko ime kupio bih ga na keca. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1633 Napisano Jul 31 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Lep motor! I svidja mi se blatobran zadnji, duzi je od ovog Kappa na mom modelu. Hvala, Neso. Ovako sam ga kupio, ne znam da li je fabricki. Dolazicu u avgusutu cesce do KGa kako stoje stvari, pa ti se javljam da popijemo nesto i da se upoznamo, a i da razmenimo utiske o masinama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...