Gile 1469 Napisano Octobar 28 Drug član, 833 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe. Ali dzaba. Sacekaj januar, planuce za satic po toj ceni. Da mi nije puna garaza ja bih ga uzeo. Pre neki dan upade cale, pita ciji su ovo motori? Ja tuc muc, samo me pogledao i okrenuo se... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9612 Napisano Octobar 28 (promenjeno) Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Gile, daj fotku garaže ! Šalim se malo, isto kao sa Skarabeom, uhvatio me "crv" da menjam. Sad bih da prodam što pre, a kad pomislim da ću, dok ne uzmem drugi da peglam bus po Bg-u, muka mi je...A još veća da idem kolima... edit: Čak sam razmišljao da uzmem onaj el.trotinet od Ghostrider-a za po gradu, ali u uputstvu što je okačio piše: Rider Age 16-50 Ne uklapam se ni ovde... Promenio Octobar 28 član Blaza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Octobar 28 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nema oglasa na PA, hteo da pokazem drugaru... koja je cena sad komplet, a koja bez nosaca i kofera, izgubio sam se u silnim postovima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9612 Napisano Octobar 28 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni produžavao oglas... Ovde sam postavio na prethodnoj strani cenu, ovakav kakav je za 1.650 evra, sa sva tri kofera. Da skinem bočne kofere sa nosačima, i da skinem zadnji kofer sa pločom i nosačem, bilo bi fiksno 1.450 evra, a od mene i pun rezervoar goriva. Beton cena. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 28 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Smesna cena, alal vera. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...