john314 620 Napisano Novembar 14 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravljaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Novembar 14 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Zakonski su oni upravu. Ljudski i sve ostalo nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Novembar 14 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 7 meseci...zatezanja..dal' je moguće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Novembar 14 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Do godinu dana. Nije to nista cudno. Nego mene zivo interesuje kad ce za Ki da se cuje nesto lepo. Stalno neke gluposti isplivavaju. Valjda smo tak'i po mentalitetu. Naopaki i sto bi rekao Mile tranzicija, jednom recju zajebani. Al ne na pohvalan nacin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Novembar 14 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, john314 je napisao: Moram se javiti 4.12.2024 Pa i to je za ljude, samo zeni ni reci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3541 Napisano Novembar 14 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Zarkela je napisao: Do godinu dana. Nije to nista cudno. Nego mene zivo interesuje kad ce za Ki da se cuje nesto lepo. Stalno neke gluposti isplivavaju. Valjda smo tak'i po mentalitetu. Naopaki i sto bi rekao Mile tranzicija, jednom recju zajebani. Al ne na pohvalan nacin. Nemoj tako, a Sava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Novembar 14 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan odoše pare što sam mislio dati za jednog lepog squire telekastera Jbgjbgjbgjbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Novembar 14 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Saću svirati qurcu,da izvinu dare i mare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4432 Napisano Novembar 14 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zaradio 6 poena , metar dana i 30k .. Naravno , dosao covek i doneo mi zabranu u novembru...em prosla sezona , em ladno , em imam dozvolu za dedamrazijadu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4814 Napisano Novembar 14 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I niko neće da vrda Jel se dogovarate ili je tako po presudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4432 Napisano Novembar 14 (promenjeno) Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Skyrunner said: I niko neće da vrda Jel se dogovarate ili je tako po presudi ako mene pitas - ovo je dogovor.. bilo je 6 popena , 20k din i 2 meseca... dogovorili se uz qrac , ali metar sam "kupio" sa 100e nepostupanje po naredjenju OSL ... a mentol , zaboravim da sam par dana pre toga prao motor i skinuo nalpenicu sa tablice Promenio Novembar 14 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2153 Napisano Novembar 14 Drug član, 970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Saću svirati qurcu,da izvinu dare i mareRaspitaj se, kažu, advokat to rešava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 104 Napisano Novembar 14 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ovi iskakali na instagramu, pa probajte njih: https://presretac.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4814 Napisano Novembar 15 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čega se sve ljudi neće setiti. Pošto je po zakonu oglašavanje advokata zabranjeno, oni kao prave udruženje koje šatro angažuje advokate da bi nekom besplatno pomogli. Ima ljudi koji tako rade na kilo pa ako prođe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Četvrtak u 08:02 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja zaokružio priču sa Kikindom otišao na sporazum kao kolega gore,nisam više mogao da slušam nebuloze advokata pa da mi stigne kazna u sred sezone. Tako da fina škola neponovilo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 828 Napisano Četvrtak u 08:14 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, CAJA said: Evo ja zaokružio priču sa Kikindom otišao na sporazum kao kolega gore,nisam više mogao da slušam nebuloze advokata pa da mi stigne kazna u sred sezone. Tako da fina škola neponovilo se. Čekaj, ovo su ti izrekli po osnovu sporazuma? Pa zašto toliko, kolika je bila predviđena kazna? Ja sam na sporazum platio 10k dinara i zadržao dozvolu, vozio 120,8 km/h, a ograničenje 80km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Četvrtak u 08:37 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Predvidjena kazna je 30h i tri meseca zabrana. Na sporazumu je moglo 20h i dva meseca zabrana ili 30h i jedan mesec…reko ide zima samo sam ih molio što pre da mi pošalju zabranu. Samo jedno pitanje tražim po netu bez uspeha da li mi zabrana važi od prijema ove presude ili tek treba da mi stigne rešenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 828 Napisano Četvrtak u 08:57 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, CAJA said: Samo jedno pitanje tražim po netu bez uspeha da li mi zabrana važi od prijema ove presude ili tek treba da mi stigne rešenje? Kada ti stigne saopštenje od strane MUP-a Od trenutka prijema saopštenja ili od datuma navedenog u saopštenju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7678 Napisano Četvrtak u 09:02 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, CAJA said: Evo ja zaokružio priču sa Kikindom otišao na sporazum kao kolega gore,nisam više mogao da slušam nebuloze advokata pa da mi stigne kazna u sred sezone. Tako da fina škola neponovilo se. Ovo isto bi ti sudija odredio u redovnom postupku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 828 Napisano Četvrtak u 09:02 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, ser said: Ovo isto bi ti sudija odredio u redovnom postupku... Da, to sam i ja pomislio, samo izgubi čovek pravo na sporazum naredne dve godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Četvrtak u 09:47 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Luka9905 said: Da, to sam i ja pomislio, samo izgubi čovek pravo na sporazum naredne dve godine... Ne planiram više kroz crveno u defileu. kako god bilo prošlo nema više nerviranja oko ovoga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Četvrtak u 10:04 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Luka9905 je napisao: Kada ti stigne saopštenje od strane MUP-a Od trenutka prijema saopštenja ili od datuma navedenog u saopštenju. Koliko znam, od datuma uručenja, drugar je tako gledao datum sa rešenja, pa se ispostavilo da je ostalo još par dana, baš se pogodilo da ga zaustave i onda su mu skroz uzeli dozvolu. Bolje upiši datum kad ti donesu i od tada računaj 2 meseca, a kad prođe rok proveri u SUP-u, ja bi tako uradila. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 828 Napisano Četvrtak u 10:39 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Alexandra995 said: Koliko znam, od datuma uručenja, drugar je tako gledao datum sa rešenja, pa se ispostavilo da je ostalo još par dana, baš se pogodilo da ga zaustave i onda su mu skroz uzeli dozvolu. Bolje upiši datum kad ti donesu i od tada računaj 2 meseca, a kad prođe rok proveri u SUP-u, ja bi tako uradila. Tako je, gleda se datum uručenja Saopštenja, sem ako nije u Saopštenju naveden datum. Sud nije organ koji može da evidentira meru, to je nadležnost MUP-a, a to rade po primljenom sudskom Rešenju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8438 Napisano Četvrtak u 13:20 4_tocka_i_karoserija, 1875 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, brate, odluči se. Sad može da se bira 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4814 Napisano Četvrtak u 14:28 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zabrana počinje od prijema akta od policije. Kao što je rečeno, ako u tom aktu piše neki budući datum nakon prijem, onda od tad. Ne znam samo odtkud vam ovo da u naredne dve godine ne može neki novi sporazum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...