Alexandra995 4575 Napisano Mart 20 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Slično je prošle godine mene lik isekao - idemo u istom pravcu, 4 trake - 2 po smeru, T raskrsnica, krećem se bulevarom, dakle imam prvenstvo prolaza. Čovek uredno daje desni migavac da skrene u sporednu sa bulevara, al' ne ode desno, nego je samo uhvatio luk i isekao sve 4 trake bez da se uveri da može bezbedno da izvede radnju. I to nije uspeo iz prve, nego se vratio u rikverc jer se precenio... Ne može više čovek da pretpostavi šta sve budalama može da padne na pamet. Čuvajte se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 437 Napisano Mart 20 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Sigurne nebeske staze druze! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 20 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ode tema u Crnu hroniku. Siroki ti bili putevi nebeski Aleksandre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Mart 20 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Žalosno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1514 Napisano Mart 20 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, živke said: Koliko vidim kolega se kretao ulicom Džordža Vašingtona, udes se desio ispred semafora kod ukrštanja sa Palmotićevom. Svakako je vozač Fabije imao punu liniju i obavezan smer kretanja, nije dozovljeno raditi polukružno tu. Ali ništa to ne menja, tuga velika Promenilo bi kada bi svi ti bahati kreteni popili koju godinu zatvora! Ali ovako... jos cemo nazalost vidjati ovakve teme i naravno, nisu oni krivi, nego svi na motorima... Neka pociva covek u miru, po meni je ovo ubistvo, nista drugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1488 Napisano Mart 20 Drug član, 571 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, dobiće uslovnu. Olakšavajuća okolnost će biti izjava tipa "nisam ga video, majke mi". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Mart 20 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Plašim se da ne bude da je motociklista vozio neprilagođenom brzinom...bla bla bla....jer motor ne baš uništen što će neki advokat da iskoristi 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Mart 20 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 3. 2024. at 7:07, BaneVuk58 je napisao: Uvek me zaprepaste tolika oštećenja i postavljam pitanje koja brzina potrebna da se toliko ošteti motor. Nikad nisu radjeni testovi kao kod automobila kad ih udaraju o zid Ima Bane po youtubu, moto crah testova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Mart 20 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Atorn je napisao: Ima Bane po youtubu, moto crah testova. Pogledaću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Mart 21 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Бог душу прости. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Mart 21 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandar Karalić će biti sahranjen u Subotu, 23.03. na Centralnom groblju u Beogradu. Skup isped kapele je u 11.30Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Mart 22 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 3/20/2024 at 7:52 PM, BaneVuk58 said: Plašim se da ne bude da je motociklista vozio neprilagođenom brzinom...bla bla bla....jer motor ne baš uništen što će neki advokat da iskoristi Prvo, bas mi je zao, sok u odnosu na ono “nije u zivotnoj opasnosti, polomio to i to”. Bas zalosna vest. Vezano za odgovornost, taj ce, ukoliko je imao u krvi nedozvoljenih supstanci, placati nenormalnu sumu novca osiguravajucem drustvu po regresnom zahtevu (verovatno tu i do 50.000e) a morace i lezati. Advokat ce pokusati ici na podeljenu odgovornost odnosno preuvelicati doprinos pokojnog ovom nesrecnom dogadjaju. Tipa bila je guzva, ovaj jurio ko zna koliko, vestak saobracajne struke moze svasta da naprica i napiskara o tome itd itd itd. Ovoga ce ojaditi osiguranje jer ce rodbina ojaditi osiguranje. Laka ti zemlja, kolega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Mart 24 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.3.2024. at 10:47, Punktmann je napisao: Au brate tuga. Znam tu ulicu kao svoj dzep. Mogu da se kladim da je beli punto znao da je policija nize, pa je okrenuo. Ljudi cuvajmo se - beli punto, beli pezo 206, beli saxo, kad ih vidite usporite. To cesto vozi problematicna grupa ljudi. Ali mora i da se uspori i da se ne pretiče u suprotnoj traci pod punim gasom u gradu. Kako mi je krivo za kolegu. Nadam se zatvoru za vozaca punta, i da se vrti na tv nekoliko dana da je ubijen motociklista, i da se za to ide u zatvor. I posle kao 'drukate ljude muriji'. A sad neciji sin lezi pod zemljom. Saucesce porodici. Kakve to predrasude imaš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Mart 24 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Kakve to predrasude imaš?Ako mozes malo da objasnis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4432 Napisano Mart 24 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/20/2024 at 10:47 AM, Punktmann said: - beli punto, beli pezo 206, beli saxo, kad ih vidite usporite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Mart 24 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Boze, ti stvarno mislis da su predrasude... policija me zaustavila 3 puta za 10 dana kad sam vozio drugarov pezo 206 beli, od toga jedno komplet pretresanje. Kada sam pitao sto me maltretiraju 3ci put rekli su da je to sumnjiv auto. Ja sam dodao, saxo i punto, racunam da je ista kategorija. Pogledaj po BG ko sve i kako vozi ta auta. Ako ti vozis takav auto, ne znaci da spadas u tu kategoriju. Ali statistika ne uzima u obzir osecanja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3362 Napisano April 7 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ne deluje da bila velika brzina, oko 60km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano April 18 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Искрено саучешће породици !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 75 Napisano Avgust 28 (promenjeno) Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drage moje kolege, ja sam Aleksandrov otac (Aleksandar Karalic Coa) i zelim svima vama u ime moje porodice da se zahvalim na podrsci koju ste nam upucivali dok se nac Coa borio za zivot u urgentnom centru, a i svima vama koji ste dosli da ga ispratite ne vecni put ispred kapele na Centralnom groblju u Beogradu. P.S. Danko, Coa nije obilazio kolonu automobila iz prostog razloga jer je i nije bilo, sto je jasno i uocljivo na snimcima kamera MUP-a, jer je taj deo centra apsolutno pokriven svakim milimetrom kamerama. Drugo, ta ulica je sa dve trake u smeru ka Dorcolu gde je nastradao Coa, a u suprotnom smeru cak sa tri trake. Coa se kretao brzinom od 69 kilometara na sat, sto je zabelezena zadnja brzina na displeju motora, a DROGIRANI NARKOMAN, kojem je nadjen kanabis u urinu, je radio polukruzno levo iz krajnje desne trake. Inace, vozac narkoman koji ima 24 godine je vec PRAVOSNAZNO osudjen na 4 (cetiri) godine zatvora zbog dilovanja narkotika i cekao je poziv za izdrzavanje kazne, i u medjuvremenu je usmrtio mog lepog Aleksandra. Jos jednom, hvala svima na podrsci. Promenio Avgust 29 član Ssone 6 70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Avgust 28 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Zaista mi je zao. Kao otac, ne mogu ni da zamislim kroz sta prolazite. Nek mu je vecna slava i siroki putevi nebeski. Nama koji ovde privremeno ostajemo zelim svu pamet i srecu. Da nijedan otac vise ne izgubi svoje dete. 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 437 Napisano Avgust 29 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je to momak bio! Tako da ljudis sta pisu ovde ponekad stvarno nema nikakve veze sa zivotom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5345 Napisano Avgust 29 Drug član, 1905 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uvek se u ovom tužnom podforumu treba zapitati: da li bih ovo što ću napisati ovde - rekao glasno pored oca, majke, brata, sestre nastradalog? Uvek, bez izuzetaka. Bog dušu neka prosti ovom mladom momku. 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Avgust 30 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Jebo zemlju u kojoj te osude, a onda te ne pošalju odmah na robiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dreamzz 87 Napisano Avgust 30 U prolazu, 14 postova Lokacija: NP Motocikl: Suzuki V Strom 650, Yamaha XC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/28/2024 at 10:27 PM, Ssone said: Drage moje kolege, ja sam Aleksandrov otac (Aleksandar Karalic Coa) i zelim svima vama u ime moje porodice da se zahvalim na podrsci koju ste nam upucivali dok se nac Coa borio za zivot u urgentnom centru, a i svima vama koji ste dosli da ga ispratite ne vecni put ispred kapele na Centralnom groblju u Beogradu. P.S. Danko, Coa nije obilazio kolonu automobila iz prostog razloga jer je i nije bilo, sto je jasno i uocljivo na snimcima kamera MUP-a, jer je taj deo centra apsolutno pokriven svakim milimetrom kamerama. Drugo, ta ulica je sa dve trake u smeru ka Dorcolu gde je nastradao Coa, a u suprotnom smeru cak sa tri trake. Coa se kretao brzinom od 69 kilometara na sat, sto je zabelezena zadnja brzina na displeju motora, a DROGIRANI NARKOMAN, kojem je nadjen kanabis u urinu, je radio polukruzno levo iz krajnje desne trake. Inace, vozac narkoman koji ima 24 godine je vec PRAVOSNAZNO osudjen na 4 (cetiri) godine zatvora zbog dilovanja narkotika i cekao je poziv za izdrzavanje kazne, i u medjuvremenu je usmrtio mog lepog Aleksandra. Jos jednom, hvala svima na podrsci. Žao mi je što morate da se borite sa takvim iskušenjem. Kao otac dvoje dece, ne mogu da zamislim tu bol. Kažu da vrijeme liječi sve, ali ja mislim da život nastavi da ide, i uhvaćeni u svom tom vrtlogu, mi nemamo drugi izbor - osim da nastavimo sa životom. Još je teže znati da najgori ljudski šljam može da sedne u auto i da ti bukvalno oduzme ono najdraže... Zakazali smo kao država, nema zakona, niko ne radi svoj posao savesno i odgovorno. Od srca vam želim da vam čitavim vašim bićem bude strpljivost, borite se sa životom koliko je to moguće.... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 75 Napisano Avgust 30 (promenjeno) Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, dreamzz je napisao: Žao mi je što morate da se borite sa takvim iskušenjem. Kao otac dvoje dece, ne mogu da zamislim tu bol. Kažu da vrijeme liječi sve, ali ja mislim da život nastavi da ide, i uhvaćeni u svom tom vrtlogu, mi nemamo drugi izbor - osim da nastavimo sa životom. Još je teže znati da najgori ljudski šljam može da sedne u auto i da ti bukvalno oduzme ono najdraže... Zakazali smo kao država, nema zakona, niko ne radi svoj posao savesno i odgovorno. Od srca vam želim da vam čitavim vašim bićem bude strpljivost, borite se sa životom koliko je to moguće.... Hvala ti na podrsci, na razumevanju. Veruj mi, budim se ujutro s'njim u mislima, lezem uvece s'njim u mislima. Sportista, trideset jedna godina zivota i dvanaest godina radnog staza, radio u V.K. Radnicki, Upravi za trezor, INGRAM.. Master prava, bavio se jedno vreme i ragbijem, 184 kilograma u misicima i 187 visine, a nikad se nije ne potukao, nego se nikad nije ni posvadjao u ovom zivotu. Motori su mu bili sve u zivotu. I onda, naidje osudjeni diler droge koji je uz to i narkoman, naduvan, i oduzme mi takvog momcinu.. Prosto to ne ide, neshvatljivo je. Kad su ga pitali ovi iz policije sto je to uradio, mrtav ladan je rekao da je bio gladan, pa se setio da ima gore neka brza hrana, te je napravio iznenadno okretanje preko pune linije. Kakva je to momcina bila, sve ti je jasno kad vidis da mu je ispracaj bio od preko dve hiljade ljudi, kako iz Beograda, tako i iz svih delova Srbije, inostranstva... Iz kapele su ga iznela njegova mnogobrojna braca, Dorcolci, Sumadinci, iz Zvornika, Topole, N. Pazara... Voleo je ljude, ljudi su voleli njega. Promenio Avgust 30 član Ssone 1 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...