keš 558 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ove Auxito sam namenio za motor, ali veceras cu probati jednu staviti u far od auta da vidim kako radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2063 Napisano pre 3 sati Drug član, 1296 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su se odlicno pokazale. Ali h4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 558 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao sam na desni kratki, levi ostavljam halogenu, da veceras mogu uporediti. Na dugom ne pase h7, tamo je H1. Bice i ovo dovoljno da se vidi razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...