Skittles 4018 Napisano Jun 16 Nemanja Stojanović, 1368 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći put kad me vidiš kao juče, zaustavljaj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Jun 16 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, SriverFX said: Sta bi sa radovima na kraju, jel su zavrseni? Ne samo da nisu zavrseni, nego sve stoji kao i prvog dana, nista nije pipnuto, naravno nigde radnika ni masina na vidiku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano Jun 16 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Од скретања пре Младеновца према Ђуринцима, скоро готово. Од Ђуринаца до Сопота још раде, макадам, каменчићи, дебили у супротној траци који избегавају рупе... Камел трофи... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Jun 18 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 4. 2024. at 21:13, misa-pei je napisao: Pustiš ga da pliva i lagano koriguješ. Rvanje sa volanom obično dovodi do pada. Kao kod magarca, pustiš ga da sam traži put i ti ga samo usmeravaš i gledaš da ne (s)padneš. Na deonici pre STR Koviona, iz pravca Ralje, "pojavile" se rupe u kolovozu. Par njih su duboke, sa oštrim ivicama (krateri) i teže se uočavaju. Uz gore navedeni savet "držati" levlju poziciju u traci (bliže zamišljenoj liniji). Pored jezera, do Trešnje nema rupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6040 Napisano Jun 21 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pažnja, nova opasnost na istom potezu o kom sam pisao u prvom postu! Počeli su neke "pripreme" ili kako god se to zvalo, pa su danas počeli da iskopavaju i prave pravougaonike tamo gde treba da se popravi donji sloj (valjda). U glavnom, pazite još više, ne vide se rupe, ivice su jako oštre, sve je u istoj boji i jako slabo se primeti dok se ne dođe do njih. Dubina je manje od 10cm. Oprez! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6040 Napisano Jun 28 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Počelo asfaltiranje! Pazite se, ne zna se ko kad ide, kuda ide, ni zašto ide. Asfaltiraju naizmenično trake, donekle. Odnekle je sačuvaj bože. Levo, desno, obiđeš valjak, vratiš se, obiđeš kamion... I pazite se novog asfalta. On će biti veoma klizav neko vreme (pola godine, ugrubo), dok ne izađe iz njega smola i zalepi se prašina na nju. Ili se razvuče na točkovima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 22 Napisano Jun 28 U prolazu, 41 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Asvaltiraju taj deo zajedno za onom rupcagom sto je zjapila, to je za svaku pohvalu, samo da ga urade sto bolje, ali ovaj deo od Avale ka Tresnji je i dalje katastrofa, to ko zna kad ce srediti, ima kolotraga, rupa, zakrpa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6040 Napisano Jun 28 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da si samo video taj put pre 15 godina... Sređivan '62. Rupa do rupe, prosto nije moglo preko 40 da se vozi. Sad je super, kad naučiš gde se nalaze rupe, ulegnuća, mine iznenađenja. Kad vozim tuda, kažem svima iza mene da prate gde ja vozim (na nekim mestima čak i suprotnom trakom) da se ne bi neprijatno iznenadili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6040 Napisano Jul 4 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Najzad je ceo potez od 3, 4 km asfaltiran. Ali... prelazi su grubi, nema još bele linije, meni se čini da treba da se stavi neki završni sloj, ako to uopšte postoji. U svakom slučaju, masno je, ima šljunka, što od ovih kiša što od asfaltiranja, tako da i dalje treba biti oprezan. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 4 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, molim te da nastavis da nas informises,.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Jul 5 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj novi asvalt uopste ne uliva poverenje deluje mi jako klizav, sad su poceli da skidaju asvalt od okretnice 408 ka Sopotu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6040 Napisano Jul 5 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ovamo gore su pičnuli žutu liniju po sredini. Prelazi su, naravno, netaknuti. Nov asfalt je uvek masan i klizav. Treba mu pola godine da se isposti i da bude kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 5 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan znaci li da je od 1000 ruza do Ralje novi asvalt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6040 Napisano Jul 5 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ma kakvi. Nov asfalt je od okretnice na Trešnji, pa ka Ralji, jedno 3, 4 km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 22 Napisano Jul 5 U prolazu, 41 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Znaci od okretnice do one rupcage sto je bila je sad sve asvaltirano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6040 Napisano Jul 5 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jok... Od okretnice tri, četiri kilometra je nov asfalt (do malo iza prodavnice). Onda stari do livnice (ono veeeeeliko proširenje pre Ralje), pa je tu nov asfalt i čitav nadvožnjak (tamo gde je bila rupčaga, smaknuta traka), i onda stari asfalt kroz Ralju. Gde dalje rade, ne znam, jer ja idem za Sopot samo preko brda, ne okolo ka Mladenovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 22 Napisano Jul 5 U prolazu, 41 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro smo prosli, samo kad je rupcaga pokrivena. Jos onaj deo ka Mladenovcu da zavrse i bice pristojno. Sto se tice poteza od Avale ka Tresnji, to jedino ako se Vulinova tetka tamo preseli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1932 Napisano Jul 7 (promenjeno) Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, ovo do sada su bili radovi na putu - sada liči na Kandahar. Neobeleženi radovi, komadi asfalta skinuti kao da su ih sekli dinamitom a ne mašinama... Sada je definitivno bolje obići ovaj put. Asfaltirani deo puta Radovi posle okretnice Promenio Jul 7 član Mr_Wolf 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Jul 20 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u toku, jesu li radovi od Avale do Mladenovca završeni ili se i dalje zaobilazi taj put? Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1932 Napisano Jul 20 (promenjeno) Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost danas ga opet nisam zaobišao. Krenuli su polako da ga utabavaju ali je realno u gorem stanju nego što je bio. Šljunak i nije toliki problem, ali tamo gde je posuto krupno kamenje se jedva vozi. Koliko sam video može da se obiđe taj deo donjim putem, ali sam se ja zajebao. Govorim o ovom delu puta: Promenio Jul 20 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Jul 20 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da znam, zaobilazi ga i dalje, kad bude sve gotovo valjda ce neko javitiPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6040 Napisano Jul 20 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Gotov je deo do Ralje. U centru ralje, kod pumpe, skrenite desno, kao za Babe. Na prvom raskršću (tu je neka kladionica, Aman, kiosci, pošta) pratite put u desno. Preko pruge, na skretanju za Babe produžite pravo. Samo terajte i stižete u Sopot. Prvi semafor, skrećete levo., pa na raskrsnici opet levo. Samo terajte i kad opet pređete prugu, desno i stižete do Ere. Mladenovac desno, AP levo. A možete i da produžite na semaforu pravo, kroz centar Sopota, do vrha Kosmaja. Ili da skrenete kod pumpe na Kosmaju desnim putem i da se nađete u Aranđelovcu. Jako lepa vožnja kroz šumu. IĆma jedna česma, lepa voda. Dušu dalo da se čovek malo umije na ovoj vrućini. Da posedi, da ne žuri nigde. 8 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Jul 21 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan E super, hvala čika Mišo na Informacijama. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1037 Napisano Septembar 2 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno obavestenje, potencijalna opasnost. Na delu puta ka Ralji, kad se prodju one 2-3 krivine iza pumpe Art petrol, kod one velike raskrsnice, gde je ona prodavnica Ruza, ima pravac oko 300m, postavljena su dva lezeca policajca, ona sira. Ima postavljeni saob. znaci ali lezeci nisu ofarbani pa se ne vide lako. Skola je u blizini raskrsnice i ispisali su asfalt obavestenjem. Ko napamet tera moze da se iznenadi. Mislim da se taj deo zove Ripanj Pavicevac 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Septembar 2 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, ske je napisao: Jedno obavestenje, potencijalna opasnost. Na delu puta ka Ralji, kad se prodju one 2-3 krivine iza pumpe Art petrol, kod one velike raskrsnice, gde je ona prodavnica Ruza, ima pravac oko 300m, postavljena su dva lezeca policajca, ona sira. Ima postavljeni saob. znaci ali lezeci nisu ofarbani pa se ne vide lako. Skola je u blizini raskrsnice i ispisali su asfalt obavestenjem. Ko napamet tera moze da se iznenadi. Mislim da se taj deo zove Ripanj Pavicevac Ja sam se danas bas iznenadio! Ignorisao sam znakove jer mi mozak zapamtio da tu nema ležeći, i dalje tvrdim da su poznate deonice, opasnije od nepoznatih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...