Rider000 1890 Napisano Maj 27 Drug član, 1274 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Na Africi se oseti kad se stane ali to nije ni priblizno kao na CFu kog sam vozio. Peče koža kroz pantalone. Generalno euro 5 motori stvaraju dosta vise toplote nego euro 3, euro 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1478 Napisano Maj 29 Drug član, 1118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne valjaKinesko *****Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KosingasSrbin 0 Napisano Maj 29 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Каква грејалица у сред лета, ауууу... продати о'ма...Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1997 Napisano Maj 29 Drug član, 1510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kum se vozio u šorcu ... BMW 900 GS.Kakav je to BMW bez klime...Trebalo je da doda još malo za full paket opreme!Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
electronizer 26 Napisano Maj 29 U prolazu, 10 postova Lokacija: BG Motocikl: F 800 GS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan f800 greje poprilicno fino sa leve strane. Bice veselo na temp 30+ Zimi je prijalo poprilicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 21 Napisano Jul 1 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: BG Motocikl: Voge 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, konačno da stignem da se ovde pohvalim, od prošle nedelje sam vlasnik plavog Voge 900. Trenutno period razrade, prva iskustva odlična, tj. baš ono što sam i očekivao. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3472 Napisano Jul 6 Drug član, 1713 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, kako ste zadovoljni potrošnjom, ono grad/van grada/autoput?Ozbiljno se razmišljam između Voge 900 i CFMoto 800, ali pošto svaki dan idem na posao motorom ta potrošnja mi znači jebiga. Opet, nije beznačajna ni kad se krene na more ali tad nekako manje boli :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata77 26 Napisano Jul 6 U prolazu, 17 postova Lokacija: Zemun Motocikl: VOGE 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovoljan, potrosnja ide od 4lit. pa na dalje, sve zavisi kako ga vozis, koliko je natovaren, koji rezim je ukljucen, koliko si nervozan i ostalo, sto se mene tice ja sam zadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1890 Napisano Jul 6 (promenjeno) Drug član, 1274 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Lep čajnez, uz 800mt jedan od najlepsih turing motora iz kineske game motocikala. Pogotovo u ovoj sivo plavoj kombinaciji Promenio Jul 6 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4331 Napisano Jul 6 Drug član, 2772 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Gordak985 je napisao: Društvo, kako ste zadovoljni potrošnjom, ono grad/van grada/autoput? Ozbiljno se razmišljam između Voge 900 i CFMoto 800, ali pošto svaki dan idem na posao motorom ta potrošnja mi znači jebiga. Opet, nije beznačajna ni kad se krene na more ali tad nekako manje boli Sent from my 2107113SG using Tapatalk Danas sam testirao motor nakon mapiranja…Bg-Sarajevo. 4.2l uz mušku vožnju. Ima snage na pretek po brdima…ni jednom se nije desilo da moram da odustanem od manevra. Baš sam zadovoljan testom… Inace po gradu racunaj 4.8-5.1 potrošnje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 1086 Napisano Jul 7 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Voge DSX900 Prijavi odgovor kao problematičan Treba napomenuti da je @mick posle mapiranja primetio manje grejanje agregata i manje grejanje sa desne strane po nozi...Ili sam ga ja pogresno shvatio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6722 Napisano Jul 7 Drug član, 1539 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, mick said: nije desilo da moram da odustanem od manevra. Само кад си ти добро изманеврисао... 11 minutes ago, Eol said: Treba napomenuti da je @mick posle mapiranja primetio manje grejanje agregata i manje grejanje sa desne strane po nozi...Ili sam ga ja pogresno shvatio... Ахахахаха, вас двојица гори од мене. Ја купим неку рагу од 20 и кусур година па је сређујем, а вас двојица нове и морају да се поправљају. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 1086 Napisano Jul 7 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Voge DSX900 Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze @TAZZ kinesko djubre... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4331 Napisano Jul 7 Drug član, 2772 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Marko05 je napisao: Само кад си ти добро изманеврисао... Ахахахаха, вас двојица гори од мене. Ја купим неку рагу од 20 и кусур година па је сређујем, а вас двојица нове и морају да се поправљају. Ti si brate slučaj za posmatranje…kako sam sebe roknuti po džepu i glavi bez muke! prodaš sjajnu mašinu, kupiš drugu, središ…prodaš ne znam zašto i OPET kupiš ragu istu onakvu koju si na početku imao…samo ragu!!! Paaa jbt!!! Aaa mi se vidimo pa da isprobamo te “popravke”! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...