marcos 426 Napisano Januar 31 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ćao ljudi, da li neko prodaje ili ima ideju gde bih mogao da nadjem sportski kožni kombinezon za visoke i mršavije? 189cm i 80kg Zahvaljujem se Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Januar 31 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao! Ja prodajem, baci pogled. MQP kožno moto odelo dvodelno 44 i 52 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Kožno moto odelo dvodelno marke MQP br. 44 i 52. Moguća proba i lično preuzimanje u Leskovcu. Cena po odelu je 150 EUR, 250EUR za oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9814 Napisano Januar 31 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 426 Napisano Januar 31 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan @Aleksandra995 Veličina 52 mi je kratka provereno, najviše bi odgovarala 58 medjutim onda mi bude široka i jakna i pantaloneSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Januar 31 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic Imaš li nešto da ponudiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Januar 31 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Alexandra995 je napisao: @Jovan Ristic Imaš li nešto da ponudiš? Nažalost ništa nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 426 Napisano Januar 31 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neki savet gde bih mogao da nadjem dvodelni kožni za visoku i mršaviju osobu?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13829 Napisano Februar 2 (promenjeno) Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan To bi trebalo da je velicina 102 ili 104. Te velicine na 100 su produzene a velicine na 20 su za kratkonoge Trazi po netu negde preko po prodavnicama ne znam da li kod nas neko ima te van standardne brojeve Promenio Februar 2 član dvlns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 426 Napisano Februar 2 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, potražiću negde preko jer ovde kod nas jako slabo ima tih “van standardnih” veličina. I ja mislim da bi mi najviše odgovaralo 102/104Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Februar 3 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...