nemanja2 9 Napisano Januar 29 U prolazu, 19 postova Lokacija: NS Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav uzeo bi nesto od jakni a mozda i koznu + mesh ukoliko je kvalitet, pa me zanima vase misljenje i iskustvo. Takodje saljite bolje alternative SHIMA KOZNA MOTO JAKNA BANDIT CRVENA - DD MOTO DDMOTO.RS BANDIT je urbana jakna za muškarce koji vole adrenalin Napravljena od visokokvalitetne kravlje prirodne kože jedinstvene mekoće, daje osećaj ugode i ne ometa vašu... SHIMA MOTO JAKNA SOLID PRO CRNA - DD MOTO DDMOTO.RS SOLID PRO je urbana jakna sportskog stila. Opremljeni standardnim setom polimernih zaštitnika sa memorijskim efektom, spoljni klizači za ramena i ojačanja od dodatnog... SHIMA MOTO JAKNA MESH PRO BELO CRNA - DD MOTO DDMOTO.RS MESH PRO je savršena letnja jakna, opremljena je homologovanim štitnicima i klizačima za ramena. Hitena® Ojacana Tkanina, Dupli savovi, Povezivanje sa pantalonama... SHIMA MOTO JAKNA SOLID PRO CRNA - DD MOTO DDMOTO.RS SOLID PRO je urbana jakna sportskog stila. Opremljeni standardnim setom polimernih zaštitnika sa memorijskim efektom, spoljni klizači za ramena i ojačanja od dodatnog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7918 Napisano Januar 29 (promenjeno) Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Nosim Shima kožnu jaknu, imam Shima zimske rukavice, žena hosi Shima jaknu, rukavice i patike....par meni bliskih moto kolega još nosi isti brend. Nema greške. Uzimaj, ne misli. Promenio Januar 29 član the_doctor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Januar 29 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nosim Shima moto patike,i prezadovoljan.Gledao na sajmu opremu,odlična a pristupačne.cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Januar 29 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam rukavice. Top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Januar 29 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam ove sezone Shima Hero 2.0 odelo. Kvalitet i funkcionalnost su stvarno na vrhunskom nivou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2 9 Napisano Januar 30 U prolazu, 19 postova Lokacija: NS Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam mesh pro odlicna jakna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2689 Napisano Februar 1 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima kod nas prodavnica za Šime opremu Gledao sam opremu prosle godine na sajmu, meni su bas delovali kvalitetno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano Februar 1 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Biker Boy je napisao: Jel ima kod nas prodavnica za Šime opremu Gledao sam opremu prosle godine na sajmu, meni su bas delovali kvalitetno. https://ddmoto.rs/brend/shima/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 115 Napisano Februar 1 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio Shima Giro 2.0 pantalone, Shima OpenAir Mesh jaknu i Shima Drift jaknu. Prezadovoljan kvalitetom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano Februar 1 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Sin je kupio jaknu i prezadovoljni smo. Za razliku i od mnogo skupljih brandova Shima u ovoj jakni ima i ledjni protektor a ne samo pripremu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2 9 Napisano Februar 1 U prolazu, 19 postova Lokacija: NS Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Biker Boy je napisao: Jel ima kod nas prodavnica za Šime opremu Gledao sam opremu prosle godine na sajmu, meni su bas delovali kvalitetno. Ima https://ddmoto.rs/brend/shima/ takodje otvaraju radnju u BG-u i bice na sajmu ove godine 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1548 Napisano Februar 28 (promenjeno) Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovakvu Šima jaknu 2 godine, kao i podjaknu za nju (koja se može nositi sama, ili zakopčati kao posatava). Standardni leđni protektor, dva rajsfelšusa sa mešom između... S obzrom da ne vozim kada je ispod 8-10C, meni ova kompbinacija radi cele godine. Za sada na jakni nema nikakvih trakova korišćenja, izgleda isto kao kad sam je kupio. Dakle, pristojan kvalitet, po pristojnoj ceni. Ima boljih, ali teško za ovaj novac. Supruga ima njihovu letnju jaknu, koja ima meš sa cele prednje strane. Takođe sasvim OK. Odlično je što će otvoriti ranju u Beogradu. Promenio Februar 28 član MrD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 28 (promenjeno) Prijavi odgovor kao problematičan U sustini oprema je dobra, ali nesto mi je brzo izbledela boja na njihovim pantalonama, svega za manje od 10 000 km odnosno jednu sezonu. Evo slika Shima pantalona koje su presle manje od 10 000 km i Enter "moto" pantalona koje su prosle skoro 40 000 km. Nema neke razlike Promenio Februar 28 član Pingvin37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Februar 28 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam iste shima pantalone, sad će treca godina, crne su kao i prvog dana. Za crni veš ubacujem crni pervol i nikad problem. Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1548 Napisano Februar 29 (promenjeno) Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan On 2/28/2024 at 10:30 AM, Pingvin37 said: U sustini oprema je dobra, ali nesto mi je brzo izbledela boja na njihovim pantalonama, svega za manje od 10 000 km odnosno jednu sezonu. Evo slika Shima pantalona koje su presle manje od 10 000 km i Enter "moto" pantalona koje su prosle skoro 40 000 km. Nema neke razlike Pa, kad ih pereš. Promenio Februar 29 član MrD 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2689 Napisano Mart 2 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio do radnje DD Moto u Rumi, duže vreme sam merkao njihove čizme i iskreno malo je reći oduševio sam se... Kakav izbor moto opreme, spremaju se za sajam pa posle toga otvaraju radnju na Nbgd. Uzeo sam čizme, rukavice i aktivni veš upoznao vlasnika radnje, preljubazan gospodin... I on i sin voze motore, mnogo robe na lageru, radnja cakum pakum... svaka mu čast iskreno. Nisam uopste očekivao da onakav izbor opreme ima u radnji i to u Rumi, i bas se radujem sto otvara radnju na Nbgd. Za nekog ko ne pati od marke a kako ih ja zovem šimi za naše malo i jadno tržište, uslove i naš džep, idealan brend (inače je marka iz Poljske.) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Mart 2 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 2. 2024. at 11:23, MrD je napisao: Pa, kad ih pereš. Zna se kad se pere. Jednom u prolece i jednom u jesen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2 9 Napisano Mart 26 U prolazu, 19 postova Lokacija: NS Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @Biker Boy kako si zadovoljan rukavicama? Trebaju mi neke letnje pa se neckam izmedju ove 3 SHIMA KOZNE MOTO RUKAVICE SPARK 2.0 CRVENE - DD MOTO DDMOTO.RS SPARK 2.0 su kratke rukavice koje su savršene za gradsku vožnju u toplim danima. Napravljen od prozračne perforirane kože i dodatne perforacije između prstiju omogućavaju vam... SHIMA MOTO RUKAVICE RUSH MUSKE CRVENE - DD MOTO DDMOTO.RS SHIMA RUSH Kratke Rukavice dizajnirane su sa zaštitnim materijalom od čvrstog držača i brojnim ArmorPlus apsorberima od pene Takođe imaju SuperFabric® panele i... SHIMA MOTO RUKAVICE X-BREEZE 2 MUSKE CRNE - DD MOTO DDMOTO.RS X-BREEZE 2 Kratke Rukavice pružaju kombinaciju zaštite, udobnosti i ventilacije Dizajnirani su sa tvrdom zastitom na gornjem delu i ojačanim karbonskim vlaknima, bočnim i... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2689 Napisano Mart 26 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, nemanja2 said: @Biker Boy kako si zadovoljan rukavicama? Trebaju mi neke letnje pa se neckam izmedju ove 3 SHIMA KOZNE MOTO RUKAVICE SPARK 2.0 CRVENE - DD MOTO DDMOTO.RS SPARK 2.0 su kratke rukavice koje su savršene za gradsku vožnju u toplim danima. Napravljen od prozračne perforirane kože i dodatne perforacije između prstiju omogućavaju vam... SHIMA MOTO RUKAVICE RUSH MUSKE CRVENE - DD MOTO DDMOTO.RS SHIMA RUSH Kratke Rukavice dizajnirane su sa zaštitnim materijalom od čvrstog držača i brojnim ArmorPlus apsorberima od pene Takođe imaju SuperFabric® panele i... SHIMA MOTO RUKAVICE X-BREEZE 2 MUSKE CRNE - DD MOTO DDMOTO.RS X-BREEZE 2 Kratke Rukavice pružaju kombinaciju zaštite, udobnosti i ventilacije Dizajnirani su sa tvrdom zastitom na gornjem delu i ojačanim karbonskim vlaknima, bočnim i... Nosio sam ih na poslednje 3-4 voznje i prezadovoljan sam. Rukavice mi je preporucio vlasnik licno kad sam bio u radnji, kaze da su najprodavanije i da su se super pokazale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobaNP 68 Napisano Mart 26 U prolazu, 40 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Aprilia SXR 50 '23 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo u subotu na sajmu Solid pro jaknu. Materijal i kroj dobri, lepa, ima dupli rajsferšlus sa mešom, dva luftera iznad grudi, na rukavima i leđima. Kišna postava i zimska(prsluk), slajderi na ramenima. Pored standardnih daju i leđni protektor. Prvi put obukao danas i što se tiče vetra za kišu ćemo videti (a možda i nećemo ) Mislim da je za sajamskih 23700din dobar odnos cena/kvalitet. SHIMA MOTO JAKNA SOLID PRO FLUO - DD MOTO DDMOTO.RS SOLID PRO je urbana jakna sportskog stila. Opremljeni standardnim setom polimernih zaštitnika sa... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 213 Napisano April 15 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh i ja na sajmu Shima koznu jaknu i super je. Koza je kvalitetna, uz jaknu je isao i protektor za ledja pored standardnih rame/laktovi. Udobna je prilikom voznje i relativno topla. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...