Motorcyclist 17428 Napisano Mart 10, 2024 Integrisan, 5152 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Isto mi se desilo sa VFR750F. Srecom 890 ADV mi je pokazao da ne mora motor biti ispod 200kg da bi se lako vozio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Mart 10, 2024 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Preterujete. Motor može da ti "legne" ili ne, da je promašaj motor industrije je preterivanje. Ja neću u ovoj temi da obrazlažlem, osim da, da TDM ima neke mane ali ima i puno prednosti koje su i sada relevatne čak nakon 22 godina od kad se taj motor pojavio. Ima netipično uzak upravljač i 18 točak, sedi se relativno daleko od prednjeg točka. To utiče na reakciju, pa se rešava zamenom upravljača i kad se vozi agresivno, guzica se pomera skroz napred uz rezervoar. To što mu se uzima kao mana, meni je zapravo prednost jer taj motor dozvoljava da ga voziš bukvalno u dve pozicije sedenja. No opet, kako kome. Reći da je promašaj je neumesno i neozbiljno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22396 Napisano Mart 10, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je moje misljenje Alekre, kao sto ja postujem tvoje pisanje u superlativu... Vozno, nista losije nisam upotrebljavao (a svasta sam vozio). Sve drugo sto bih kucnuo ne bi bila istina. Sa moje tacke gledista i shvatanja, to se valjda podrazumeva. Elem, uhatio malo voznje, od sutra sam bez sedista, pozdrav od Macke i mene 8 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22396 Napisano Mart 11, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nas drugar prodaje perivi filter vazduha, rekoh da postavim i ovde, mozda zatreba nekome https://forum.bjbikers.com/topic/222849-triumph-filter-bazduha/#comment-2983300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 83 Napisano Mart 13, 2024 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Eh pa dosao i taj dan. Pre par dana, stigao motor, registrovan, red na NBG neshvatljiv za registraciju ali nema veze. Prvi utisci, meni preudobno i lagano za voznju. Mozda malo i "pliva" po krivinama ali treba ga nastelovati. Odradih provere, ulje mi zuto skoro pa novo, ima neke stvari za odraditi sad za sezonu ali sve u svemu dobra kupovina. Sto se tice voznje, najveca zamerka a to videh i kod @N.F.S., Ubi vetar, dakle glava me boli posle svake voznje, onaj vetrobran kao da je napravljen da gura sav vazduh od vrata. Iskreno nikad gori dozivljaj... Morace da se ide kod Ivana, planiram u narednih 10tak dana, @N.F.S. moramo se cuti da vidim sta si ti zamislio, moracu i ja nesto tako. E i da nesto sto nisam ni video prilikom kupovine je kolicina opreme sa kojom je dosao motor, od brendiranih side kofera pa sve do USB punjaca, Xenona, grejaca rucki, stitnika za vazduh, itd, itd... Voleo bih takodje da japanci pogledaju ovaj centralni stender jer nikada nisam probao laksi. Secam se na suzukiju iskilavim se ziv dok ga dignem. Snaga... meni bar je mnogo cudan osecaj kad vozim 170 i okrenem rucicu on opet krene da jako ubrzava. Nekako valjda motore koje sam vozio su uglavnom bili naked pa nisam ni pokusavao neke te brzine ali da, brzina stvarno zapanjujuce, mnogo me podseca na MT09 koliko je zivahan u manjim brzinama. @N.F.S. mislim da si negde stavljao distancere za korman, i cini mi se da ce i meni prijati malo pozadi da ih poteram, aj ako dozvoli vreme da svratim do tebe da proverim kako se sedi na tvojoj azdaji pa mozda da isto i ja uradim? Planiram da radim svasta nesto, ali kao sto rekoh prvo vizir. Poceo sam da sumnjam da mi kaciga ne valja (AGV k6) posle prve duze voznje (Beograd > Sabac > Ruma > Novi Sad > Beograd). Finalni utisak, za ovaj novac ja stvarno ne znam bolji motor za nekog ko voli da vozi duze voznje sa suvozacem. Probao sam sve od Vstroma do starijih GSova, Cak i neke od ovih novijih kineza. Moj utisak je da do 5k nisam bolje probao. Da, jos jedna zamerka, probao sam bolje menjace, nije nista strasno ali i dalje se secam lepote hondinog saltovanja 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22396 Napisano Mart 13, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E pa neka je sa srecom! Kao sto rekoh/pisah menjac zahteva privikavanje ali nista strasno, uvek je precizan ali nekim danima radi kao Hondin (citaj, perfekcija bukvalno) a nekim je danima kawasaki . Ja sam trenutno bez sedista ali sam narucio lanac i lancanike da zamenim , cisto da se nesto radi Obavezno da svratis, svasta sam nesto na mome tigru odradio, bas da uporedimo i okacimo tvoj na dijagnostiku. Sto se tice vizira, pucamo u mrak! Da poslusamo Ivanov savet pa kako bude (javi se kada budes radio da dupliramo!), probaj skini vizir, bas je ok voznja bez njega! Na sediste ces kod mene tesko da se smestis, i ja sam 115kg ali drugacije gradjen, tj. kilaza mi je drugacije rasporedjena Vozacev deo sedista ce biti znatno manji nego sto je fabricki, okacicu sliku cim stigne (stavimo tvoje sediste pa probaj voznju sa podizacima, uzivanje bas!). Nemam sveziju sliku, ovde sam oko 114kg ali mi je kilaza vecinom u gornjem delu tela. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22396 Napisano Mart 13, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... a motor ideeeee, odusevi me svakog puta kada gas otvorim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22396 Napisano Mart 15, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da iskopam ovaj sa gumom, takozvani "tihi" lancanik. Tu je i oznaka ako nekoga zanima... "motodelovi" i Sente radnja, jedino su oni hteli da mi odnekud pribave bas ovaj, bez gume ima svuda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22396 Napisano Mart 15, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pih, poslali su za zub veci, trazio sam fabricki, JTF1180-18RB .. Lanac sam vec isekao stari, tako da stavljam ovaj, bar da probam, mozda i bolje bude, kruziracu na nizim obrtajima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Mart 15, 2024 Drug član, 801 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Paljevina je napisao: Ko ti kriv kad ne pitas tvog druga Paljevinu.... А још Интер Карс има магацин у Крагујевцу, а ако и нема, ни Смедерево није далеко..тако ја, одем код кума који има моби апликацију, док он поправља кола ја гледам понуду мото делова.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Mart 15, 2024 Drug član, 801 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Paljevina je napisao: Upravo tako, sve sto se naruci stize kroz maksimalno 2-3 dana, jos na kucnu adresu, nekad ako je bas neki specifican deo kog povlace iz Poljske, Bugarske ili Madjarske, onda se ceka vise... Јесте, само што такав део ако поручиш а они повуку из иностранства нема повраћаја ако не одговара. Десило се да смо повукли неки део за ауто по броју шасије и они увезли, а није био одговарајући нисмо могли ништа. Ретко се то дешава али се дешава. Могуће да су политику променили, нисам скоро поручивао… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22396 Napisano Mart 15, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi je glupo da vise cimam Paljevinu, narucili smo dosta stvari... Drugi cu put tako (Svrati Bane a moz i ti Nemanja!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22396 Napisano Mart 15, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .... inace, pisah, ima Triumph i za ovo (promenu odnosa u prenosu) resenje! Sa zubom vise je oko 5.55% razlike, kroz tune ecu unesem izmenu i na tabli se prikazuje stvarna brzina i predjena kilometraza. Svaka cast, za tako nesto kod japanaca mi je trebao HealTech speedhealer, dok ga povezem, debelo platim, cekam... Kod Macke u dva klika! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1788 Napisano Mart 15, 2024 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je sigurno, Triumph uskoro menja vlasnika.Dosadašnje iskustvo govori da svaki motor koji si nahvalio ubrzo je završio u oglasima ili na neki drugi način promenio vlasnika.Šta je sledeće?Sent from my M2101K9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Mart 15, 2024 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je vozio neko ovde i Triumph Sprint ST 1050 od 2005-2010, trebalo bi da du isti agregati, e sad da li je ubrzanje, krajnja brzina ista, da može da mi uporedi modele ?Šta mi donosi Tiger sem uspranog sedenja u odnosu na Sprint ?Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22396 Napisano Mart 15, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ove sezone bi bilo glupo prodati ga, sledece bih zeleo cb1300s, da sebi zelju ispunim. Ako mi dosadi, naravno da niz vodu ide (bilo pametno ili ne )I nije istina da samo hvalim, po licnim kriterijumima kudim ili pohvalim.Ali sam naucio da ljudi licno dozivljavaju ako se meni neki model motora ne svidi, jure me kroz postove i traze gresku na koju da se okace pa mi kao nesto kontriraju (koliko god ovo smesno zvucalo).Tako, zarad licnog mira odlucih da samo hvalospeve kucam. (Dok su realni po mome misljenju)Kupca za tigra sam vec 3 odbio, pa ni suzuki jos dvoriste napustio nije Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Mart 15, 2024 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan CB1300 je retka zverka. Baš ih malo ima a i cene su, onako... Ja ću kad mi deca porastu i budu svoji ljudi zdravlje Bože da pazarim Goldwing 1800. Ozbiljno to mislim. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22396 Napisano Mart 15, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jos da do mene stigne! Mora ovako, kompromis udobno/lepo, sundjer fabricki je ostavljen 25mm debljine, sve je resto dodavano u slojevima. Naslon za krsta sam visoko zeleo, to mi bas znaci... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22396 Napisano Mart 15, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Podsecanja radi, evo fabricki oblik na slici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17428 Napisano Mart 15, 2024 Integrisan, 5152 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepsa fabrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22396 Napisano Mart 15, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjica oci nema Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5644 Napisano Mart 15, 2024 Drug član, 1406 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Kupca za tigra sam vec 3 odbio, pa ni suzuki jos dvoriste napustio nije Још само да те категоризују као препродавца и комплетирао си све. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Mart 15, 2024 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, N.F.S. said: .... inace, pisah, ima Triumph i za ovo (promenu odnosa u prenosu) resenje! Sa zubom vise je oko 5.55% razlike, kroz tune ecu unesem izmenu i na tabli se prikazuje stvarna brzina i predjena kilometraza. Svaka cast, za tako nesto kod japanaca mi je trebao HealTech speedhealer, dok ga povezem, debelo platim, cekam... Kod Macke u dva klika! Moze li se i treba li se ovo stimati kod promjene dimenzije gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22396 Napisano Mart 15, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Marko05 je napisao: Још само да те категоризују као препродавца и комплетирао си све Kupovine iniciraju drugi bez da oglasim ista, zar je bitno kako me kategorizuju ako ja prodam sa SVIM potrosnim novim po ceni tek uvezenog sa oglasa? Ja takav motor nikada sebi kupio nisam, prodajem ono iza cega stojim a kupujem macku u dzaku... Zeza me sto mi nude trgovinu a ja teeeesko odolevaaaam... Preprodavac je onaj ko na forumu samo oglasava prodaje, ja volim da mislim kako svojim kucanjem nekome nesto pomognem. U tigra sam do sada gurnuo 1300eura ne racunajuci svoj rad, cifru koju sam recimo rekao Maluck-u je 5500e, samo zato sto je cb1300 toliko kostala, triumph je mene do sada preko 6500e kostao, racuni su u fascikli. Onaj koji kupi za 4500 a trazi 6K je trgovac... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22396 Napisano Mart 15, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uostalom, moja star, moja prodaja, moja cifra! A kada smo kod toga, opet ja prodaju nisam pomenuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...