N.F.S. 21598 Napisano Februar 1 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To jes" ali gledam se... Jaoooo opet sam nagurao 117kg, moram na 100 da se vratim, strasno. Zvukom se odusevljavam, slusao bih ga kao muziku, alarm tako da mi zvoni, poruka kada stigne taj zvuk da bude 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Februar 1 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, N.F.S. je napisao: To jes" ali gledam se... Jaoooo opet sam nagurao 117kg, moram na 100 da se vratim, strasno. .ебеш човека испод 0.1тоне 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Februar 1 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako ništa drugo, ispod nas (stokilaša) je svaki motor stabilniji, ja se tako tešim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Februar 1 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, N.F.S. said: Ha! Pa moze da se izmenja bez da se rastura ista... Skine se samo akumulator! Prva slika su fabricki kablovi, 10m2 presek... Aj to i nije strasno ali slika 2 jeste! Dobro je i palio ovako, ovde je otpora bilo kao u grejalici, aj sada neka se spali Vergla kao klinac kada mu biciklu kupis! Ako je ovo menjano radi onog paljenja, ovo je verovatno i mene zezalo kod VFR-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Februar 1 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Meni kad se desilo to par puta kad je zezao i nije hteo vruć da vergla palo mi je na pamet ta zamena kablova, međutim u konsultaciji sa majstorima dobio sam uverenje da sama zamena kablova, ukoliko je sve ostalo ispravno nema smisla pa sam i odustao od te ideje. Ali kada su kontakti loši onda je OK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 2 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, topao bas na dodir startuje sada, hladan zavrti krug/dva (ovo na snimku). Generalno svi su kontakti bili ok dok nisam video ovaj spaljeni na anlaseru, tu mora da je pad napona bio velik! Javi se Bane kada si slobodan da pokupim oprugu spanera, i to da zamenim Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 2 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, BaneZ je napisao: kada su kontakti loši onda je OK. Ehh, BaneZ... Ovaj kontakt na anlaseru se ne vidi dok ga ne skines, da sam znao uz put ka kuci bih kablove zamenio! Gore na akumulatoru su cisti i novi, zice sijaju, u releju paljenja takodje, sve sam to hemijom odradio i premazao (a bez da ovaj dole sredim, nisam bio svestan stanja) Korisno bi bilo da oni koji ne zele menjati, kabl koji ide na anlaser malo skrate ( dokle je zica spaljena) i zamene papucicu ali ovog puta jaku i velike povrsine kontakta spoja. Ova trenutna i sa onakvim spojem pojma nema da propusti vise od 50A struje, pa i kada je nova. Na toliko su deklarisane, tek one sa rupom za M8 sraf su debljine 1.5mm i propustaju 100A. (U piku izdrzi i 30/40% vise) Ove koje sam stavio su proporcionalne kablu i deklarisane na 180A. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 2 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sam video pre kupovine gledao Predeo i put slican onome sto ja volim, oslanjanje dugog hoda, agregat, da ne znam rekao bih po zvuku da je cetvorocilindras. Provozali se do Rekovca juce uvece, i pored smrzavanja bilo mi je lepo, toliko brzo i lagano razvije veliku brzinu da sam komotno, totalno amaterski Marinu i sebe doveo u situaciju gde smo srecom bez problema prosli! Kroz sumu u Levcu prolazio sam nesto brze, znam taj put dobro... Far kroz krivinu nemas na ovom motoru!!! Totalno slep skreces pa sta te snadje Krivina na krivinu kroz sumu, motor jak i tezak, dosta brze mogu proci nego Suzukijem tuda. U pola krivine vidim vodu, sliva se sa brda i donosi ono bljuzgavo blato. Auuuu pomislih, popustim gas, pred blato pustim naravno i kocnice ali dalje nisam smeo obarati, vidim svetala nema da mi u susret dolaze i skrooooz siroko, suprotnom trakom kroz krivinu prodjem. Kada rollbar stigne, neka dodatna svetla na njega OBAVAVEZNO montiram. https://www.youtube.com/watch?v=uXIhkI5seQk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Februar 2 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Dodatna svetla svakako treba montirati, pretpostavljam da si za kratko ubacio led, ja nisam ništa dirao i stvarno je loše. Nego što se tiče kablova, šta misliš da je uzrok takvog kraja kabla (da je spaljen)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 2 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ubacio led, u ovom tripu fara ne rade lepo. Sto se tice crnih zica, jednostavno, preslab kontakt za toliku struju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Februar 2 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ja da proverim kad stignem, mada mi majstor koji je radio servis anlasera reče da je sve OK što se tiče kontakata. Kako je skinuti kapicu, ima li na kakav zajeb da se naleti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 2 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno za minut mozes da proveris, raskaci klemu jednu za svaki slucaj. Kapicu poguras na kabl i desetkicom odvijes sa anlasera. Nista se ne demontira, moze se prici lepo. Majstor ako je kontrolisao kako valja, moras zateci dobro stegnut spoj, licne sjajne po mogucstvu i zasticene dielektricnom mascu. Slikaj pa da vidimo sta dalje, ako treba sta uopste! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 2 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Opruga spanera, nova i stara... 68mm servisni limit (razlicite podatke nalazim, negde je ser. limit 73.5mm), 70mm je moja, 76mm nova koju je Branko (paljevina) na poklon ustupio (veliko hvala!) Menja se/kontrolise odvijanjem (SAMO) srafa oznacenog strelicom, 19mm kljuc, ove male koji drze telo spanera ne dirati. P.S. Cuo je Branko i paljenje sada uzivo, kao Honda 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Februar 3 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu koja razlika u duzini, fino se sabila. Lemljenje papučice Nešo nije dobro. Sve si dobro uradio sem nalivanja kalaja, pustio si duže tj zica je povukla kalaj naniže a to nije dobro. Za tvoju namenu nećeš imati problema, problem nastaje tamo gde instalacija "radi", gde se kreće, ugiba. Takav lem na takvom mestu dovede do pucanja žice. Zato, kada lemimo, lemimo gornju polovinu papuče, buksne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sa namerom odradjeno, sto duzi spoj to je veca propusna moc snage (A)! Sa nalivanjem se prekida kada kalaj do izlaza dodje (inace duzina cevaste papucice nema ulogu zamisljenu niti deklarisau snagu) Sto se duze naliva (pretera) to zica kroz buzir bude ukrucenija a to nije ok, slazem se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Februar 3 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Imam Tiger 800 XRT 2018 god. Ako odstoji par dana, prvo paljenje vergla po 10 sec. Nekada upali iz 2-3 puta tek. Opet nekada upali odmah. Nista ne vuce napon, aku dobar. Nemam pojma do cega je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Preudobno! Cetvrtim stepenom prenosa ides od 40 do 140kmh, elastican, tih... Menjac odlican! Bas se sa lakocom vozi, nije potreban period privikavanja. Od mana, jedna za sada.. Galama od vetra preko 70-80kmh, probacu i sa drugom kacigom. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 3 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čepovi su pravo rešenje. I to oni alpina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Februar 3 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kabl i šraf na anlaseru. Sve mi deluje uredno samo što nije mazano sa mašću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj deo, kroz koji inace struja i ide (audiofili znaju koliko je tesko naterati struju na izlazu pojacala da koristi vecu povrsinu provodnika a ne samo spoljni deo ) licne koje su u kontaktu sa papucicom su nagorele. Da je moj kabl u pitanju zamenio bih samo papucicu (tavio cevastu). 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan cupolino alto Tiger 1050 2007 - Accessori Moto In vendita a Milano WWW.SUBITO.IT normali segni di usura buone condizioni Evo Puig ako je nekome dostupan, povoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Februar 3 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bane nije ti dobar kontakt, vidi se Nesa sto pominje....zameni buksnu. Ako stavljas istu kao na slici, kalaj udeni u gornji deo, pre montaže kabla dotegni maticu na anlaseru (osećajno, šraf ima svoju izolaciju) i miran si. 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Februar 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, moram samo da nađem gde i kako to da napravim. Mada bi u tom slučaju najradije promenio ceo kabl sa sve buksnama. Promenio Februar 3 član BaneZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 4 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne snadjes skini kabl i posalji ga meni. Kupim u Kg papucicu za taj kabl, zamenim i posaljem ti nazad. Ne kosta te nista (sem postarina). 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 4 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Slika na istom mestu (bas mi je lep bio CBF!) ali u prolece! Priroda ziva i zelena ... Hotel "Levac" na izlasku iz Rekovca ka Kragujevcu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...