sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 6, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan probao bih da objedinim temu o iskustvima i kvalitetu raznih proizvoda koji služe za održavnje i popravnu motocikla i automobila evo ovo me zanima šta je kako se koristi i da li deluje LEPAK ZA DIHTUNG | Centar S INTERNETPRODAVNICACENTARS.RS GS5A ABRO lepak za dihtunge SREDS.ZA SKIDA.SILIKONA 450ml | Centar S INTERNETPRODAVNICACENTARS.RS Mannol sredstvo za skidanje silikona 9890 ABRO METAL CRNI 1/24 | Centar S INTERNETPRODAVNICACENTARS.RS Abro metal crni AS224 SUPER METALIK ZAPTIVNO SRED. | Centar S INTERNETPRODAVNICACENTARS.RS Abro super metalik zaptivno sredstvo SS822 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Decembar 7, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče proizvoda Manola u sprejevima,probao skoro sve,i odlično rade posao,za Abro,polovično,ali od kada sam otkrio Viktor Reinz,ne tražim drugo.Ovo je moje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 12 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shok odvijač - ledeni - motip 090305 500ml | Venera Bike d.o.o. WWW.VENERABIKE.RS Efikasan alat za otpuštanje zarđalih spojeva je SHOK odvijač Motip 3714010. Kao rezultat snažnog, kratkotrajnog spuštanja temperature do –30°C otvara.. jel ovo stvarno deluje i u kojim slučajevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1245 Napisano Januar 14 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Bakarna mast, dal u spreju ili kantici - nebitno. Kad vidim da je na izmaku - pocinjem da se tresem, nema stvari koju nisam sa njom mazao, idealna za podmazivanje temperaturno izlozenim spojevima i sklopovima. Manol - carb cleaner , skoro isto kao brake cleaner ALI pod mnooogo vecim pritiskom tako da je ucinkovitost veca. Akra engine cleaner - nije mi jasno kako smo mogli ranije bez ovoga. AXEL Sagresso - odmascivac i idealna stvar za ultrazvucnu kadicu Sonax Wet'n'wax - neverovatna stvarcica za brzinsko doterivanje nakon pranja Akra BOLD - sredstvo za gume (kao crnilo) medjutim NEVEROVATNO dobro radi na plastikama, vraca i ZADRZAVA sjaj TurtleWax Rain repelent - genijalna stvar TurtleWax PTFE polir pasta - izmisljeno Chemical Guys natural wax - trazi rad al rezultat je maksimalan, sporo se radi sa njim 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Petak u 10:46 U prolazu, 10 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Odlična tema , nigde da nađem na forumu da pitam za preporuku i iskustvo za sredstvo za obnavljanje plastike. Konkretno mi treba za kofere , malo bi ih osvežio i našminkao . Pitanje je da li je uopšte moguće zbog spoljnih uslova kiša, sunce , sneg itd mislim nije instrument tabla i plastike u autu pa je zaštićena od spoljnih uticaja . Ako je moguće i ima svrhe da li se sredstvo otire u smislu kad obrišem prašinu sa njih , koliko traje i slično . Pa ako neko ima iskustva i preporuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1245 Napisano Subota u 20:30 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 11. 2024. at 11:46, Slađan je napisao: Odlična tema , nigde da nađem na forumu da pitam za preporuku i iskustvo za sredstvo za obnavljanje plastike. Konkretno mi treba za kofere , malo bi ih osvežio i našminkao . Pitanje je da li je uopšte moguće zbog spoljnih uslova kiša, sunce , sneg itd mislim nije instrument tabla i plastike u autu pa je zaštićena od spoljnih uticaja . Ako je moguće i ima svrhe da li se sredstvo otire u smislu kad obrišem prašinu sa njih , koliko traje i slično . Pa ako neko ima iskustva i preporuku... Ja sam gore naveo sta koristim a zaboravio sam da dopunim - od skoro koristim i MUC-OFF kozmetiku , jako dobra prica. Inace nabavio sam je u Temisvaru , slucajno sam se tamo zatekao pa reko ajd da nisam dzabe dolazio. I ispostavilo se da je veoma dobar proizvod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano pre 19 sati U prolazu, 10 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Grnca je napisao: Ja sam gore naveo sta koristim a zaboravio sam da dopunim - od skoro koristim i MUC-OFF kozmetiku , jako dobra prica. Inace nabavio sam je u Temisvaru , slucajno sam se tamo zatekao pa reko ajd da nisam dzabe dolazio. I ispostavilo se da je veoma dobar proizvod Pročitao sam šta koristiš nego interesuje me i iskustvo sa istim . Reci mi brate to sredstvo za plastiku da li se otire u smislu da se naslonim na kofer da se ne ugaravim pa budem kao iz radionice isprljam jaknu , ruku i slično, nisam nikad koristio pa me interesuje malo detaljnije ako te ne mrzi da napišeš. I koliko traje otprilike tj posle koliko vremena treba ponovo naneti sredstvo , da li se skida kad se opere motor i slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1245 Napisano pre 16 sati Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Slađan je napisao: Pročitao sam šta koristiš nego interesuje me i iskustvo sa istim . Reci mi brate to sredstvo za plastiku da li se otire u smislu da se naslonim na kofer da se ne ugaravim pa budem kao iz radionice isprljam jaknu , ruku i slično, nisam nikad koristio pa me interesuje malo detaljnije ako te ne mrzi da napišeš. I koliko traje otprilike tj posle koliko vremena treba ponovo naneti sredstvo , da li se skida kad se opere motor i slično. Ne , neces se uprljati, na bazi silikona je. Plastike izgledaju nerealno novo kad se naprska (Muc-OFF) a kad se lepo posle krpom prebrise i utrlja - izgleda bas bas novo. Imam dva spreja, oba su na bazi silikona, jedan je za plastike a drugi je univerzalni , i za plastike i za farbu. Teze se lepi prasina nego inace - e sad , samo dva prskanja sam imao do sad i nemam zamerki. Oprao sam motor i naprskao ga kao zimsku zastitu i vezao C-Tek punjac - na prolece mogu apdejt da napisem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2729 Napisano pre 16 sati Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ide nek mi uzme jedan taj sprej za plastiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1245 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Muc-Off UK | Bicycle & Motorcycle Cleaning | Lube | Tubeless MUC-OFF.COM We're obsessed with making the most innovative cleaning products around to keep you and your bikes running at full potential. Shop from a huge range including cleaners... Pazi , verovatno (citaj SIGURNO) cu online poruciti jos stosta, meni se dopalo kako njihova hemija radi. Trenutno koristim ove stvari Motorcycle Silicon Shine - 500ml MUC-OFF.COM Motorcycle Silicon Shine Spray not only leaves your motorbike looking factory fresh, but it also acts as an amazing friction reducer for suspension parts and reduces dirt adhesion. Motorcycle Protectant - 500ml MUC-OFF.COM Muc-Off Motorcycle Protectant is the perfect all round protectant spray for preventing dirt adhesion and will drive out moisture and leave a protective layer in between motor bike... Nano Tech Bike Cleaner MUC-OFF.COM Our state-of-the-art Nano Tech formula cuts through grime and dirt regardless of the weather conditions. This classic pink bike cleaner has incredible power because it contains... Promenio pre 2 sati član Grnca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano pre 26 minuta U prolazu, 10 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Grnca je napisao: Ne , neces se uprljati, na bazi silikona je. Plastike izgledaju nerealno novo kad se naprska (Muc-OFF) a kad se lepo posle krpom prebrise i utrlja - izgleda bas bas novo. Imam dva spreja, oba su na bazi silikona, jedan je za plastike a drugi je univerzalni , i za plastike i za farbu. Teze se lepi prasina nego inace - e sad , samo dva prskanja sam imao do sad i nemam zamerki. Oprao sam motor i naprskao ga kao zimsku zastitu i vezao C-Tek punjac - na prolece mogu apdejt da napisem. Ok. Hvala ti puno na informacijama. U zdravlje brate, ako se negde vidimo imaš piće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...