Pablo 1713 Napisano Decembar 22, 2023 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će nas biti dovoljno, samo ja dovodim još 3 pomoćnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Decembar 22, 2023 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Svraticu svakako, da pravim guzvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Decembar 22, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jako vam zavidim ali ne vredi dezuran sam na poslu za vikend 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Decembar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Paketici spremni, ekipa bila top. Deca iz doma su spremila neku priredbu koja ce se odrzati na ulazu kod uprave zgrade tako da svi parkiraju motore dalje da svi mogu da udju tj prodju. E da Jasminko legenda Promenio Decembar 22, 2023 član RankoBg87 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 238 Napisano Decembar 22, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ujutru kreće iz Zemuna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @araS NISova pumpa u Džona Kenedija u 9h, ako ti odgovara. Naravno i drugi su dobro došli kome je uz put, a hoće do skupštine u društvu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan На моју жалост мораћу да одустанем од доласка на Дедамразијаду у Београд, у Новом Саду тренутно пада нека кишица а и приде поприлично дува нека ветруштина па не бих да се здравствено унередим пред нашег Мото Деда Мраза у Новом Саду где ипак учествујем у организацији, баш имах жељу али ипак неки други пут из Новог Сада за подршку Београду, ето очас посла ће и ускрс па се надам да ће као и прошле године мото зека новог сада и београда бити у различитим данима, ове године је било прелепо у оба града. Драга екипо, лепа вожња и провод ... и обрадујте ту драгу дечицу и омладину у Сремчици. . . . Баш ми је жао 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16869 Napisano Decembar 23, 2023 Integrisan, 8293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro! Kafica, doručak, pa pred Skupštinu! Kiše trenutno nema. Biće je malo dok se budemo okupljali, a onda opet ne (od 11.15-11.30h biće bez kiše). Samo hrabro , vožnja je lagana i bezbedna, povod vredi mnogo, a danas svakako ne postoji bolji provod u gradu! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1713 Napisano Decembar 23, 2023 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ponesite kišobrane za svaki slučaj, za parking, tj dok smo stacionarni. Vidimo se uskoro! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5544 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 1388 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Леп провод и дружење и усрећите дечицу. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Decembar 23, 2023 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Juče poseta tri Doma, danas Sremčica, nema lepšeg završetka godine. Toliko ova akcija znači deci, korisnicima da to nije normalno. U jednom Domu su okačili slike po zidovima sa prethodnih dolazaka bajkera dedamrazova. Malo je falilo da pustim suzu ali Deda Mraz je ostao čvrst, podelio poklone i spreman čeka Sremčicu. Kiša.....sneg, nema tih prepreka za toliko radovanje dece i korisnika. 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Decembar 23, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bice da jedini moj nece biti okicen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ptiiiičicaaa.... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 53 Napisano Decembar 23, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jači smo od kiše,a bogami poneki i od prehlade.Kreće nas 3 iz Batajnice za 15 tak minuta Sent from my SM-A528B using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxabezanija 6 Napisano Decembar 23, 2023 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki gsx600f katana Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, RankoBg87 je napisao: Bice da jedini moj nece biti okicen Nisam ni ja stigao,hteo sam sinoc posle pakovanja paketića,ali umor me savladao.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Decembar 23, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drage moje koleginice i kolege koji će te učestvovati danas u ovom humanom delu vi ste pravi heroji današnjice i zao mi je sto nisam sa vama. Sa druge strane da sam sa vama ne bi bilo ni ove poruke jer mi karakter ne dozvoljava da hvalim samog sebe. Sretno vam bilo i usrećiti one koje su svi zaboravili 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 12. 2023. at 21:23, RankoBg87 je napisao: Moze, kontam da je jedno 9:45 ok, Atoran i ja mozemo da se nadjemo u zelezniku ako stigne na vreme, za sad onda Blaza, Boki i ja na omv-u. Ne mogu da stignem da zajedno krenemo.. Vidimo se ispred Skupštine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16240 Napisano Decembar 23, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Atorn je napisao: Ne mogu da stignem da zajedno krenemo.. Vidimo se ispred Skupštine Ne stizem ni ja, vidimo se u Sremčici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano Decembar 23, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Srećno drugari, bio bih sa vama po 17 put da nisam 1500 km daleko 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 284 Napisano Decembar 23, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Srećno. Moram da odustanem iz zdravstvenih razloga. Ništa strašno ali neugodno - posvađali smo se ja i moja prostata ... ja bih u Sremčicu a ona mi ne da. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njyam njyam 46 Napisano Decembar 23, 2023 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Yamaha xc300 Versity Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 12. 2023. at 17:23, Pablo je napisao: Da znaš da si u pravu što si se naljutio. Džabe što je akcija ušla u 17tu godinu i što je po svemu uvek bila pozitivna, ali ta jedna poruka koju si pročitao od lika koji nije u organizaciji, je toliko strašna da bi iznervirala i mlađe ljude, a kamoli ljude u tvojim, iskusnim godinama. Aj iskuliraj i dođi na akciju da se upoznamo. Црни Pablo, Па где је ово што је рекао неки тамо лик, који није у организацији уопште битно и лоше и неког требало могло да изнервира !?! Рекао сам своје мишљење и предлог. Може да вам се не свиђа. Јбт, одмах си сматрао да је паметно да ме извређаш и назовеш "тамо неким небитним ликом" који је промашио тему. Годинама присуствујем и увек донирам средства и то ми можда не даје за право да се мешам у организацију али мислио сам сам да смем да предложим. ОК, не смем. Циљ предлога је био крајње добронамеран. Жао ми је што сте га схватили као хејт или малодушност. Нормална критика мог предлога би била довољна. У сваком случају, ове године не идем јер сам добио клинца пре месец дана, а вама желим успешну акцију ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8460 Napisano Decembar 23, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 12. 2023. at 17:10, Sharky - Alex je napisao: Sledece godine pravimo akciju “odelo za @ПИпезос-a” Skupljamo pare, trazimo najboljeg krojaca, skup kod skupstine i vozimo do Novog Sada …samo da ne bude kao u “Carevo novo odelo” P.S. @yogibear ima odlicno odelo, kao kaput, mislim da bi bilo idealno za @ПИпезос-a ako nam Yogi oda tajnu gde je kupio Ovo odelo mog brata dvometraša je stvarno dobro. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 23, 2023 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Veeeliki veliki trocifren broj motora, svaka Vam čast, svaka nam čast! 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Decembar 23, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na organizaciji Promenio Decembar 23, 2023 član Drinkero 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...