RankoBg87 2683 Napisano Jul 7 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, No_LiMiT je napisao: Sta preporucujete za kofer? Nikad nijesam imao na motoru (mozda nekom skuteru) ne znam koliko litara, velicinu, marku. Da li otic u guevaru il negdje pa uzet, gdje su generalno povoljni? Ja samo za givi i shad znam, givi mi nesto iritatno zvuci kad vidim onaj logo hahahaha bez ikakvog drugog razloga. Volio bih samo da motor nije siri od motora, ne treba mi za putovanja vec kacigu, lanac, nesto od kupovine, neki kompaktan) P.S. Siri na najsirem djelu motora tj al moze to i uze, zbog provlacenja kroz grad. Ls2, Motobike, u Zarkovu, imam 35, staje samo kaciga i rukavice, 40-45 je bolje resenje, treba videti sta imaju na stanju ili kad ce biti, dobri koferi, oko 200-220 eura su, dobro zaključavanje, ploca se dobije, postavljen unutra dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Jul 7 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi išlo uz moj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 7 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan I meni su plasticni malo bzv, eventualno neki sa naslonom kad bi fabricki bio i cool izgledao al aj vidjecemo kad stigne pa na licu mjesta cu moci vagati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4379 Napisano Jul 8 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Skittles je napisao: Ovo bi išlo uz moj... Nedavno sam sa Amazona poručio tu varijantu. Zamisao je da služi za foto opremu. Najverovatnije ga nikada neću ni montirati Proveo je ceo dan igranja u bazenu, bez naznake da će voda ući unutra. https://www.amazon.de/-/en/27163_SML/dp/B00E4HNE1M/ref=pd_bxgy_d_sccl_1/261-6952217-6612646?pd_rd_w=6ZNEJ&content-id=amzn1.sym.d6531279-1f86-4ae1-b1f7-8ab9db04b1a0&pf_rd_p=d6531279-1f86-4ae1-b1f7-8ab9db04b1a0&pf_rd_r=1H1HJ03WBWT0FKEPN4XF&pd_rd_wg=h1UMu&pd_rd_r=21f4726a-c237-4521-b950-77bb9f5161cf&pd_rd_i=B00E4HNE1M&psc=1 Mislio sam da će aparat sa objektivom moći da stoji uspravno, zato sam išao na duboku varijantu. Naravno, od toga nema ništa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 13 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ceka li ko motor u ovoj nadolazecoj turi sem mene?Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 180 Napisano Jul 13 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan kad sam radio servis načuh da brod stiže u Rijeku 13.07.Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshasam 1 Napisano Jul 14 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, No_LiMiT je napisao: Ceka li ko motor u ovoj nadolazecoj turi sem mene? Sent from my SM-S908B using Tapatalk Isporuka je krenula od ponedeljka,ja podigao svoj u utorak,pozovu pitaj,moras da ih zoves stalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 14 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Cek isporuka junska ili julska? Ja sam narucio kad su vec stizali ovi iz juna ili trebali da stignu, rekose mi poslije 20tog, zvacu sjutra.Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Jul 14 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshasam 1 Napisano Jul 14 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam kaparisao krajem maja,rekli su bice junska(i to krajem juna) ,verovatno ne julska,i bice krajem avgusta.Sad je krenula isporuka ove krajem juna,ali posto je bilo kasnjenja ,krenuli su sa isporukom od 8.jula.Taj dan videh 4-5 motora da su isporuculi.Tako da pozovi pitaj. On 13. 7. 2024. at 12:51, No_LiMiT je napisao: Ceka li ko motor u ovoj nadolazecoj turi sem mene? Sent from my SM-S908B using Tapatalk Isporuka je krenula od ponedeljka,ja podigao svoj u utorak,pozovu pitaj,moras da ih zoves stalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1453 Napisano Jul 14 Drug član, 564 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Skittles je napisao: Nemoj se ljutiš, al meni bolji ovaj sivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 14 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, neshasam said: Ja kad sam kaparisao krajem maja,rekli su bice junska(i to krajem juna) ,verovatno ne julska,i bice krajem avgusta.Sad je krenula isporuka ove krajem juna,ali posto je bilo kasnjenja ,krenuli su sa isporukom od 8.jula.Taj dan videh 4-5 motora da su isporuculi.Tako da pozovi pitaj. Isporuka je krenula od ponedeljka,ja podigao svoj u utorak,pozovu pitaj,moras da ih zoves stalno Hvala, pitacu sjutra, ali mislim da sam ja u narednoj turi ipak, ova ciji je brod sad uplovio tek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1192 Napisano Jul 15 Zainteresovan, 768 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Utajili ste nesto. Kakvi su utisci do sada? Kakav je u preticanjima, kako odrzava 120km/h, ima li vibracija? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 15 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Sad zvao, prva polovina avgusta, a prije bilo stici ce oko 20tog jula -.- ja sam krajem juna kaparisao ali izgleda to je toSent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Jul 15 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, admiki said: Nemoj se ljutiš, al meni bolji ovaj sivi. Taman posla da se ljutim, kao što rekoh, većini se ne sviđa i skroz sam ok sa time 3 hours ago, Rider000 said: Utajili ste nesto. Kakvi su utisci do sada? Kakav je u preticanjima, kako odrzava 120km/h, ima li vibracija? Pa vozimo se ili smo na morima Meni je utisak da moram da odvojim pola dana minimum da namestim preload, kompresiju i rebound. 120 može, al ga baš retko poteram dotle. Mislim da ću morati i ja da spustim malo fuzastere kao @živke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Jul 15 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5275 Napisano Jul 15 Drug član, 1880 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh što je dobar video! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4683 Napisano Jul 16 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Rider000 je napisao: Kakvi su utisci do sada? Kakav je u preticanjima, kako odrzava 120km/h, ima li vibracija? Nešto preko 2500 km prešao. Sa prednjim lančanikom 15 zuba, očaran. Više mi se ne rita pri polasku i šaltanju iz prve u drugu i druge u treću. Malo duži prenosni, d'izvinete odnos a i dalje dovoljno snage za moje potrebe. 120 kmh je na 6500 rpm i uglavnom ga držim od 6 do 6,5 K rpm, to je 110-120 kmh... Kad zatreba "vatre" da preteknem nekog, ima sasvim dovoljno i sa dvoje a žena i ja nismo lagački. Sedište se polako pokazuje da je dobro utrefljeno, gumama sam i dalje očaran. Vibracija ima ali ništa strašno, uglavnom osetim na fuzasterima. Na kormanu jako malo, skoro ništa... Danas ide čišćenje i podmazivanje lanca, stiže dodatni naslon za top kejs i ujutro u 5 pravac H. Novi pa će biti onih pravih utisaka, ono zbog čega je i uzet, barem dok ne dodje neki off road pa da i tu dam svoj skromni sud... 10 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5337 Napisano Jul 16 Ne silazi, 4785 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Vozači 450MT-a, ko je u četvrtak u Žablju stao da me pita da li je sve okej? Bio sam sa Kawasaki Z900, stao da popijem malo vode, kolega sa 450MT usporio da pita da li je sve okej, pa samo da ga pozdravim ovom prilikom 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2683 Napisano Jul 16 (promenjeno) Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sto mu nisi reko. Gorim, znojim se za svoj zivot borim se. Promenio Jul 16 član RankoBg87 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Jul 16 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Mali servis u ovlascenom servisu “Prokom” u Podgorici je 90e , mozda vam posluzi ta informacija. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5337 Napisano Jul 16 Ne silazi, 4785 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, RankoBg87 je napisao: Sto mu nisi reko. Gorim, znojim se za svoj zivot borim se. +40, u full kožnom jednodelnom kombinezonu, jedan ranac na leđima, jedan na grudima, krenuo na trku. Kontam da je hteo da me pita da li sam normalan, pa je preformulisao pitanje. 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4683 Napisano Jul 16 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Jovan Ristic je napisao: Vozači 450MT-a, ko je u četvrtak u Žablju stao da me pita da li je sve okej? Bio sam sa Kawasaki Z900, stao da popijem malo vode, kolega sa 450MT usporio da pita da li je sve okej, pa samo da ga pozdravim ovom prilikom Ja se ne sećam da sam sreo koleZu u nevolji (a nisam nešto bio pijan ovih dana pa da se ne sećam) ondaK je verovatno moj deran @JunioR.. Javiće se on već... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Jul 16 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Jovan Ristic said: Vozači 450MT-a, ko je u četvrtak u Žablju stao da me pita da li je sve okej? Bio sam sa Kawasaki Z900, stao da popijem malo vode, kolega sa 450MT usporio da pita da li je sve okej, pa samo da ga pozdravim ovom prilikom Ja sam nisam te prepoznao u pokretu, stao bih da se javim. Nema nas tako puno u Žablju, pa se lako prepozna ko je "stranac", a uglavnom se staje kad je neki problem Prošli put na kružnom toku na ulazu stao Poljak sa puknutom sajlom kvačila pa smo ga dopelali do Moto Bikea tako da uvek pitam za svaki slučaj Promenio Jul 16 član JunioR. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5337 Napisano Jul 16 Ne silazi, 4785 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, JunioR. je napisao: Ja sam nisam te prepoznao u pokretu, stao bih da se javim. Nema nas tako puno u Žablju, pa se lako prepozna ko je "stranac", a uglavnom se staje kad je neki problem Prošli put na kružnom toku na ulazu stao Poljak sa puknutom sajlom kvačila pa smo ga dopelali do Moto Bikea tako da uvek pitam za svaki slučaj Ništa, često prolazim kroz Žabalj pa se javim sledeći put da odemo na kafu negde 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...