BSeiz 27 Napisano Subota u 07:46 U prolazu, 23 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Madass, 450MT... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Rapax je napisao: Iskoristio sam napajanje iza fara, najmanje zezancije. Uz maglenke dolazi komplet instalacija sa prekidačem, relejom, osiguračem. Jedino su nosači plastični, ne deluje da će se slomiti ali ne odaje utisak kvaliteta. Kakvi su releji? Jesi uspeo da ih uglavis negde pod masku da se ne vide? Ja posle trebam da pokupim motor zavrsen juce ali ne stizem... Valjda cu stici veceras da istestiram svetla, saberem troskove i da javim "utiskove" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8604 Napisano Subota u 07:46 BJB Maxi Scooter Club, 6424 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn Biću slobodan da odgovorim jer mislim da su moje identične... Ovo je prekidač koji dodje uz njih, ja sam ga zamenio za vodootporan. Nosači jesu lilavi ali evo kod mene drže već neko vreme. Jedna maglenka je dobila malo kondenza iznutra na sočivu ali radi i dalje... Mislim da ću za sledeću sezonu poručiti one Future Eyes F150. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8604 Napisano Subota u 07:49 BJB Maxi Scooter Club, 6424 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prekidač sam stavio umesto prvobitnog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7603 Napisano Subota u 07:50 Drug član, 2571 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje kako je sve ovo izgledalo iz mog ugla: #zzz# 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 54 Napisano Subota u 08:19 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, BSeiz je napisao: Kakvi su releji? Jesi uspeo da ih uglavis negde pod masku da se ne vide? Instalacija je uglavljena u prednji levi deo i ne vidi se, relej sam zašrafio na šraf koji je bio blizu i ne mrda ništa. Specifikacija kaže da su 2x20w pa nije neki veliki potrošač. Ako ne zbog bolje vidljivosti onda je ovo must have zbog drugih da te bolje vide. Ima dve varijante istih na oko (na aliju), ove su valjda one bolje. Smetalo mi je što koliko god da je far dobar, noću nije kao kad voziš auto sa led svetlima (navikao jbg), e sad je isto kao da imam dva jaka fara. Preporuka svima. Evo i odeljak za smeh: Instaliram sve, sve vratim na mesto. Sama instalacija je 1/3 posla, ostatak je vraćanje plastika. Prvi krug koji sam obrnuo do garaže tržnog centra (zbog štelovanja), shvatim da mi ne radi levi prednji migavac. Fuuuck. Vraćaj se, skidaj sve, da bi došao do kablića za migavac da bi ga dizvinete bolje gurnuo dok ne čujem klik, pa vraćaj sve 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BSeiz 27 Napisano Subota u 10:17 U prolazu, 23 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Madass, 450MT... Prijavi odgovor kao problematičan Savrseno su ti legle, iako sam hteo sire da stavim ipak sam na kraju moje vise priblizio faru i podvukao pod bar zbog zastite kada se opet prevrnem negde po sumi da ih ne polomim na prvu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BSeiz 27 Napisano Subota u 11:32 U prolazu, 23 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Madass, 450MT... Prijavi odgovor kao problematičan Testing testing Jos nisu upucane lampe ali biti ce veceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 54 Napisano Subota u 12:06 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Videh, Dzvini mi poslo Odlično ispalo. Promenio Subota u 12:10 član Rapax 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matic91 16 Napisano Subota u 14:49 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim i ja, pozdrav svima, danas sam kaparisao MT u Guevari, ovu temu pratim cirka godinu dana, mozda malo i duze, pročitana od prve strane, dugo sam se lomio, a onda sam prelomio, uzimam ga sa svim vrlinama i manama(šalim se za mane sa foruma sam slučajno upoznao @alexanto i mislim su njegove reči u mnogome presudile kupovini. Kada stigne, pusticu neku slčicu 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BSeiz 27 Napisano Subota u 20:10 U prolazu, 23 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Madass, 450MT... Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam malo je reci da sam prezadovoljan… 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BSeiz 27 Napisano Subota u 22:48 U prolazu, 23 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Madass, 450MT... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i razlike u poredjenju sa fabrikom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...