Rapax 35 Napisano pre 3 sati (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nevezano za gume, ajde da se pohvalim novim sedištem by Lowland Customs. Najbitnije da sam ja zadovoljan jer sam dobio to što sam tražio a za duža putovanja videćemo, sat i po nije merilo da kažem "wow kakoe udobno" Promenio pre 3 sati član Rapax 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1214 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces vrhunske performanse po putu, da traju solidno, a da mozes neki lagani off. Najbolje Michelin Anakee Adventure. Po kisi i suvom su skoro iste, neverovatne su, i po hladnom. Jedina mana malo buka kada se naginjes (meni nije smetalo, jako ulivaju poverenje) Ne bih isao na vise od toga sportske/letnje gume, losa je smesa za hladnije vreme, zagrevaju se duze itd. M+S najbolje. Takodje Pirelli Scorpion Rally STR su odlicne po putu, i malo jace OFF, ili TKC70/TKC70rocks. Ove dve drze lepo po putu, sportski se mogu voziti. Ali traju manje (pogotovo zadnja) jer su agresivnije za off. Promenio pre 3 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batica87 98 Napisano pre 3 sati U prolazu, 61 postova Lokacija: Surdulica, Niš... Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nevezano za gume, ajde da se pohvalim novim sedištem by Lowland Customs. Najbitnije da sam ja zadovoljan jer sam dobio to što sam tražio a za duža putovanja videćemo, sat i po nije merilo da kažem "wow kakoe udobno" Jel rade sedišta po već nekom kalupu ili mora lično da se ode i 'ugovori' sedište po individualnim potrebama... Na žalost trenutno mi je naučna fantastika da iz Surdulice odem do Zr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 35 Napisano pre 2 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju kalup, radi se po tebi, tj šta tebi treba i zbog čega si došao. Verovarno može da uradi i bez tebe, tj da mu pošalješ sedište i da mu kažeš šta hoćeš, ali sigurno je bolje kada radi po meri, tj da sedneš i kažeš "to je to". Veći je problem izabrati kombinaciju materijala i dezen, jer ako nema već neko sedište koje je rađeno pa da vidiš, onda ne znaš tačno kako će ispasti na kraju. Ja nisam imao neki izbor, išao sam na tref što se dezena i izbora materijala tiče. Inače, sedište sam radio da bi mogao sa obe noge petama da stanem sigurno na zemlju ako zatreba, jer nisam neki Rossi. I da, pošto će neko pitati za cenu, izašlo me 220e. Znam da je poskupelo u odnosu na pre godinu dana ali šta da se radi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladilan 4 Napisano pre 2 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF moto 450 mt Prijavi odgovor kao problematičan @knez.mladja Gde si uzeo ove torbice za crash barove - daj link ako imas, molim te. Trazim, trazim i ne mogu da nadjem. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 117 Napisano pre 2 sati U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Vladilan Ima lik jos zanimljivih oglasa pa baci pogled GIVI Tank torba sa magnetima - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju GIVI tank torba dimenzija 32cm x 16 cmTank torba je vodoodbojna sama po sebiTank torba poseduje kisnu navlaku koja je cini vodonepropusnomZapremina torbe je 8 litara sto je cini idealnom za nosenje neophodnih stvariIdealna za nosenje navigacije na gornjem prozirnom dzepuKacenje se vrsi uz pomocu magneta koji se nalaze u dzepovima sa sve 4 strane (mogucnost uklanjanja i dodavanja magneta) Artikal je na stanju. Moguce licno preuzimanje ili slanje Post Expressom. Sent from my SM-F926B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 169 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan On 9/15/2025 at 9:25 AM, živke said: vozili su iznajmljene motore @živkeOvo bas zvuci demotivišuće, malo mi gubi smisao onda ceo dogadjaj. A Arilje izgleda rasadnik dobrih vozaca, pogotovu za hard enduro... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BSeiz 15 Napisano pre 1 sat U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Madass, 450MT... Prijavi odgovor kao problematičan I meni je to malo debilno… Na kraju mi je po malo i drago sto nisam stigao da odem… Sta imam ja da radim sa SVOJIM motorom pored nekog ko tera duze vreme hard enduro i seo na tudj 450mt da se merimo… Ali jbg opet delimicno razumem i organizatora/uvoznika koji hoce da se predsravi sto jace pred proizvodjacem kog zastupa Svakako da se pitam a ne pitam se Relju i Damira kao vlasnike motora bih stavio na prva dva mesta, dok vih ove sa rentanim u startu rebnuo sa 5sek penalom zbog neposedovanja vozila brenda… Opet znam da zvuci debilno ali ovlasceni uvoznik ne zivi od rentanja motora vec od prodaje… Damira sam i upoznao prosle jeseni na CF Moto Dayu na Tari covek odlicno vozi i vec tada je imao nekih 7000km na satu predjenih vecinom po hard enduro terenima… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BSeiz 15 Napisano pre 1 sat U prolazu, 14 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Madass, 450MT... Prijavi odgovor kao problematičan Zaigrala se deca… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...