Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: 450CL-C, 450MT

Nevezano za gume, ajde da se pohvalim novim sedištem by Lowland Customs. Najbitnije da sam ja zadovoljan jer sam dobio to što sam tražio a za duža putovanja videćemo, sat i po nije merilo da kažem "wow kakoe udobno" 🙂

IMG_20250917_183701.jpg

IMG_20250917_183724.jpg

IMG_20250917_163846.jpg

IMG_20250917_163837.jpg

Promenio član Rapax
  • Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 649 postova
  • Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V)

Ako hoces vrhunske performanse po putu, da traju solidno, a da mozes neki lagani off. Najbolje Michelin Anakee Adventure. Po kisi i suvom su skoro iste, neverovatne su, i po hladnom. Jedina mana malo buka kada se naginjes (meni nije smetalo, jako ulivaju poverenje)

Ne bih isao na vise od toga sportske/letnje gume, losa je smesa za hladnije vreme, zagrevaju se duze itd. M+S najbolje.

Takodje Pirelli Scorpion Rally STR su odlicne po putu, i malo jace OFF, ili TKC70/TKC70rocks. Ove dve drze lepo po putu, sportski se mogu voziti. Ali traju manje (pogotovo zadnja) jer su agresivnije za off.

Promenio član Blackened
  • Hvala 1

• U prolazu, 61 postova
  • Motocikl: CFMoto 450MT

Nevezano za gume, ajde da se pohvalim novim sedištem by Lowland Customs. Najbitnije da sam ja zadovoljan jer sam dobio to što sam tražio a za duža putovanja videćemo, sat i po nije merilo da kažem "wow kakoe udobno"

Jel rade sedišta po već nekom kalupu ili mora lično da se ode i 'ugovori' sedište po individualnim potrebama... Na žalost trenutno mi je naučna fantastika da iz Surdulice odem do Zr

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: 450CL-C, 450MT

Nemaju kalup, radi se po tebi, tj šta tebi treba i zbog čega si došao. Verovarno može da uradi i bez tebe, tj da mu pošalješ sedište i da mu kažeš šta hoćeš, ali sigurno je bolje kada radi po meri, tj da sedneš i kažeš "to je to".

Veći je problem izabrati kombinaciju materijala i dezen, jer ako nema već neko sedište koje je rađeno pa da vidiš, onda ne znaš tačno kako će ispasti na kraju.

Ja nisam imao neki izbor, išao sam na tref što se dezena i izbora materijala tiče. Inače, sedište sam radio da bi mogao sa obe noge petama da stanem sigurno na zemlju ako zatreba, jer nisam neki Rossi.

I da, pošto će neko pitati za cenu, izašlo me 220e. Znam da je poskupelo u odnosu na pre godinu dana ali šta da se radi. 

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• U prolazu, 93 postova
  • Motocikl: 450 MT

@Vladilan
Ima lik jos zanimljivih oglasa pa baci pogled

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Na prodaju GIVI tank torba dimenzija 32cm x 16 cmTank torba je vodoodbojna sama po sebiTank torba poseduje kisnu navlaku koja je cini vodonepropusnomZapremina torbe je 8 litara sto je cini idealnom za nosenje neophodnih stvariIdealna za nosenje navigacije na gornjem prozirnom dzepuKacenje se vrsi uz pomocu magneta koji se nalaze u dzepovima sa sve 4 strane (mogucnost uklanjanja i dodavanja magneta) Artikal je na stanju.  Moguce licno preuzimanje ili slanje Post Expressom.  

Sent from my SM-F926B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 71 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l
On 9/15/2025 at 9:25 AM, živke said:

vozili su iznajmljene motore

@živkeOvo bas zvuci demotivišuće, malo mi gubi smisao onda ceo dogadjaj. 

A Arilje izgleda rasadnik dobrih vozaca, pogotovu za hard enduro...

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: Madass, 450MT...

I meni je to malo debilno…

Na kraju mi je po malo i drago sto nisam stigao da odem…

Sta imam ja da radim sa SVOJIM motorom pored nekog ko tera duze vreme hard enduro i seo na tudj 450mt da se merimo…

Ali jbg opet delimicno razumem i organizatora/uvoznika koji hoce da se predsravi sto jace pred proizvodjacem kog zastupa 🤨

Svakako da se pitam a ne pitam se 

Relju i Damira kao vlasnike motora bih stavio na prva dva mesta, dok vih ove sa rentanim u startu rebnuo sa 5sek penalom zbog neposedovanja vozila brenda… 

Opet znam da zvuci debilno ali ovlasceni uvoznik ne zivi od rentanja motora vec od prodaje…

Damira sam i upoznao prosle jeseni na CF Moto Dayu na Tari covek odlicno vozi i vec tada je imao nekih 7000km na satu predjenih vecinom po hard enduro terenima…

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   2 članova

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja