mandrak_ 46 Napisano Subota u 20:43 U prolazu, 30 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, živke je napisao: More mandrak ne gazi oranje P.s Kako može da bude off slika 450mt u temi 450mt Gazim samo svoje ali komsije se ne bune mnogo ako malo zalutam. Paorima smeta samo kada dizem prasinu na suvom Ljudi o dizaicama i gumama na poslednje dve stranice a ja posle uletim sa random slikom pa reko offujem malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 91 Napisano pre 3 sati U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako, ja sam nadam se mnogima pomogao ako su se dvoumili oko centalnog stendera i visine Najbolji upgrade za novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8529 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 2900 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 12/16/2025 at 11:43 AM, Rapax said: Takođe imam na prodaju ako nekoga zanima vizir kojeg sam radio kod Ivana, ako nekog interesuje, neka mi se javi porukom. Negde u temi je i slika A što ga prodaješ? U smislu ne završava posao, stavljaš nešto drugo ... ? Promenio pre 2 sati član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...