mandrak_ 25 Napisano Četvrtak u 22:29 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, aca-pn je napisao: Ja sam kupio produžetak blatobrana baš iz tog razloga i zato što redovno nabacuje blato na hladnjak, a njega bas nije jedostavno oprati, mora da se pazi da se ne pokrive lamelice. Jos ga nisam montirao, videcu da li nesto vredi i da li zapinje negde kad se sabije ogibljenje. Koji si uzeo? Onaj sa izrezanim prostorom za sirenu ili onaj "puni" i da li moze da se montira i bez zastite za hladnjak ili se kaci na tu zastitu sa gornje strane? Ili mislis bas buklvalno na lopaticu na prednjem blatobranu? Promenio Četvrtak u 22:30 član mandrak_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6995 Napisano Četvrtak u 22:32 Enduraš, 6610 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisi me razumeo, ovo sam uzeo https://www.aliexpress.com/i/1005007659536580.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 25 Napisano Četvrtak u 22:35 U prolazu, 16 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, aca-pn je napisao: Nisi me razumeo, ovo sam uzeo https://www.aliexpress.com/i/1005007659536580.html Da, to je ta "lopatica" i to izgleda kao moguce resenje, javi kad montiras da li radi posao ili bar da li pomaze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2209 Napisano Subota u 13:45 Drug član, 425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Volim ovako agresivne recenzije Zanimljiv rezultat sa Dyno testa, izmerenih 42-43KS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 84 Napisano Nedelja u 21:01 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv test. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21380 Napisano juče u 14:54 Integrisan, 6667 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 25 Napisano pre 21 sati U prolazu, 16 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel gedao neko mozda ovog morinija, kao baby granpasso a unutra emtejac cefmoto Moto Morini Allthrike 450 (2025), prezzo e scheda tecnica - Moto.it WWW.MOTO.IT Scheda tecnica Moto Morini Allthrike 450 (2025): scopri su Moto.it prezzo e dettagli, foto e video, pareri degli utenti, moto Moto Morini nuove e usate. Cena ista u italiji kao 450 mt kod nas sada na akciji, po svemu sudeci isti agregat, ram, kajaba i tockovi. Samo kocnice nevidim koje su i naravno plastike "designed by some renomet italiani pasta enjoyer" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2891 Napisano pre 18 sati BJB Maxi Scooter Club, 1007 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ga ja kad su najavili, malo mi je nejasan Oblikovan kao dual sport, dakle nema zaštitu od vetra i komfor kao 450MT npr, ali je zato 190kg+, osrednji klirens i oko 200mm hod suspenzije. No svakako ih nema u Srbiji više, tako da ne moramo da lupamo glavu ako bude kao za Xcape 1200 i Corsaro, nema ništa od njega uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠkodraZl 18 Napisano pre 7 sati U prolazu, 33 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: Burgman 400,Vespa PX200,Cf moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo drustvo da se i ja pridruzim sa mojim novim 450mt i da se zahvalim @alexanto i @živke kao i svim vlasnicima MTa sa foruma na prenesenim utiscima i informacijama koje su mi znacile u odabiru i kupovini ovog motora. Zgazih pre snega oko 300km,a utisci su za sada vise nego dobri,izvan mog ocekivanja.Vidimo se negde na drumu ili u sumi .Pozdrav 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 25 Napisano pre 4 sati U prolazu, 16 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, andrej. je napisao: Gledao sam ga ja kad su najavili, malo mi je nejasan Oblikovan kao dual sport, dakle nema zaštitu od vetra i komfor kao 450MT npr, ali je zato 190kg+, osrednji klirens i oko 200mm hod suspenzije. No svakako ih nema u Srbiji više, tako da ne moramo da lupamo glavu ako bude kao za Xcape 1200 i Corsaro, nema ništa od njega uskoro Bas uzivo ili ovako na internetima? Ja vidim da ima mnogo oprecnih i netacnih informacija, bas i na ovom sajtu kazu suva tezina 170kg, 210mm suspenzija, 19 inca prednji tocak sa 21 incnom gumom . Na slikama se vidi da je samo presvuceni emtejac. Vizir moze uvek da se povisi za bolju zastitu od vetra a za 6200 evra navodno kupac dobija grejanje sedista i rucki + hendgardove A sta bi sa ekskejpom 1200? Njega sam drzao kao favorita da pokopa konacno izvikanu afriku za upola cene. Treba neko malo da prodrma ove japaneze, uobrazili se dosta u poslednje vreme. 450 MT je odlicno odradio posao po tom pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2880 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Andragog, 5459 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Kad kažu suv, ne računaju tečnosti, redovna glupost. Bez goriva, ulja, antifriza, tečnosti za kočnice, ulja u vilama i ulja u amortizeru.... E to je njihova težina, motor koji se ne može voziti. Promenio pre 3 sati član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...