mandrak_ 25 Napisano Četvrtak u 22:29 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, aca-pn je napisao: Ja sam kupio produžetak blatobrana baš iz tog razloga i zato što redovno nabacuje blato na hladnjak, a njega bas nije jedostavno oprati, mora da se pazi da se ne pokrive lamelice. Jos ga nisam montirao, videcu da li nesto vredi i da li zapinje negde kad se sabije ogibljenje. Koji si uzeo? Onaj sa izrezanim prostorom za sirenu ili onaj "puni" i da li moze da se montira i bez zastite za hladnjak ili se kaci na tu zastitu sa gornje strane? Ili mislis bas buklvalno na lopaticu na prednjem blatobranu? Promenio Četvrtak u 22:30 član mandrak_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6993 Napisano Četvrtak u 22:32 Enduraš, 6610 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisi me razumeo, ovo sam uzeo https://www.aliexpress.com/i/1005007659536580.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 25 Napisano Četvrtak u 22:35 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, aca-pn je napisao: Nisi me razumeo, ovo sam uzeo https://www.aliexpress.com/i/1005007659536580.html Da, to je ta "lopatica" i to izgleda kao moguce resenje, javi kad montiras da li radi posao ili bar da li pomaze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2209 Napisano Subota u 13:45 Drug član, 424 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Volim ovako agresivne recenzije Zanimljiv rezultat sa Dyno testa, izmerenih 42-43KS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 84 Napisano Nedelja u 21:01 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv test. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21375 Napisano pre 16 sati Integrisan, 6667 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 25 Napisano pre 11 sati U prolazu, 14 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel gedao neko mozda ovog morinija, kao baby granpasso a unutra emtejac cefmoto Moto Morini Allthrike 450 (2025), prezzo e scheda tecnica - Moto.it WWW.MOTO.IT Scheda tecnica Moto Morini Allthrike 450 (2025): scopri su Moto.it prezzo e dettagli, foto e video, pareri degli utenti, moto Moto Morini nuove e usate. Cena ista u italiji kao 450 mt kod nas sada na akciji, po svemu sudeci isti agregat, ram, kajaba i tockovi. Samo kocnice nevidim koje su i naravno plastike "designed by some renomet italiani pasta enjoyer" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2889 Napisano pre 8 sati BJB Maxi Scooter Club, 1005 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ga ja kad su najavili, malo mi je nejasan Oblikovan kao dual sport, dakle nema zaštitu od vetra i komfor kao 450MT npr, ali je zato 190kg+, osrednji klirens i oko 200mm hod suspenzije. No svakako ih nema u Srbiji više, tako da ne moramo da lupamo glavu ako bude kao za Xcape 1200 i Corsaro, nema ništa od njega uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...