Gordak985 3811 Napisano pre 6 sati Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Probao konačno ovo slobodno mogu reći čudo od motora, neverovatan agregat, ne buni se šta god mu ja radio. Odlično ponašanje na putu, ne znam šta da kažem, ni jedan dvocilindraš koji sam probao ne radi ovako fino. Ko hoće da pogleda, malo smo se vozili:Bio sam ubeđenja da je Voge 525dsx bolji za asfalt, po meni nije ni za šta bolji. Čestitke svima koji su ovo kupili i koji će kupiti, neče pogrešiti.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21053 Napisano pre 5 sati Integrisan, 6510 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Gordak985 said: Probao konačno ovo slobodno mogu reći čudo od motora, neverovatan agregat, ne buni se šta god mu ja radio. Odlično ponašanje na putu, ne znam šta da kažem, ni jedan dvocilindraš koji sam probao ne radi ovako fino. Ko hoće da pogleda, malo smo se vozili: Bio sam ubeđenja da je Voge 525dsx bolji za asfalt, po meni nije ni za šta bolji. Čestitke svima koji su ovo kupili i koji će kupiti, neče pogrešiti. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Bogme si imao produktivan dan Reci ti meni kakav je on na niskim obrtajima i pri malim brzinama jer glavna zamerka na ovaj motor jeste cimanje/mapa/ubrizgavanje kako god na niskom obrtajima da neki ljudi ili remapiraju, kvacilaju ili ga prodaju zbog toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7993 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 2695 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist ne može to niko da ti opiše, subjektivno je. Moraš sam da probaš. Meni deluje i da se dosta razlikuje od primerka do primerka (probao sam nekoliko). Takođe - od vožnje do vožnje na sopstvenom motoru mi se razlikuje utisak Čudno, ali tako je. Drugar ima model iz 2025 . Probao sam ga jednom i imao utisak da je dosta manje primetno to seckanje nego na mom motoru iz 2024. Njemu skoro uradili neki map upgrade u ovlašćenom i žali mi se da mu više secka sad ... Promenio pre 4 sati član živke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21053 Napisano pre 5 sati Integrisan, 6510 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo iskoci mi video bas na 4:40 se govori o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 5933 Napisano pre 4 sati Advanced Member, 2220 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, živke je napisao: @Motorcyclist ne može to niko da ti opiše, subjektivno je. Moraš sam da probaš. Meni deluje i da se dosta razlikuje od primerka do primerka (probao sam nekoliko). Takođe - od vožnje do vožnje na sopstvenom motoru mi se razlikuje utisak Čudno, ali tako je. Drugar ima model iz 2025 . Probao sam ga jednom i imao utisak da je dosta manje primetno to seckanje nego na mom motoru iz 2024. Njemu skoro uradili neki map upgrade u ovlašćenom i žali mi se da mu više secka sad ... Ovaj MT što vozim je 2025. Ja iskreno nikakvo cimanje pri malim obrtajima ne primećujem. Na off-u, ako hoću da vozim lagano, mogu opušteno da ga ostavim u trećoj. To pokriva sve od 20 pa do ne znam koliko na sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6918 Napisano pre 1 sat Enduraš, 6584 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Gligo, mislim da pricaju o on-off seckanju, a ne o seckanju na konstantnom gasu. Moj 2025 takodje nema nikakvog seckanja na konstantnom gasu, a ni to po otpustanju-davanju gasa nije izraženo da bi mi smetalo. Nekima opet to mnogo smeta, sto kaže Živke sve zavisi kako ko doživi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...