Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• Drug član, 1886 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3

Probao konačno ovo slobodno mogu reći čudo od motora, neverovatan agregat, ne buni se šta god mu ja radio. Odlično ponašanje na putu, ne znam šta da kažem, ni jedan dvocilindraš koji sam probao ne radi ovako fino. Ko hoće da pogleda, malo smo se vozili:

Bio sam ubeđenja da je Voge 525dsx bolji za asfalt, po meni nije ni za šta bolji. Čestitke svima koji su ovo kupili i koji će kupiti, neče pogrešiti.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• Sviđa mi se 4
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 6510 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600
20 minutes ago, Gordak985 said:

Probao konačno ovo slobodno mogu reći čudo od motora, neverovatan agregat, ne buni se šta god mu ja radio. Odlično ponašanje na putu, ne znam šta da kažem, ni jedan dvocilindraš koji sam probao ne radi ovako fino. Ko hoće da pogleda, malo smo se vozili:

Bio sam ubeđenja da je Voge 525dsx bolji za asfalt, po meni nije ni za šta bolji. Čestitke svima koji su ovo kupili i koji će kupiti, neče pogrešiti.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Bogme si imao produktivan dan :D

Reci ti meni kakav je on na niskim obrtajima i pri malim brzinama jer glavna zamerka na ovaj motor jeste cimanje/mapa/ubrizgavanje kako god na niskom obrtajima da neki ljudi ili remapiraju, kvacilaju ili ga prodaju zbog toga? 

• Drug član, 2695 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

@Motorcyclist ne može to niko da ti opiše, subjektivno je. Moraš sam da probaš. 
Meni deluje i da se dosta razlikuje od primerka do primerka (probao sam nekoliko). Takođe - od vožnje do vožnje na sopstvenom motoru mi se razlikuje utisak :D Čudno, ali tako je. 
Drugar ima model iz 2025 . Probao sam ga jednom i imao utisak da je dosta manje primetno to seckanje nego na mom motoru iz 2024. 
Njemu skoro uradili neki map upgrade u ovlašćenom i žali mi se da mu više secka sad ...

Promenio član živke
  • Sviđa mi se 2

• Advanced Member, 2220 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660
Pre sat vremena, živke je napisao:

@Motorcyclist ne može to niko da ti opiše, subjektivno je. Moraš sam da probaš. 
Meni deluje i da se dosta razlikuje od primerka do primerka (probao sam nekoliko). Takođe - od vožnje do vožnje na sopstvenom motoru mi se razlikuje utisak :D Čudno, ali tako je. 
Drugar ima model iz 2025 . Probao sam ga jednom i imao utisak da je dosta manje primetno to seckanje nego na mom motoru iz 2024. 
Njemu skoro uradili neki map upgrade u ovlašćenom i žali mi se da mu više secka sad ...

Ovaj MT što vozim je 2025. Ja iskreno nikakvo cimanje pri malim obrtajima ne primećujem.

Na off-u, ako hoću da vozim lagano, mogu opušteno da ga ostavim u trećoj. To pokriva sve od 20 pa do ne znam koliko na sat.

• Enduraš, 6584 postova
  • Motocikl: 450MT

Gligo, mislim da pricaju o on-off seckanju, a ne o seckanju na konstantnom gasu. Moj 2025 takodje nema nikakvog seckanja na konstantnom gasu, a ni to po otpustanju-davanju gasa nije izraženo da bi mi smetalo. Nekima opet to mnogo smeta, sto kaže Živke sve zavisi kako ko doživi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja