lemy 1161 Napisano Četvrtak u 06:10 Drug član, 1137 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nekoliko zadnjih godina na bočnim torbama jel vozim enduro. Kao što kolege rekoše u njima garderoba a sve bitno i vredno uza sebe. Kad stignem u smeštaj skidam torbe, svakako mi trebaju te stvari. Do sada de nije desilo da mi neki nešto ukrade, a dešavalo mi se da zaboravim i telefon na kormanu koji koristim za navigaciju i sl. Naravno ovo je za po Evropi za Somaluju već ne garantujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 88 Napisano Četvrtak u 08:29 (promenjeno) U prolazu, 86 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Bobni ja sam uzeo sve odvojeno zato što je kofer na motoru 80% vremena. U njemu su prva pomoć, kišnjak, fluorescenti prsluk, set za reparaciju gume, potkapa itd. Ima mesta i za kacige ili jakne kad stanemo negde pa da ih ne vučemo za sobom. Kad putujem na posao u njega stane ranac sa laptopom. Ili kad idemo negde na 2 dana, stane torba za trening sa stvarima za 2 osobe. Bisage će se koristiti samo na višednevnim turama i u njih će ići garderoba i stvari za ličnu higijenu. Promenio Četvrtak u 08:32 član ivannadjalin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 249 Napisano Četvrtak u 08:48 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @No_LiMiT da da na preklop pa se zategne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 88 Napisano Subota u 08:48 U prolazu, 86 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto imaš li neku preporuku za presvlačenje sedišta? Beše ti si presvlačio u Lowlandu u Zr-u? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7347 Napisano Subota u 09:07 BJB Maxi Scooter Club, 6249 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da. Imaš i Srdjana iz Surčina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoCf 7 Napisano Subota u 10:15 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za strucnjake. Zbog cega mi se offroad ugasi u toku voznje ? Ukljucim ga pri maloj brzini i nakon pola sekunde sam se iskljuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 385 Napisano Subota u 11:00 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za strucnjake. Zbog cega mi se offroad ugasi u toku voznje ? Ukljucim ga pri maloj brzini i nakon pola sekunde sam se iskljuciJesi li iskljucio kontrolu proklizavanja i abs na dugme (odnosno ukljucio 'offroad' mod)? Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoCf 7 Napisano Subota u 11:10 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, mada vidim kad ugasim motor i ukljucim off pa ponovo upalim motor onda je sve okej, ne iskljucuje se vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duta_91 89 Napisano pre 16 sati (promenjeno) U prolazu, 33 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 6. 2025. at 13:00, Punktmann je napisao: Jesi li iskljucio kontrolu proklizavanja i abs na dugme (odnosno ukljucio 'offroad' mod)? Sent from my SM-A556B using Tapatalk Predviđeno je da zaustaviš motor, (prebaciš u neutral) i onda prebaciš u OFF mod, i nastaviš vožnju. Ako u vožnji prebaciš u OFF on prihvati, ali posle par sekundi isključi. Ako je u OFF modu, ostaje u off modu dok god ne okreneš ključ, možeš da gasiš i pališ motocikl, ali samo na onom crvenom prekidaču (Kill Switch), kada okreneš ključ vraća se u standardni mod, odnoso pali ABS i na prednjem točku i TC na zadnjem. Mnogi su se zalili na ovakvo rešenje, odnosno zašto ne ostaje u modu u kome je ostavljen pre gašenja, nego uvek uključuje ABS i TC, odgovor je da je to jedna od direktiva EVROPSKE UNIJE, a da su to rešili sa Kill Switch, dali i tu mogućnost da prilikom kraćih pauza ostaje u OFF modu. Imaju i objašnjenje da se neiskusni korisnici ne bi bunili, a iskusni korisnici svakako znaju šta im treba. Promenio pre 16 sati član Duta_91 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7092 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Drug član, 2409 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Duta_91 said: Ako u vožnji prebaciš u OFF on prihvati, ali posle par sekundi isključi. Ovo se kod mene ne dešava. Mogu u vožnji da ugasim bez problema. Ali imao sam problem da mi u početku taj prekidač nije radio. Rešeno je u servisu, neki kontakt / džek je bio loš. Proveri da možda to nije problem i kod tebe. Promenio pre 16 sati član živke 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoCf 7 Napisano pre 16 sati U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Inace danas sam sam odradio prvi servis tako da motor nije vise nevin niti je pod garancijom . Za sad sam bas zadovoljan masinom, odlicno se pikazala na prvih 1000km, niti sam je nesto preterano stedeo, posebno na off road voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duta_91 89 Napisano pre 10 sati U prolazu, 33 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas posle 100 godina na FB, uđoh i u nekou grupu CFMOTO 450 MT sličice oštećenog kartera, setih se da se to desilo i Dušanu Blagojeviću prošle godine, na nekom takmičenju. . Savet za mlađe kolege, koji će da krenu stopama OFF-a, obavezno da stave zaštitu podvoza, nema da boli glava. Svakako neće to tako lako da pukne, ali nema potrebe da se rizikuje. Ova fabrička je samo za asvalt, kao i na većini motora. Ja sam stavio Storm, 170 € čini mi se, ali šta god je bolje od fabričke. Na slici ispod se vide ojačanja baš na mestima gde je i ovom sa fotografije iznad i Blagojeviću pukao karter. O ovome smo i pisali verovatno, nego znam da neće niko da mota 110 stranica nazad. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...