eurokrem 160 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 139 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, miki said: Ma jok, laže taj, to je Kinez, nema šanse da toliko pređe....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3487 Napisano Februar 20 Drug član, 841 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Zack Courts uzeo Ibex 450 za "Daily rider" test, pa ce uskoro biti i snimak na you tube-u. U medjuvremenu, ceka pitanja u vezi 450-ice pa ce neke odgovore dati samo na instagramu, a neki ce biti i u snimku na tubetu. Pitajte sta vas zanima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5853 Napisano Februar 20 Drug član, 1439 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Бацих поглед на огласе. Ипак су подигли цену. Са 5.990е на 6.190е. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2104 Napisano Februar 20 Drug član, 701 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Priča je bila da će 500 gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4485 Napisano Februar 20 Advanced Member, 1985 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle praktično kao da su dali popust, zar ne? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 49 Napisano Februar 22 (promenjeno) U prolazu, 55 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da se zapljunem u ja u MTovce, ja sam juce uplatio trecinu para po novoj ceni jelte, i kazu da ce za nekih 10-14 dana biti u salonu. Jedno pitanje za kolege koji su uzeli fabricki gornje rol barove. Kako su se pokazali? Jer neko padao na off-u, pa ima iskustva, tj. jer su premekani ili su ok? Prethodni motor mi je bio CRF 250 rally kome nisu ni trebali rol barovi a par puta sam lepo u stranu završio a vozio sam dosta terena tipa TET-a. Planiram i sa ovim to da radim tako da ce biti veselo sa tih 40 i kusur kila više. No gledajuci 1000 klipova i limite novcanika odustao sam od kove 800x i jelte tenere-a tako da sta je tu je. Kaze mi i onaj prodavac da bi fabricki skid plate iz dodatne opreme za 2025 trebalo da bude odlican i da pokriva vise sa strane blok motora. Kazu da ce dobiti i te skid plejtove sad sa ovom isporukom pa koga interesuje fabricki dodatni skid plejt eto info. Ja sam nesto surfovao ali nisam nasao nijednu sliku. Zaboravi da napisem, u CF moto sam bio. Promenio Februar 22 član knez.mladja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 106 Napisano Februar 22 (promenjeno) Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Ja sam juce zvao CF Bg za crash barove (gornji) i rekose mi nemaju nista na stanju, tek maja meseca. Sta su tebi rekli? Promenio Februar 22 član MladenV 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 49 Napisano Februar 22 U prolazu, 55 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Ja sam ih ubacio u fakturu motora. Tj. Na samoj fakturi su vec napisani. Nisu mi ni rekli da bi mogao da bude problem i da ih nema u ovoj njihovoj porudzbini. Doduse rekli su mi da ni oni ne znaju sta ce tacno od opreme i broja motora stici i da ne znaju ni da li ce stici visoki ili niski prednji branici. Ja sam narucio sivi sa donjim branikom i gornjim rol barovima. Samo da stigne motor pa cemo ostalo lako! Sent from my SM-F926B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 41 Napisano Februar 22 U prolazu, 37 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo gornji u decembru i navodno su u januaru trebali da dobiju gornje i donje, al kad ono, međutim, u oktobru, biće u novembru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4538 Napisano Sreda u 13:33 Nemanja Stojanović, 1476 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 2/3/2025 at 8:21 PM, alexanto said: Vodi samo računa koliko vuče struje kad nije u radu. Meni je onaj Thunder box sredio aku za 3 dana... Moram da javim da je motor stajao jedno 10+ dana rekao bih, i upalio je danas iz prve, napon i sve u redu sasvim Elem, kako su se braća kinezi baš potrudili da ovaj motor bude što lakši, da taj trud ne ode uzalud, ja radim na tome da bude što teži. 100 grama tu, 100 grama tamo, nakupi se par kila za sekund. Danas sam dodao zaštitu za ekran i za viljuške. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 160 Napisano Četvrtak u 21:40 Svrati ponekad, 139 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Šta radi konkurencija,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 106 Napisano Četvrtak u 21:44 U prolazu, 50 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve super sem, 390 single, a skoro ista tezina kao 450 twin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4485 Napisano Četvrtak u 22:23 Advanced Member, 1985 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da niko i ne pokušava ove "male" motore da napravi laganima. Gledaju da odnos snage i kilaže uklope u A2 kategoriju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1096 Napisano juče u 10:13 Drug član, 1095 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nekako imam utisak da su kinezi, posebno CF moto sa 450mt, i Kove sa 450 rally, pokrenuli ovaj segment koji tavori godinama Meni se ovaj odgovor KTM u Adventure R sviđa, nekako najbliže jednorogu do sada, a da ne kosta bogatstvo. Ostaje zal što nije 450-500 twin, ali obzirom na namenu, ne mora biti ni ovo loše, malo vise vibracija. Težina nije ono što zelimo, ali bih rekao i da nije strasno, mislim da je 165kg bez goriva. Zadnjih 10-15 godina adventure segment išao u pravcu veća kubikaza, snaga, cena, a ljudi koji najčešće idu u offroad avantura žele pristupacan i pouzdan motor, gde jedan pad neće koštati bogatstvo. Videćemo, MT je zadao ozbiljan zadatak. Cena Adventure R je najavljena oko 8k. Ja sam spreman da dodam 2k na Mt ako rešava njegove mane u mojim ocima 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 389 Napisano juče u 14:46 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izbačene cene. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4485 Napisano juče u 15:32 Advanced Member, 1985 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Što meni ovaj 390 izgleda pogrešno, makar na svim fotkama koje sam do sada video. Više podseća na Himalayan nego na KTM (izuzev narandžaste boje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4538 Napisano juče u 15:55 Nemanja Stojanović, 1476 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako KTM inače izgleda rekao bih da je to dobra stvar valjda? I bežte bre u KTM temu (dok CF ne kupi KTM barem) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2269 Napisano juče u 16:57 Drug član, 1037 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan 165 kg prazan?? Mnogo brate.. To je 20 kg više od 701/690/450 kove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 389 Napisano juče u 17:10 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 176kg pun dok je CF450mt 192kg. Ovde se 390 ne može porediti sa 690 platformom i kove 450. Kao da poredimo S klasu sa B klasom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1458 Napisano pre 18 sati Drug član, 963 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Gliga je napisao: Što meni ovaj 390 izgleda pogrešno, makar na svim fotkama koje sam do sada video. Više podseća na Himalayan nego na KTM (izuzev narandžaste boje) Jer ovo i nije KTM, nego Bajaj prerusen u KTMa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7773 Napisano pre 12 sati Drug član, 3201 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, h0use said: Izbačene cene. Meni je visoki blatobran pogrešan.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1096 Napisano pre 10 sati Drug član, 1095 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Visoki blatobran je must have ako se ide na offroad, MT 450 zato ima obe opcije. Dok je suvo nije problem, ali prvo blato se sa niskim blatobranom moze pretvoriti u horor, posebno sa nekim 50:50 gumama ili vise onroad orijentisanim. Blato se brzo nalepi i blokira prednji točak i onda ide let preko kormana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6450 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Rider000 said: Jer ovo i nije KTM, nego Bajaj prerusen u KTMa Sto znaci da ce mozda i da bude pouzdan motor, to mu je samo plus Inace sam u pregovorima za jednu mt450, mozda vam se vrlo brzo pridružim. Promenio pre 9 sati član aca-pn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7773 Napisano pre 7 sati Drug član, 3201 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, lemy said: Visoki blatobran je must have ako se ide na offroad, MT 450 zato ima obe opcije. Dok je suvo nije problem, ali prvo blato se sa niskim blatobranom moze pretvoriti u horor, posebno sa nekim 50:50 gumama ili vise onroad orijentisanim. Blato se brzo nalepi i blokira prednji točak i onda ide let preko kormana Jasno je to meni, ali imao je ktm i dosad donje blatobrane, samo se pobede računa o visini, može to super da izgleda, ili makar onaj polu blatobran.. Jbm ti sunce, ja na CRF300L, kad pada kiša, 00 mokra od prednjeg točka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 407 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/NfRl1Sp26Q8?si=-BpsZmgQoPEni9vr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...