vidakn 1792 Napisano juče u 00:48 Drug član, 1359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo se dešava na svakom novijem motoru, i sumnjam da će ovakvi hackovi to rešiti. Do sada se jedino uspešno pokazali neki dongle koji koriguju mapu (obično tako što koriguju temperaturu pa motor misli da je hladnije), ali oni lazu i na višim obrtajima, tako da nisam pristalica ni toga Ja sam se prilagodio, ne spuštam ispod 3-4k obrtaja i vozim, prija i men i a i motoru. Voznja na 2-3k obrtaja nije dobra ni za agregat. Sve ove motore je testiralo brdo vozača, inženjera, mislim da se izmišlja topla voda. Ili gas ili povratak na karburator Meni je G2 ergonomics ručica gasa rešila problem na Stromu 1000. Motorcycle Throttles & Handguards | G2 Ergonomics WWW.G2ERGO.COM Shop G2 Throttles at our official online store. Quick Turn, Throttle Tamer, and progressive ratioed throttles. Handguards and Barkbusters. Ride like the Pros. Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7594 Napisano pre 10 sati Drug član, 3128 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 1/29/2025 at 11:59 AM, lemy said: Sve ove motore je testiralo brdo vozača, inženjera, mislim da se izmišlja topla voda. Ili gas ili povratak na karburator ... Pa? To što ih je neko "testirao" ne znači da je odaziv gasa dobar, jer oni imaju više kriterijuma koje treba da ispune a eko norme su jedan od njih, pa posle cena rešenja itd.. Sve su su uvek kompromisi. I nije izmišljanje.. Na nekim motorima je to toliko osetno da neverovatno smeta. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4341 Napisano pre 9 sati Nemanja Stojanović, 1446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nakon što sam povezao žice za kvačilo, mislio sam da je mala razlika, maltene placebo. Juče sam vratio kako je bilo (nadam se da nisam pomešao žice) i zaključak je da razlike ima, samo se lakše navikne na bolje Vratio sam da testiram, ali i zbog utiska da je izbacivao nesagoreno gorivo, ako je to ikako moguće. Svakako planiram da odradim remap nekada koji će i to rešiti. Danas mi je stigao od Ujke nosač za navigaciju i neki power manager. Trebalo bi samo njega da priključim na akumulator i kontakt signal i da sve ima rele + osigurač a da se u njega ubadaju maglenke, grejači itd. Nisam stigao da se bavim strujom, ali nosač se lako ušrafi. Ne ometa dizanje i spuštanje vizira. Lepo urađeno, CNC. Kad sam već skidao carplay displej, reko da rešim kabl koji me uvek nervirao jer je virio sa strane. Baš glupo mesto da se tako ubada. Otvorio sam ga, povukao dublje ploču i dodao jedan 90 adapter. Onda sam sve zasro i zalio topljenom plastikom, da izgleda užasno. Ali baš me briga, bitno da ne pušta vodu, šta je umelo da mu se desi do sada, ima fleke po ekranu od vode. A ako se neko pita kakva je ono budževina od nosača, i to sam sam pravio. Skoro svaki nosač za bilo koji displej ili navigaciju ima barem 3 lakta za podešavanje po svim osama, i gurne ekran 10-15cm napred. Meni to ne treba, a smeta mi da bude tako isturen, ružna mi skalamerija plus što više je odaljen i što više spojeva, više se ljulja ekran. Ovo se ne mrda, izgleda fabrički (za vozača barem ). Sve od nosača sam zamenio samo bazom za quadlock i jednim parčetom aluminijuma koji se šrafi i u QL i u ekran. Ovo mislim da sam kačio već negde, al nije na odmet da ponovim kad već pišem o tome 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano pre 9 sati Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, zagor-te-nei je napisao: Jeste, primetio sam bar 5 komada. Ali da li ste primetili koliko je generalno bilo kineza, TRK QJ SVT ... Primetio ja. Mnooogo kineza i honde nc750x bas bas mnogo komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1377 Napisano pre 9 sati Drug član, 884 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan A vala i svaki drugi motor je bio GS 1200/1250 ili Strom 650... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17744 Napisano pre 9 sati Integrisan, 5242 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam najvise primetio Stromova 650 i BMW-ova takodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17744 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Integrisan, 5242 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan I da Africa Twin je prelepa Promenio pre 8 sati član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...